Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

ASKIMveGURURUM ASKIMveGURURUM

Canım hemsom şimdi gördüm nolursun üzme kendini hayırlısı olsun demekten başka çaremiz yok malesef
Nasip olmayınca olmuyor elimizden de bişey gelmiyor
Güçlü olmaya çalış diyorum biliyorum çok zor ama inan kendini toparlayınca sen daha çok isteyeceksin şimdi istemiyorum desende :KK200:
Ben bile daha beni terketmedigi halde ikincinin planını yapıyorum
Pes etmek yok yola devam
Allah yar ve yardımcın olsun
Sağol canım hemşom benim meleklerim annelerini bıraktı maglesef bugün sonuç geldi:(

Kizlar carsamba tranferim var sizden dua bekliyorum eden etmeyene teşekkür ediyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kizlar carsamba tranferim var sizden dua bekliyorum eden etmeyene teşekkür ediyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Yüce rabbim yar ve yardımcın olsun canım .. İnşallah sorunsuz bi transfer olur hayırlı haberimi alırız... Allahım sağlıklı şekilde kucağına Almayıda nasip eder...

Hadi hayırlı olsun canım benim, Rabbim güzel sonuçlarla karşılaştırsın.
Transfer saatini söylersin, Meryem suresini okurum.
Allah razı olsun canlarim hepimizin dilekleri gerçekleşsin cok teşekkür ederim çarşamba saat 13.00
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallah hepimiz mutlu haberler alırız

İki senedir her tedaviyi oldum herkesin yıllarını harcadığı tedavileri ben iki senede yaptım ama olmadı olmadı olmadı... tüp bebek ilk di ama artık çocuk istediğimden bile emin değilim :KK43:

Canim daha ilk denemen ve cok yaklasmistin demekki tüp bebek senin icin dogru tedavi. Ondan önceki tedaviler malesef tüp bebek gibi etkili olmuyor. Lütfen morelini bozma :(

Back
X