Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

3 senedir aynı
ve hep böyle olmayan şeyler için yapmadığı saygisizlik kalmadi
bebek belki değiştirir dedim ama yok iyice triplere girdi
Canım benim lütfen üzme kendini sakin ol.butun erkekler öyledir bizimde sorunlarımız oluyor her evlilikte olur önemli olan saygıyı korumak. Biz de bebek konusunda çok yipraniyoruz alingan oluyoruz .mesela esim ustune dusmuyor bu konunun bu beni cok sinir ediyor hep tartisiriz daha erken diyip duruyor kaynanam dün arayıp bi güzel kızmış oda bana şikayet etti bende iyi yapmış diyince bizde tartıştık. Yani diyeceğim zor dönemler bunlar biz istiyoruz hep bizle ilgilensinler ama onlarında sorunları olabilir .hemen karar verme. Inşallah herşey çok güzel olacak canım benim üzme kendini.

abla oyle sinirliyim ki yüzünü görmek istemiyorum
dün özür dileyip bugün aynı hataya düşemez aklı basında olan bi insan
Evet canim haklisin ama @yaseminsay ablamiz d hakli. Gercekten o senin neler yasadigini anliycak kapasitede degil.. ne yazik ki erkekler böyle ama zamanla düzelir emin ol. Sevgisinden bir süphen yoksa eger hic korkma canim sinirinde gecer, o da düzelir

Canım benim lütfen üzme kendini sakin ol.butun erkekler öyledir bizimde sorunlarımız oluyor her evlilikte olur önemli olan saygıyı korumak. Biz de bebek konusunda çok yipraniyoruz alingan oluyoruz .mesela esim ustune dusmuyor bu konunun bu beni cok sinir ediyor hep tartisiriz daha erken diyip duruyor kaynanam dün arayıp bi güzel kızmış oda bana şikayet etti bende iyi yapmış diyince bizde tartıştık. Yani diyeceğim zor dönemler bunlar biz istiyor
uz hep bizle ilgilensinler ama onlarında sorunları olabilir .hemen karar verme. Inşallah herşey çok güzel olacak canım benim üzme kendini.

ilgisinden geçtim yaa olmayan bebeğin ismi için kavga çıkardı canım yaaa
kız olursa ben koyacaktım bugünde erkekleniyor benim onayım olmadan olmaz isim felan
dedim daha bebek yok bişey yok tribe girme bi haller aldı bağırdı çağırdı annemin babamın yanında
benim.dedigim olack diye düşüne biliyor musun

kız olursa ben koyacaktım bugünde erkekleniyor benim onayım olmadan olmaz isim felan
dedim daha bebek yok bişey yok tribe girme bi haller aldı bağırdı çağırdı annemin babamın yanında
Tövbe yarabbim tövbe.. yok o da bunalimda bence normal bir insan yapmaz böyle bisey

Oturup karşılıklı konuşun bence belki onunda bi sorunu vardır sana diyemiyordur yada oda bebek konusunda endişeli yoksa böyle ufak bişey için kavga çıkarılmaz .

o yüzden diyorum ya canım normal ni insan yapamaz bunu
daha bebek varmı o bile kesin değil
sancilarim var şuan belki kanamam olacak düşüp bayılacağım Allah korusun kocam evde değil
Gerçekten basit bi mevzu olay sirinlesilir ya böyle şunu mu koyalım. Bunu mu. Ben açmadm eşim açtı o konuyu mesela ddm sana belli olmaz alır başını gider nüfusa yazdirirsn ben de ani paralrm diye doğmams bebege don biçme tam bizim için söylenmiş.. bence onlar da karmaşık duygular içerisinde . Bugün bahsettim ya ortak noktada gerçekten birlesmek için sanırsam biraz daha sabır lazı.m. birbirimizi anlamak için çok sabır en önemlisi de saygı lazı.m

o yüzden diyorum ya canım normal ni insan yapamaz bunu
daha bebek varmı o bile kesin değil
sancilarim var şuan belki kanamam olacak düşüp bayılacağım Allah korusun kocam evde değil
Evet kuzum haklisin allh korusun. Zaten hic sevmedigim birsey varsa o da kavgada erkegin cekip gitmesidir. Sacmalik insan biraz düsünceli olur. Yangina körükle gitmek istemem canim ama sen sakin olan alttan alan taraf olmayi dene bosver bak gercekten. Allah biliyor görüyor herseyi

Kızlar benım bıraz sorunlarım var bu ara cok yazasım yok kimseyıde sıkıntımla sıkmak istemiyorum o yüzden yazmıyorum bu arada cok şiddetli kasık agrılarım var adet olmadan önceki bitğn belirtıler var bende
Insallah yarin positifi gorursunde butun sikintilarini unutursun canim. Guzel haberlerini bekliyoruz.

