Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

kizlar biliyorum kendimi cok ac birakiyorum. Isten eve gelince cok yorgunluktan oluyorum bir seyler hazirliyip yatiyorum. Kalktiktan sonra da o kalan yemekten kalanlari yiyoruz. Sabah icin hicbir sey hazirlayamiyorum. Ama kendime yeni bir duzen hazirlamam gerekiyor farkindayim. Simdi eve geldim ben hemen bir seyler hazirliyim kizlar. Gorusuruz kahvaltidan sonra.
Afiyet olsun canım benim.

Kızlar benım bıraz sorunlarım var bu ara cok yazasım yok kimseyıde sıkıntımla sıkmak istemiyorum o yüzden yazmıyorum bu arada cok şiddetli kasık agrılarım var adet olmadan önceki bitğn belirtıler var bende

ablam çok merak ettik seni
arada iyim yaz oda yeter bizlere
adet belirtileri hepimizde vardı sen sıkma canını yarın test yapacak misin yoksa beklicek misin ???

Kizlar çoğu topikte uzun süre dondurulan embriyolarin tutunmadigi yazıyor sizin bunla ilgili düşünceleriniz ne merak ediyorum benim embriyolarim 2 senedir dondurulmus çünkü

Kizlar çoğu topikte uzun süre dondurulan embriyolarin tutunmadigi yazıyor sizin bunla ilgili düşünceleriniz ne merak ediyorum benim embriyolarim 2 senedir dondurulmus çünkü
Canım korkma hiç bir sıkıntı olmaz, ne kadar süre donmuş olduğu önemi yok sanırım 10 seneye kadar bir problem olmuyor. Transfer öncesi tekrar aynı kalite ve canlılıkta oluyorlar ki, eğer öyle olsa donsurulmuş embriyo kullanılmaz kimsede de tutunmazdı. Sen içini ferah tut

Canım korkma hiç bir sıkıntı olmaz, ne kadar süre donmuş olduğu önemi yok sanırım 10 seneye kadar bir problem olmuyor. Transfer öncesi tekrar aynı kalite ve canlılıkta oluyorlar ki, eğer öyle olsa donsurulmuş embriyo kullanılmaz kimsede de tutunmazdı. Sen içini ferah tut
Ne bileyim canım çoğu kişi yazmış süre uzun olunca aynı etkiyi vermiyor diye yani kafamda deli sorular bu dondurulmuş embriyo isi cok düşündürüyor beni

Benim bir arkadaşımın üç senelik dondurulmuş tek embriyosu ve dondurulurken cok kotu kalite embriyo emin misiniz dondurmak istiyormusunuz diye sorulmasına ragmen istemişler ve cozüldüğünde doktorlar bile sasırmıslar cunku daha da kaliteli bir sekilde çıkmış çözüldüğünde ve tutmuş şuan çok tatlı kızı var.

Ne bileyim canım çoğu kişi yazmış süre uzun olunca aynı etkiyi vermiyor diye yani kafamda deli sorular bu dondurulmuş embriyo isi cok düşündürüyor beni

Bence bunu bu kadar kafana takma boşa stres yapıyorsun canım. Tedavini kötü yönde etkilersin başta bu kadar şüpheyle başlarsan. Yine de içine sinmeyen bişeyler varsa doktorunla konuşursun canım ona göre kafandaki soru işaretleri bir çözüme ulaşır belki. mertugce35 mertugce35 arkadaşımın da dediği gibi tazeden bir farkı olmuyor dondurulmuşun da. Yoksa kimse yaptırmak istemezdi zaten.

Bence bunu bu kadar kafana takma boşa stres yapıyorsun canım. Tedavini kötü yönde etkilersin başta bu kadar şüpheyle başlarsan. Yine de içine sinmeyen bişeyler varsa doktorunla konuşursun canım ona göre kafandaki soru işaretleri bir çözüme ulaşır belki. mertugce35 mertugce35 arkadaşımın da dediği gibi tazeden bir farkı olmuyor dondurulmuşun da. Yoksa kimse yaptırmak istemezdi zaten.
Aynen canım boşuna kendini strese sokuyor M Mevsim09 arkadasimiz. Bi kere zaten bir evladin var canim o psikolojiyle daha da rahat baslamalisin tedavine. Hayirlisiyla verir rabbim

Benim bir arkadaşımın üç senelik dondurulmuş tek embriyosu ve dondurulurken cok kotu kalite embriyo emin misiniz dondurmak istiyormusunuz diye sorulmasına ragmen istemişler ve cozüldüğünde doktorlar bile sasırmıslar cunku daha da kaliteli bir sekilde çıkmış çözüldüğünde ve tutmuş şuan çok tatlı kızı var.
Cok sagol canım icimi rahatlattin doktorumla konustum ama bu kadar iyi embriyon varken denememek aptallık olur dedi bana hem maddi hem manevi yönden daha kolay olduğunu söyledi bende deneyelim dedim o zaman ama insanoglu iste tatmin olmuyor teşekkür ederim cevabın icin

Aynen canım boşuna kendini strese sokuyor M Mevsim09 arkadasimiz. Bi kere zaten bir evladin var canim o psikolojiyle daha da rahat baslamalisin tedavine. Hayirlisiyla verir rabbim
Evet cok şükür o var hamd olsun size de nasip olsun insallah ilk tedavide bu kadar degildim inanin yıpratıcı süreçler bunlar Allah yardımcımız olsun hepimizin insallah

Hurihuri2013 Hurihuri2013 ablamiz nerde yok hiç yarın test gunuydu sanırım hatice-yakup hatice-yakup nasıl oldun canım

kızlar yine pek iyi değilim sizinde başımızın etini yedim
eşim yine yok yere ne kadar zor bi durumda oldugumu bile bile annemin babamın yanında kavga çıkardı çıktı gitti
ve ben artik katlanmak istemiyorum
sorunlarımız her zaman vardı ama bu hamilelik döneminde yaptıkları çok ağırıma gitti 1 ay içinde 4-5 kere yok yere kavgalar çıkardı durdu kırdı ağlattı
ama buda sondu bu bebek varsa sa yoksa da bana saygisi olmayan bi adamı cekemicem artık

Back
X