- 8 Kasım 2016
- 2.873
- 4.449
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #6.741
Gerçekten mi .benimde öyle olmustu doktorum kabul etmisti, bende 3. gün basladim, hemen ara haber ver bence :)
Önceden test falan yapmıyorlar mi .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten mi .benimde öyle olmustu doktorum kabul etmisti, bende 3. gün basladim, hemen ara haber ver bence :)
Yarın kan testi var canım o yüzden yapmadım..evde kendin test etmismiydin sen? sanki öyle hatirliyorum. Tekrarlamayi planliyormusun?
İstenen testler reglin ilk 3 gününde yapılıyor canım, vakit kaybetmeden aramalısın kliniği.Gerçekten mi .
Almanya’da 3. Gün başlıyor canım diğer yerlerle bilgim Yok ama genel olarak 3. GünKızlar benim sigortadan evrağım geldi bugün. Bugünde adet oldum kliniği arasak baslar mi acaba yada geçmi kaldım bu ay .adetin kaçıncı günü başlanıyor.
Almanya’da 3. Gün başlıyor canım diğer yerlerle bilgim Yok ama genel olarak 3. GünKızlar benim sigortadan evrağım geldi bugün. Bugünde adet oldum kliniği arasak baslar mi acaba yada geçmi kaldım bu ay .adetin kaçıncı günü başlanıyor.
Gerçekten mi .
Aradim kliniği şubatın 5 ine randevu verdi .sanırım progesteron a bakılacak.subatta başlarım artık .geç olsun güç olmasın beraber başlarız.İstenen testler reglin ilk 3 gününde yapılıyor canım, vakit kaybetmeden aramalısın kliniği.
Ben zaten tedavi görüyordum normal yolla olur diye belki. O zaman bakınmıştı testlerim ıyi çıkmıştı. Daha yeni tup bebek için başlıyorum. Şubatın 5 ine termin verdiler .kan testi yapildi ama o bende evraklari göndermeden yapildi canim, sende daha önce hic birseye bakilmadimi?
Benim adetim bugün başladı o yüzden geç kaldım sanırım daha testler falan yapılacak. Sen nasıl oldun canım .Almanya’da 3. Gün başlıyor canım diğer yerlerle bilgim Yok ama genel olarak 3. Gün
Bugün ilk günse geç kalmadın canım.. kan testimi benimde sonradan yaptılar konuşmaya gittim gün aldılar kanı... cagreszce yarını bekliyorum maglesef .. Klinik normal dediği için almadı bugün .. Yarın sabahtan termin var bakalım hayırlısı artık.. Varsa da bu üzüntüyle düşüreceğim..Benim adetim bugün başladı o yüzden geç kaldım sanırım daha testler falan yapılacak. Sen nasıl oldun canım .
B-HCG gebelik testi canım, onda negatif işaretlenmiş. Diğerlerini anlamadım.Eki Görüntüle 2096921 Kızlar kanamam artı hastanedeyim dua edin ... idrar sonucum anlayan var mı?
Rabbim hayırlısını nasip etsin canım, güzelce dinlenip ve iyi hazırlanıp tekrar başlarsınız Allah’ın izni ile.Bu durum acil değilmiş ölüm kalım olmadan kan alınmıyormuş hem israr bende ultrasonla baktı Yok dedi.. zaten umudum bitti kanamam kırmızıya döndü..
Çok üzüldüm canım Allah yardimcin olsun Allah tez vakitte yerini doldursun ne denir daha baska bilemiyorum çok üzüldümBu durum acil değilmiş ölüm kalım olmadan kan alınmıyormuş hem israr bende ultrasonla baktı Yok dedi.. zaten umudum bitti kanamam kırmızıya döndü..
Birdaha denemeye ne bedenim nede piskolojim hazır.. hayırlısı ama artık umudum bitti denemek bile istemiyorumRabbim hayırlısını nasip etsin canım, güzelce dinlenip ve iyi hazırlanıp tekrar başlarsınız Allah’ın izni ile.
Elde bişi gelmiyor canım ..Çok üzüldüm canım Allah yardimcin olsun Allah tez vakitte yerini doldursun ne denir daha baska bilemiyorum çok üzüldüm
Canım benim hakkında hayırlısı böyleymiş. Bi daha hazır olduğunda denemek istersin şuan çok üzgünsün.iyice dinlen kafan rahatlasin bidaha dene .hemen pes etme rabbim inşallah mucizeni yollayacak sana .Birdaha denemeye ne bedenim nede piskolojim hazır.. hayırlısı ama artık umudum bitti denemek bile istemiyorum
Şimdi böyle düşünmen çok doğal, kendini toparladığında bu istek senin daha da rahat ayağa kalkmana sebep olacak. Bu nedenle umudun hiç bitmesin arkadaşım. Sen vücudunu ve beynini rahatlat önce.Birdaha denemeye ne bedenim nede piskolojim hazır.. hayırlısı ama artık umudum bitti denemek bile istemiyorum