Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Yerlesmistir canim ama rahim buyurken ara sira lekenmeler olur diyorlar. Dun ki doktor da lekelenmelerin olur, korkma dedi. Ama her turlu kanamada bize haber ver dedi.

benim kide kanamalar olabilir korkma dedi de işte insan yine de korkuyor canım yaaa
haber ettim umarım çabuk döner
bidaha gelirse hastaneye giderim o dönmese de acile baksınlar valla zar zor buldum

Merhaba arkadaşlar bende bu ay dondurulmuslarla tedaviye girecem çok korkuyorum olmayacak diye bu arada ben avrupadayim umarım hepimiz iyi sonuçlar alırız

5 senelik evliyim 24 yasindayim 2 yasinda bir oglum var oda Ivf ile oldu ilk denemede hamd olsun simdi o zaman dondurulan embriyolarimizla ikincisini deneyecez ama korkuyorum tutmaz diye çünkü donmuşlars guvenemiyorum

5 senelik evliyim 24 yasindayim 2 yasinda bir oglum var oda Ivf ile oldu ilk denemede hamd olsun simdi o zaman dondurulan embriyolarimizla ikincisini deneyecez ama korkuyorum tutmaz diye çünkü donmuşlars guvenemiyorum

hiç korkma yaşın genç ilkinde tutmuş bunda da tutar inş canım
hem dondurulmus varmış bak biraz daha az ilaç kullanıp inş güzel sonuçlara ulaşırsın
ben korkma derim

Back
X