Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Zaten sonrası hemen kesildi doktor kanima bakti gecen 400du simdi 5000ini gecmis cok cok iyi dedi hemen ultrosana aldi keseyi gorduk cok minik ama yerinde suan icin bi problem yok progesteronu almaya devam etti yolladi

Allah yardımcın olsun kuzum
Bidaha da ev felan süpürme sakin bırak pis kalsın riske atma kendini de bebeğini de

Sagol canım benim ins sorunsuz devam eder korku tavan yapti her yerde okudum kanama yapanlar pek iyi sonuclanmamis ama Allah büyüktür ins
Canım bebişinn hayırlı uğurlu olsunn allah inşallah kucağına almayı da nasip eder.. dua et kuzum korkma aklına kötü şey getirme ama 3. Ayın bitene kadar da arkdaşların da dediği gibi herşeyi boşver bırak pis kalsın. Anlıyom seni bana da çok batıyı pis olması evin ama yapçak bişry yok hiç bişey bebeğindrn kıymetli değil.

Canım bebişinn hayırlı uğurlu olsunn allah inşallah kucağına almayı da nasip eder.. dua et kuzum korkma aklına kötü şey getirme ama 3. Ayın bitene kadar da arkdaşların da dediği gibi herşeyi boşver bırak pis kalsın. Anlıyom seni bana da çok batıyı pis olması evin ama yapçak bişry yok hiç bişey bebeğindrn kıymetli değil.
Sağol canım benim dua ediyorum ins herşey yolunda devam eder

Kötü haberlerden sonra hiç girmek istemedim, kendi adıma konuşuyorum.
Yine kendi adıma dün itibari ile tedavim başladı canım, koşturuyorum yani.
Sen nasılsın?
Tedavin busefer güzel sonuclanir insallah canim. Allah yardimcin olsun.
Ben iyim, kontrollerimiz vardi son zamanlarda, bebegim cok asagada oldugu icin devamli takipte doktorum. Cok gerginim aslinda o yüzden. Birde agrilarim o yüzdenmis. Yürümekte bile zorlaniyorum. Insallah bebegime zarar gelmez :( rabbim herkese güzel haberler almayi nasip etsin insallah.

Zaten sonrası hemen kesildi doktor kanima bakti gecen 400du simdi 5000ini gecmis cok cok iyi dedi hemen ultrosana aldi keseyi gorduk cok minik ama yerinde suan icin bi problem yok progesteronu almaya devam etti yolladi

Degerin gercekten cok cok güzel. Dikkat et kendine. Ama cok kisiden duydum. Bir kerelik az bi miktarda kirmizi kan kötü bi haber degil diye. Insallah kalp atisini duyunca dahada pir pir olacaksin :)

mertugce35 mertugce35 ve B bebekborn cinsiyetler belli oldu mu? B bebekborn doktorun yatmani soyledi mi? Benim bildigim oyle durumlarda yatarsan cok fazla kendini yormazsan sorun olmuyor. M Mevsim09 canim keseyi gormussun degerlerinde guzel cikmis. Dikkat et agir is yapma. Kizlar insallah saglicakla bebislerinizi kucaklariniza alirsiniz.

Ben iyim, kontrollerimiz vardi son zamanlarda, bebegim cok asagada oldugu icin devamli takipte doktorum. Cok gerginim aslinda o yüzden. Birde agrilarim o yüzdenmis. Yürümekte bile zorlaniyorum. Insallah bebegime zarar gelmez :KK43: rabbim herkese güzel haberler almayi nasip etsin insallah.
Canim agrin nerde oluyor kasiklarinda mi? Cok dikkat et. Benim de cok agrilarim var ama kuyruk sokumumds. Ayakta duramiyorum. Allah korusun yavrularimizi

Ben iyim, kontrollerimiz vardi son zamanlarda, bebegim cok asagada oldugu icin devamli takipte doktorum. Cok gerginim aslinda o yüzden. Birde agrilarim o yüzdenmis. Yürümekte bile zorlaniyorum. Insallah bebegime zarar gelmez :KK43: rabbim herkese güzel haberler almayi nasip etsin insallah.
Bebiş aşağıda ise bol bol dinlenmen gerekli canım. İnşallah Rabbim hayırla, sağlıkla kucağında göstersin.

mertugce35 mertugce35 ve B bebekborn cinsiyetler belli oldu mu? B bebekborn doktorun yatmani soyledi mi? Benim bildigim oyle durumlarda yatarsan cok fazla kendini yormazsan sorun olmuyor. M Mevsim09 canim keseyi gormussun degerlerinde guzel cikmis. Dikkat et agir is yapma. Kizlar insallah saglicakla bebislerinizi kucaklariniza alirsiniz.