kızlar yine pek iyi değilim sizinde başımızın etini yedim
eşim yine yok yere ne kadar zor bi durumda oldugumu bile bile annemin babamın yanında kavga çıkardı çıktı gitti
ve ben artik katlanmak istemiyorum
sorunlarımız her zaman vardı ama bu hamilelik döneminde yaptıkları çok ağırıma gitti 1 ay içinde 4-5 kere yok yere kavgalar çıkardı durdu kırdı ağlattı
ama buda sondu bu bebek varsa sa yoksa da bana saygisi olmayan bi adamı cekemicem artık
canim ailenin yaninda tartisma yasamak insani cok yipratiyor biliyorum. Hem kendin hem de ailenin dustugu durum icin uzuluyorsun. Diger arkadaslarin dedigi gibi bir kac gun ailenin yaninda kal canim. Sana deger veriyorsa geri gelip senden Ozur dileyecektir. Sakin kafayla oturup her seyi tekrardan gozden gecirin canim. Herkes yasadigini bilir , sen kendin icin en dogru karari vereceksindir.

Selam kizlar napiyorsunuz? Nasilsiniz?

Mesajlarin hepsini okuyamadim malesef :( türkiyeden misafirim var son iki gündür hic giremedim :(

hatice-yakup hatice-yakup canim doktor sonuc olarak ne dedi. Özel bi doktora gitsene canim, tatil günleride acik olanlar var hemen alir bi kontrolünü eder. Esin konusundada allahim hayirlisini versin insallah, bazen erkeklerin sagi solu belli olmuyor. Sen kendince en iyi karari verirsin ama sakin olmalisin...etraflica düsünebilmek icin.

Hurihuri2013 Hurihuri2013 hurisim kocaman öpüyorum, sen cok stres yaptin. Ve biraz yürüyüslere cik. Agrilarin var biliyorum ama biraz hareket iyi gelcek insallah. Yarin test yapinca insallah güzel bi sonuc alcaz göbecik aticaz. Iyi bi test aldin dimi :)

Baska gelismeleride bana arada özetleyin kizlar meraktan ölürümmmm :) sayfamiza bitane haberci almamiz lazim günlük konu özetleyen :))

Günaydin kizlarr
hatice-yakup hatice-yakup canım nasılsınn? Ağrıların nasıl oldu daha iyisindir inşallah?
Hurihuri2013 Hurihuri2013 nasılsın huri abla bugün ? Umarım herşey yolundadır
Merhaba canım dün gece cok şiddetli agrılarım vardı resmen sabah cesaret edemedım test yapmaya tek cızgı görmek moralimi tamamen bozcak zaten özel sorunlar var bu ara bu ağrılarda tümden moralimi bızdu test yapıp iyice cökmek istemedımmmm B bebekborn canım işallah cesaretimi toplayıp yaparım

Merhaba canım dün gece cok şiddetli agrılarım vardı resmen sabah cesaret edemedım test yapmaya tek cızgı görmek moralimi tamamen bozcak zaten özel sorunlar var bu ara bu ağrılarda tümden moralimi bızdu test yapıp iyice cökmek istemedımmmm B bebekborn canım işallah cesaretimi toplayıp yaparım
İçinden gelmiyosa yapma zaten bence de ablam.. ama tek çizgi görcem diye de düşünmemeye çalış hiç bişey yokmuş gibi davran. Canını sıkma bişeye üzülme

Ben Iyiyim canim. Ignemi vurundum, otobus bekliyorum eve gitmek icin. Bugun esim arabayi da alip ise gitti. Mecbur otobuslere kaldim bugun bende. Sen nasilsin?

Bende iyim canim. Bulantilarim gecti simdi kramplarim basladi ama cok normalmis bu hafta, rahim cok büyüme yaptigi icin. Kanama gelmedigi sürece sorun yokmus. Temizlik günüm bugün esimde evde agir is hafif is diye ayirdik onunla ugrasiyoruz. Sanada tavsiyem canim. Camasirlari atabilirsin ama cikarirken esinden yardim iste veya dinlenerek yap. Ben bu tür seylere hic dikkat etmiyorum cünkü pek inanmiyorum. Yegenimi felan kucagima aliyorum bana zarar degil enerji veriyor cünkü. Ama son 2 haftadir onu fark ettim. Islak camasira egilip egilip silkeleyip asmak bana iyi gelmiyor. Agri yapiyor.

Günaydin kizlarr
hatice-yakup hatice-yakup canım nasılsınn? Ağrıların nasıl oldu daha iyisindir inşallah?
Hurihuri2013 Hurihuri2013 nasılsın huri abla bugün ? Umarım herşey yolundadır

canım ağrılarım iyi şükür bugün hafif kahve rengi lekelenme geldi yine
sabah randevum var bakalım kontrol edecekler yine kan alıp bakarlar galiba
inş herşey yolundadır hiç uyumadım korkudan:(

Back
X