- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #5.221
Kızzzz hatcaaaammm ben bazı yazıları hiç görmüyom heeeee sonradan farkedıyom tövbe yarabbımbizim kızlar çekildi yine:))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızzzz hatcaaaammm ben bazı yazıları hiç görmüyom heeeee sonradan farkedıyom tövbe yarabbımbizim kızlar çekildi yine:))))
Canım benim bebek yerleştikten sonra önceden olmuş kanama oluyor kahve rengi olan , kızımda ommuştu . Ben bu denemem de çok bekledim kanama olsun diye her gebeliğimde olmuştu çünkü . Hayırlısı olsun kendini yorma dinlen bişeyolmaz inşallahkızlar acil yardım
çok az kahve rengi akıntı olmuşum
normal mi ????
Hoşgeldin canımıniçi nasıl oldunSlm kızlar nasılsınız @Mevsim09 hoşgeldin tedavin hayırlı olsun rabbim evladına sağlıkla bir kardeş nasip etsin inşallah
Kızzzz hatcaaaammm ben bazı yazıları hiç görmüyom heeeee sonradan farkedıyom tövbe yarabbım
Canım benim bebek yerleştikten sonra önceden olmuş kanama oluyor kahve rengi olan , kızımda ommuştu . Ben bu denemem de çok bekledim kanama olsun diye her gebeliğimde olmuştu çünkü . Hayırlısı olsun kendini yorma dinlen bişeyolmaz inşallah
Ben de buralardayim canim.icim sıkılıyor yine.yazdiklarinizi okuyorum ama yazamadim
Aynen canim oyle oldu galiba.sıkma canını ablammmmm herşey güzel olacak Allahin izniyle
gelmeyen adet daralttı seni
hadi size bi soru sorayım canlar
şuan nerde olmak ve ne yapmak isterdiniz??
Sagol canım benim iyiyim nasıl olayım . Kanamam kahve rengi olduğu için değerim düşmesine rağmen rabbimden mücize bekliyorum . Sabah tekrar kan vereceğim 5 in altında olması lazım ki negatif diyelim dediler o yüzden tekrar vereceğim . Elim ayağım hiç iş yapmıyor sadece uyumak istiyorum.kızımla arada oynuyorum . Doktor oluyor beni muyane ediyor :)) iyi oluyorum işteHoşgeldin canımıniçi nasıl oldun
Ben suan guzel bir yerde (neresi oldugunu bulamadim suan) esimle beraber tatile gitmek isterdim.
Sagol canım benim iyiyim nasıl olayım . Kanamam kahve rengi olduğu için değerim düşmesine rağmen rabbimden mücize bekliyorum . Sabah tekrar kan vereceğim 5 in altında olması lazım ki negatif diyelim dediler o yüzden tekrar vereceğim . Elim ayağım hiç iş yapmıyor sadece uyumak istiyorum.kızımla arada oynuyorum . Doktor oluyor beni muyane ediyor :)) iyi oluyorum işte
Sen nasılsın fazla okuyamadım ama bu dönemin inişi çıkışı çok hele o kana karışıyorsa hıçkırıkların sebebini bile bilemezsin . Eşim der hep ha bu iyiye işaret ağla yavri ağla der :)
Karlı bir dağda ulaşım olmayacak tek başıma olacağım günlerce uyuyacağım kış sonunda ayı gibi uyanasın var . Bir mağarada olmak istiyorumhadi size bi soru sorayım canlar
şuan nerde olmak ve ne yapmak isterdiniz??
Aklima geldi aslinda da karistirmiyim hic duzeni diye dusunmustum.ama bakicam bir yarin da bekliyim de.
Canım bende tedavi olacağım ay kesin 20 gün 15 gün geç olurum psikolojik hep . İşte tamda bu yüzden transfer sürecinde ve tedavi sürecinde relax olmalıyız . Kadının stresi direk rahimi etkiliyor . Rahat ol yoksa benim gibi tüplerim olmamasına rağmen hız Meryem gibi olduğu bile düşündüğüm olup hamilemiyim bile dediğim oldu . Evet canım hamilelikle kafayı yemiş durumdayım :)Ben de buralardayim canim.icim sıkılıyor yine.yazdiklarinizi okuyorum ama yazamadim