Benimki göstermedi malesef, hem cok asagidaydi hemde sirtini gösterdi sadece :) yatmami söylemedi sadece agrilarin normal oldugunu söyledi cok asagida oldugu icin ama icime süphe düstü, internette her yerde yatmam gerektigini yaziyor. Benimki ama hic birsey demedi :(

Kasiklarim ve tam ortasi, göbegimik alt kismi :KK43: nelere dikkat ediyorsun mesela? Benim doktorum hic suna buna dikkat et demedi.
Benimki de en basindan beri hep normal hayatina devam et demisti. Suanda ben sadece agir kaldirmiyorum canim, fazla uzanmiyorum egilirken dikkat ediyorum ve her isimi yapiyorum hemen hemen ama yavas yavas dinlenerek. Zaten kisa sürede nefesim kesiliyor halim kalmiyor öyle oldu nu hic zorlamiyorum hemen uzaniyorum oturuyorum sonra iyi hissettim mi gene biseyler yapmaya calisiyorum. Dedigim gibi hic zorlama canim yorma kendini. Günün sonunda bugün cok yoruldum dememeye calis kisacasi. Calisiyorsan da rapor al arada evde vakit gecir

Benimki de en basindan beri hep normal hayatina devam et demisti. Suanda ben sadece agir kaldirmiyorum canim, fazla uzanmiyorum egilirken dikkat ediyorum ve her isimi yapiyorum hemen hemen ama yavas yavas dinlenerek. Zaten kisa sürede nefesim kesiliyor halim kalmiyor öyle oldu nu hic zorlamiyorum hemen uzaniyorum oturuyorum sonra iyi hissettim mi gene biseyler yapmaya calisiyorum. Dedigim gibi hic zorlama canim yorma kendini. Günün sonunda bugün cok yoruldum dememeye calis kisacasi. Calisiyorsan da rapor al arada evde vakit gecir

Calisiyorum canim, ama isim cok rahat, büroda calisiyorum, yani genelde oturuyorum, odama yatak (cekyat) tarzi birsey aldi patronlarim, istedigim zaman uzanabiliyorumda. O yönden isim bana zor gelmiyor, patronum bildiginden beri dahada rahatim. Ev isi sagolsun esimde, bi yemek yapiyorum, yani yoruluyorum diyemem aslinda. Hafta sonu misafirlerim geliyor ama onlar bazen yorucu olabiliyor, belki o konuda dikkat etmem gerek. Ama o nefes kesilme olayi bendede var, iki adim attigimda hemen nefes nefeseyim. Ama iste bunlara ragmen bu bebis niye cok asagada diye korkuyorum :)

Calisiyorum canim, ama isim cok rahat, büroda calisiyorum, yani genelde oturuyorum, odama yatak (cekyat) tarzi birsey aldi patronlarim, istedigim zaman uzanabiliyorumda. O yönden isim bana zor gelmiyor, patronum bildiginden beri dahada rahatim. Ev isi sagolsun esimde, bi yemek yapiyorum, yani yoruluyorum diyemem aslinda. Hafta sonu misafirlerim geliyor ama onlar bazen yorucu olabiliyor, belki o konuda dikkat etmem gerek. Ama o nefes kesilme olayi bendede var, iki adim attigimda hemen nefes nefeseyim. Ama iste bunlara ragmen bu bebis niye cok asagada diye korkuyorum :)
Korkma korkma bisey olmaz allahin izniyle konus onunla arada duyuyordur artik seni ☺️☺️

Benimki göstermedi malesef, hem cok asagidaydi hemde sirtini gösterdi sadece :) yatmami söylemedi sadece agrilarin normal oldugunu söyledi cok asagida oldugu icin ama icime süphe düstü, internette her yerde yatmam gerektigini yaziyor. Benimki ama hic birsey demedi :KK43:

Canım bol bol dinlen inş bişey olmaz. Eltimde yaşadı aynı durumu sonra dan gero olması gereken yere gitti bebeği
Sende canını sıkma Allah yardımcın olsun

Back
X