Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

kızlar acil yardım
çok az kahve rengi akıntı olmuşum
normal mi ????
Canım benim bebek yerleştikten sonra önceden olmuş kanama oluyor kahve rengi olan , kızımda ommuştu . Ben bu denemem de çok bekledim kanama olsun diye her gebeliğimde olmuştu çünkü . Hayırlısı olsun kendini yorma dinlen bişeyolmaz inşallah

Canım benim bebek yerleştikten sonra önceden olmuş kanama oluyor kahve rengi olan , kızımda ommuştu . Ben bu denemem de çok bekledim kanama olsun diye her gebeliğimde olmuştu çünkü . Hayırlısı olsun kendini yorma dinlen bişeyolmaz inşallah

sağol canım cevabın için doktorum da yerleşme den dolayı olabilir hiç korkma dedi kan değerimde iyi çıkınca bugun ilk defa rahat bi nefes aldım 1 ay sonra

A Aveline

benimde bi kere uzun süre gelmedi tabi gebelikte yoktu soğan kuru yaptım 2 gün içtim 3. gün bir adet oldum 1 senelik olmuş kadar
zararı olmazsa sende yapsana hem rahatlarsın bide temizler ne var ne yoksa

Hoşgeldin canımıniçi nasıl oldun
Sagol canım benim iyiyim nasıl olayım . Kanamam kahve rengi olduğu için değerim düşmesine rağmen rabbimden mücize bekliyorum . Sabah tekrar kan vereceğim 5 in altında olması lazım ki negatif diyelim dediler o yüzden tekrar vereceğim . Elim ayağım hiç iş yapmıyor sadece uyumak istiyorum.kızımla arada oynuyorum . Doktor oluyor beni muyane ediyor :)) iyi oluyorum işte
Sen nasılsın fazla okuyamadım ama bu dönemin inişi çıkışı çok hele o kana karışıyorsa hıçkırıkların sebebini bile bilemezsin . Eşim der hep ha bu iyiye işaret ağla yavri ağla der :)

Ben suan guzel bir yerde (neresi oldugunu bulamadim suan) esimle beraber tatile gitmek isterdim.

ben tayland da olmak isterdim hemde tam burda ohhhhh mis gibi deniz
shutterstock_313313921.webp

Sagol canım benim iyiyim nasıl olayım . Kanamam kahve rengi olduğu için değerim düşmesine rağmen rabbimden mücize bekliyorum . Sabah tekrar kan vereceğim 5 in altında olması lazım ki negatif diyelim dediler o yüzden tekrar vereceğim . Elim ayağım hiç iş yapmıyor sadece uyumak istiyorum.kızımla arada oynuyorum . Doktor oluyor beni muyane ediyor :)) iyi oluyorum işte
Sen nasılsın fazla okuyamadım ama bu dönemin inişi çıkışı çok hele o kana karışıyorsa hıçkırıkların sebebini bile bilemezsin . Eşim der hep ha bu iyiye işaret ağla yavri ağla der :)

Rabbimden umut kesilmez ne güzel demişsin in ablacım
inişe rağmen sonra çıkan hcgler okudum
inş Rabbim bi mucize verir

Kizlar selam, yazamadim sarjim yoktu, doktordan sonrada esimle gezdik biraz, anca girebildimmm...

cok sükür doktor iyi gecti, 2 cm olmus, kalbi atiyordu, duyduk sesini, cok heyecanliydi, rabbim herkese nasip etsin insallah...birsürü kontroller yapildi, simdi yine kan testi felan yapmam gerekiyor...

sizler napiyorsunuz nasilsiniz?

Hurihuri2013 Hurihuri2013 daha iyimisin en tatli abbaaaa?

hatice-yakup hatice-yakup sonucunu gördüm, süper canim, cok sevindim :) ve kahverengi akinti kac kere geldi diye dikkat et, sadece bi kere fark ettiysen sorun yok, ama devamli geliyorsa doktora gitmelisin, ve pardon cok detay ama kahverengi akintin parmaga gelen (sümük gibi :) ) bi akintimi onu takip et...

@Dilan60 Bende kacirmisim dün, tek kesemi? kalp atisini neden duyamadin? benimki gibi ilk kontrollde saklandimi :)

A Aveline

benimde bi kere uzun süre gelmedi tabi gebelikte yoktu soğan kuru yaptım 2 gün içtim 3. gün bir adet oldum 1 senelik olmuş kadar
zararı olmazsa sende yapsana hem rahatlarsın bide temizler ne var ne yoksa
Aklima geldi aslinda da karistirmiyim hic duzeni diye dusunmustum.ama bakicam bir yarin da bekliyim de.

Ben de buralardayim canim.icim sıkılıyor yine.yazdiklarinizi okuyorum ama yazamadim
Canım bende tedavi olacağım ay kesin 20 gün 15 gün geç olurum psikolojik hep . İşte tamda bu yüzden transfer sürecinde ve tedavi sürecinde relax olmalıyız . Kadının stresi direk rahimi etkiliyor . Rahat ol yoksa benim gibi tüplerim olmamasına rağmen hız Meryem gibi olduğu bile düşündüğüm olup hamilemiyim bile dediğim oldu . Evet canım hamilelikle kafayı yemiş durumdayım :)

Back
X