Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Slm kızlar nasılsınız :KK54:
Hurihuri2013 Hurihuri2013 canım benim nasılsın iyimisin herşey yolunda inşallah merak ettim seni çok :KK200:
:nazar:
hatice-yakup hatice-yakup canım nasılsın değerlerin çok güzel yükselmiş maşallah . Kendini isterse sokma kanamalar için onlar muhtemelen eski kanamalardır geçecek inşallah . Bol bol dinlen imkanın var ilgilenenler var değerlendir kendine vakit ayır seni mutlu eden şeylerle uğraş . :KK200::nazar:
Çok yoğun günler geçirdim çok sancım oldu elime telefonu alsam sizin çanınızı sıkmak istemedim . Bu süreçteki insanlar etkileniyor ister istemez. Rabbim herkese sağlıklı gebelik nasip etsin . Bir kaç ay nasıl dayanırım bilmiyorum . İçimdeki bu isteği yenemiyorum . Sanki bugün tedaviye başlasam bir umut hamile kalacakmışım gibi vakit kaybetmek istemiyorum. Önce bir psikologla görüşüp sonrasında ufak bir diyet malum hormonlar şişirdi biraz :) kızımı okula verip başlayacağım inşallah henüz karar vermedim ama inş .

Hayırlısı olsun ablam kendini hazır hissedince bence basla
Psikolog da iyi düşünmüşsün faydası olur
Ben bile şuan gidesim var
Kanamalarım bitti şükür şuan iyim
10 gün sonra kavuşacağız inş
Rabbim nasip ederse keseyi kalbi görürsem rahata ericem

Bende de bi gonal f 900 var fazladan valla bende keşke verebilsem
Keşke tr 'ye gönderme imkanım olsa burda yine paket olarak hastaneden veriyorlar
Türkiye de extra alınıyor

Gitti ablam :)
Doktor ilaç yok demiş artik bekliceksin
Bunda da vardır bi hayir iyice kafana takma bak :)
Yok ya doktoru aradım ya ben aksamustu donus yaptılar bana işte öyle dediler ondan üç saat sonra adetim geldi benim. Yarın tekrar arayıp randevu alıcam yani. Tedavi başlıyorrrr

Back
X