Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Benim adetim bugün başladı o yüzden geç kaldım sanırım daha testler falan yapılacak. Sen nasıl oldun canım .
Bugün ilk günse geç kalmadın canım.. kan testimi benimde sonradan yaptılar konuşmaya gittim gün aldılar kanı... cagreszce yarını bekliyorum maglesef .. Klinik normal dediği için almadı bugün .. Yarın sabahtan termin var bakalım hayırlısı artık.. Varsa da bu üzüntüyle düşüreceğim..

6CA63CD3-AA4C-4D4B-A3F5-632FE03B6408.webp Kızlar kanamam artı hastanedeyim dua edin ... idrar sonucum anlayan var mı?

Bu durum acil değilmiş ölüm kalım olmadan kan alınmıyormuş hem israr bende ultrasonla baktı Yok dedi.. zaten umudum bitti kanamam kırmızıya döndü..

Birdaha denemeye ne bedenim nede piskolojim hazır.. hayırlısı ama artık umudum bitti denemek bile istemiyorum
Canım benim hakkında hayırlısı böyleymiş. Bi daha hazır olduğunda denemek istersin şuan çok üzgünsün.iyice dinlen kafan rahatlasin bidaha dene .hemen pes etme rabbim inşallah mucizeni yollayacak sana .

Birdaha denemeye ne bedenim nede piskolojim hazır.. hayırlısı ama artık umudum bitti denemek bile istemiyorum
Şimdi böyle düşünmen çok doğal, kendini toparladığında bu istek senin daha da rahat ayağa kalkmana sebep olacak. Bu nedenle umudun hiç bitmesin arkadaşım. Sen vücudunu ve beynini rahatlat önce.

Back
X