- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #5.421
hahahah şu halde güldürdün beni abla ilahî hahahahahh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canım benim.kizlar biliyorum kendimi cok ac birakiyorum. Isten eve gelince cok yorgunluktan oluyorum bir seyler hazirliyip yatiyorum. Kalktiktan sonra da o kalan yemekten kalanlari yiyoruz. Sabah icin hicbir sey hazirlayamiyorum. Ama kendime yeni bir duzen hazirlamam gerekiyor farkindayim. Simdi eve geldim ben hemen bir seyler hazirliyim kizlar. Gorusuruz kahvaltidan sonra.
Kızlar benım bıraz sorunlarım var bu ara cok yazasım yok kimseyıde sıkıntımla sıkmak istemiyorum o yüzden yazmıyorum bu arada cok şiddetli kasık agrılarım var adet olmadan önceki bitğn belirtıler var bende
Anladım canım, bir sorun yaratacağını sanmıyorum için rahatlasın yeter ki.Pazartesi gunu 9 gun gecmis oluyor
Yalan mıhahahah şu halde güldürdün beni abla ilahî hahahahahh![]()
İnşallah canım, Rabbim yardımcımız olsun.Hosbulduk canim bizde yeni dahil olduk ins uğur getirir bize
Yalan mı![]()
sen topigin yosun gözlü guzelisin
deliliğe gelince akıllı varmıydı aramızda kızlar ben hiç sanmıyorum hahahah
Aha anladim daha zor senin bekleyiş ama olsun yeterki olsun beklerizBen 36 yasindayim canim.rezerv azligi var o yuzden taze transfer yapilmiyor tepki varmiyor yumurtalar ignelere.
Canım korkma hiç bir sıkıntı olmaz, ne kadar süre donmuş olduğu önemi yok sanırım 10 seneye kadar bir problem olmuyor. Transfer öncesi tekrar aynı kalite ve canlılıkta oluyorlar ki, eğer öyle olsa donsurulmuş embriyo kullanılmaz kimsede de tutunmazdı. Sen içini ferah tutKizlar çoğu topikte uzun süre dondurulan embriyolarin tutunmadigi yazıyor sizin bunla ilgili düşünceleriniz ne merak ediyorum benim embriyolarim 2 senedir dondurulmus çünkü
Ne bileyim canım çoğu kişi yazmış süre uzun olunca aynı etkiyi vermiyor diye yani kafamda deli sorular bu dondurulmuş embriyo isi cok düşündürüyor beniCanım korkma hiç bir sıkıntı olmaz, ne kadar süre donmuş olduğu önemi yok sanırım 10 seneye kadar bir problem olmuyor. Transfer öncesi tekrar aynı kalite ve canlılıkta oluyorlar ki, eğer öyle olsa donsurulmuş embriyo kullanılmaz kimsede de tutunmazdı. Sen içini ferah tut
Benim bir arkadaşımın üç senelik dondurulmuş tek embriyosu ve dondurulurken cok kotu kalite embriyo emin misiniz dondurmak istiyormusunuz diye sorulmasına ragmen istemişler ve cozüldüğünde doktorlar bile sasırmıslar cunku daha da kaliteli bir sekilde çıkmış çözüldüğünde ve tutmuş şuan çok tatlı kızı var.Kizlar çoğu topikte uzun süre dondurulan embriyolarin tutunmadigi yazıyor sizin bunla ilgili düşünceleriniz ne merak ediyorum benim embriyolarim 2 senedir dondurulmus çünkü
Ne bileyim canım çoğu kişi yazmış süre uzun olunca aynı etkiyi vermiyor diye yani kafamda deli sorular bu dondurulmuş embriyo isi cok düşündürüyor beni
Aynen canım boşuna kendini strese sokuyor M Mevsim09 arkadasimiz. Bi kere zaten bir evladin var canim o psikolojiyle daha da rahat baslamalisin tedavine. Hayirlisiyla verir rabbimBence bunu bu kadar kafana takma boşa stres yapıyorsun canım. Tedavini kötü yönde etkilersin başta bu kadar şüpheyle başlarsan. Yine de içine sinmeyen bişeyler varsa doktorunla konuşursun canım ona göre kafandaki soru işaretleri bir çözüme ulaşır belki.mertugce35 arkadaşımın da dediği gibi tazeden bir farkı olmuyor dondurulmuşun da. Yoksa kimse yaptırmak istemezdi zaten.
Cok sagol canım icimi rahatlattin doktorumla konustum ama bu kadar iyi embriyon varken denememek aptallık olur dedi bana hem maddi hem manevi yönden daha kolay olduğunu söyledi bende deneyelim dedim o zaman ama insanoglu iste tatmin olmuyor teşekkür ederim cevabın icinBenim bir arkadaşımın üç senelik dondurulmuş tek embriyosu ve dondurulurken cok kotu kalite embriyo emin misiniz dondurmak istiyormusunuz diye sorulmasına ragmen istemişler ve cozüldüğünde doktorlar bile sasırmıslar cunku daha da kaliteli bir sekilde çıkmış çözüldüğünde ve tutmuş şuan çok tatlı kızı var.
Evet cok şükür o var hamd olsun size de nasip olsun insallah ilk tedavide bu kadar degildim inanin yıpratıcı süreçler bunlar Allah yardımcımız olsun hepimizin insallah
Test günü Cuma canım Hurişin, idrarda bakacak yarın nasipse.