Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Merhaba kızlar şükürler olsun hamileyim darısı hepinizin başına tez vakitte 2 hafta sonra kalbini duymaya gidecez umarim hersey yolunda gider yardımcı olan olmayaniniza teşekkür ederim
Gözün aydın canım çok sevinim senin adına rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah.

Slm kızlar nasılsınız
Evde tadilat yaptım tedaviye başlamadan evde değişikliğin iyi gelecegini düşündüm . Zaten başka türlü kafam hiç dağılmadı . Kızımın hastalığı hiç bitmedi hafta sonu doktor yolundaydık yine bronşit olmuş . Bitmeyen temizlik düzen işleri . Sizleri unuttum sanmayın piskolojik tedavi görüyorum az çok değil baya yıkıldım kızım etkilenmesin diye destek şarttı . İnsan yalnız olunca sinir stres atlata biliyor . Ama evde bir çocuk olunca senin gülmen ve mutlu olman gerekiyor . Bir çok kez sinir krizinden ağlayıp kızıma sert çıkışlarım oldu . Kızım yapmadığı şeyleri yaptı . Kızınca vurmaya dil çıkartmaya başladı . Sürekli ağlamalar çekilmez kapris kirişleri oldu . Ben onun için mutlu ve huzurlu olmam gerektiği için internet yasağı kondu . Sürekli araştırmalar aynı konular içinde olmam beni daha da kötü etti . Bir yanın umut bir yanın umutsuzluk . Neyseki şimdi gayet iyiyim . ayın 28 ine gün sayıyorum tekrardan randevu günü . Mutlu olmak için anın kıymetini bilmek gerekiyormuş . Kızımı eşimi kendimi üzüp anı kaçırdıktan sonra geçmişi düşünüp üzülmenin mantıksız olduğunu kabullendim .
Geçmişi okuyamadım ama kalbim sizinle hepinizi tek tek öpüyorum ♥️
İyi olmana sevindin inş daha iyide olurdun ...

Merhaba kızlar şükürler olsun hamileyim darısı hepinizin başına tez vakitte 2 hafta sonra kalbini duymaya gidecez umarim hersey yolunda gider yardımcı olan olmayaniniza teşekkür ederim

cok sevindim, rabbim insallah her doktor kontrolünü bi öncekinden daha güzel nasip etsin...korku gidiyor dersem yalan olur, gitmiyor malesef :( haftaya kontrolüm var, resmen oturup heyecandan tirnaklarimi yiyesim var :)

cok sevindim, rabbim insallah her doktor kontrolünü bi öncekinden daha güzel nasip etsin...korku gidiyor dersem yalan olur, gitmiyor malesef :KK43: haftaya kontrolüm var, resmen oturup heyecandan tirnaklarimi yiyesim var :)
Evet öyle canım bide ta 2 hafta sonra kontrolüm hergün dua ediyorum iyi olsun diye

M Mevsim09

Canimmmmmm gözün aydın cookkkkkk sevindimmmmmmmmm
Nolursun stres yapma biz yaptık ne oldu kaybettik rahat ol beslenmene bak güzelce gerisini de düşünme seninle bebeğin bak
Çok sağol canım benim yok stres yapmamaya çalışıyorum ama hissettigim tek birsey yok bayada rahatim valla istiyorum hemen göreyim kalbini duyayim icim rahatlasin

Hastaneye gittim ultrasonda baktılar kese göründü iyi kanda betaya da baktilar durum iyi dediler progestrona devam dediler ama korkuyorum şimdilik kesildi gibi dün kendimi cok yordum ondan mi oldu bilemiyorum

Korkma kuzum kanama olur
Nasildi kanaman??? Yoğun mu leke mı kırmızı mı kahve rengi mı????
Zaten sonrası hemen kesildi doktor kanima bakti gecen 400du simdi 5000ini gecmis cok cok iyi dedi hemen ultrosana aldi keseyi gorduk cok minik ama yerinde suan icin bi problem yok progesteronu almaya devam etti yolladi

Back
X