Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Canım sınırı geçmediği sürece ilaç verceğini falan sanmam. Senin guatrın var mı peki? Benim var ilaç içiyorum yüksek olduğu için her gün. En son bakıldığında sınırın çok üzerinde değildi ama dozu arttırdı. Belki guatr olabilmesinden şüphelenebilir. İnşallah yoktur ama zaten doktorundan öğrenirsin kesin sonucu
Çok teşekkür ederim canm ilgilendiğin için.3.transferim olacak tsh hiç konu bile olmamıştı. Guatrım yok şimdiye kadar öyle bir sorunla da karşılaşmadım ama bu defa tesadüf adetim gecikti diye tahlil verdim.Tesadüf gördüm yani.Merkezi aramadim henüz..Adetim normalde düzenlidir ama bu defa artık opudan dolayi mi bilmiyorum gecikti.Ona da ayrıca sinir oldum.:(

Çok teşekkür ederim canım.Tüp bebek tedavisi görüyorum. Embriyolarim donduruldu.Bu ay adetimle transfer hazırlığına başlayacaktık.Adetim gecikince drum gebelik ve progesteron testi istedi.Gebelik yok emindim zaten ama tsh değerini tesadüf öğrenmiş oldum.Henüz merkeze bildirmedim.Hemen düşer mi peki?Tedaviyi etkiler mi canm?
Canim tshyi bende hemen baslamadan kontrol etmislerdi. Ondan emin olamadim simdi sende. Bendede guatir yok ama hormon degerim yüksek. En iyisi klinige bildir ve tshnin transferi etkileyip etkilemedigini sor. Benim doktorum etkiledigini söylemisti ama belki herkes farkli yorumluyordur.

Selam kizlar
Malesef hala gelişme yok kalbi çok yavaş ve pek bi büyüme kaydetmemis
10% toparlama sansi verdi doktorum
Bakalım çarşamba yine gideceğim ama bu rüya bitti

Canim tshyi bende hemen baslamadan kontrol etmislerdi. Ondan emin olamadim simdi sende. Bendede guatir yok ama hormon degerim yüksek. En iyisi klinige bildir ve tshnin transferi etkileyip etkilemedigini sor. Benim doktorum etkiledigini söylemisti ama belki herkes farkli yorumluyordur.
Çok teşekkür ederim canım merkezi arayıp hemşireyle görüştüm.Önceki tsh değerime baktı kayıtlardan 1 küsürmüş.Bu defa yükselmiş belki geçici bir ilaç kullanirsin dedi.Drumla görüşüp dönecek bana.Telfn bekliyorum çok sağol canm..

Of ya cok uzuldum Allah tan umit kesilmez canim benim . insallah herseyin hayirlisi olsun ya.:(:(
Selam kizlar
Malesef hala gelişme yok kalbi çok yavaş ve pek bi büyüme kaydetmemis
10% toparlama sansi verdi doktorum
Bakalım çarşamba yine gideceğim ama bu rüya bitti

Allahtan ümit kesilmez canım toparlamasi için ilac ile destek verdi mi doktor

Yok canım hatta düşüğe karşı olan ilaçları da yakın zamanda bırakacağım galiba
Çünkü vücut atmak istiyor sağlıksız bebeği ama ilaçlar engelliyor
Hem Bebeğe hemde bana işkence

Canım kardeşim hatice-yakup hatice-yakup üzüntünü okadar iyi anliyorumki yüregimde hissediyorum ben hala hastanedeyim vpcut yorgun düstü artik antibiyotikten serumdan ama vardir bi hayir diyom yeterki iyi olim hamile olsaydim mecbur alincskti bebegim beterin beteri var canim arkadasim isallah hersey yoluna girer lütfen saglam dur stres adami devirir unutma bakkk ben pizza kulesi gibi yan yattim :olamaz:buda gecicek inan gecmeyen hicbisey yok hayatta keske yaninda olabilseydim ama inan kalbim dualarim seninle güzelim benim:KK200:

Canım kardeşim hatice-yakup hatice-yakup üzüntünü okadar iyi anliyorumki yüregimde hissediyorum ben hala hastanedeyim vpcut yorgun düstü artik antibiyotikten serumdan ama vardir bi hayir diyom yeterki iyi olim hamile olsaydim mecbur alincskti bebegim beterin beteri var canim arkadasim isallah hersey yoluna girer lütfen saglam dur stres adami devirir unutma bakkk ben pizza kulesi gibi yan yattim :olamaz:buda gecicek inan gecmeyen hicbisey yok hayatta keske yaninda olabilseydim ama inan kalbim dualarim seninle güzelim benim:KK200:
Benim canım Pizza Kulem :KK15:

Back
X