Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Kızlar nasılsınız ne durumdasınız?? Temmuzda başlayanlar nerde ?? Dogurmak üzere olanlar doguracaklar. Tedavi bekleyenler topluca ses verin bakiyim :KK37:

Sağol canım normalde 8 i gibi olmalıyım ama histereskopi yaptırdığım için belki erken veya geç olabilir bilmiyorum:) bu Arada internetten polen arı sütü falan sipariş verdim yumurta kalitesini arttırmak için bakalım denicezn:) sende durumlar nasıl ?
Ayy benimde 8. Temmuz gibi günüm bende bilmiyorum erkenmi gec mi gelir :))) hemen hemen ayni baslicaz desene
Iyi yapmissin bende alsam fena olmaz :-)

Ayy benimde 8. Temmuz gibi günüm bende bilmiyorum erkenmi gec mi gelir :))) hemen hemen ayni baslicaz desene
Iyi yapmissin bende alsam fena olmaz :-)
Ne güzel canın inş güzel haberler veririz burada :)Al canım özellikle arı sütünü al internetten arı sütünün faydalarını okursan direk yumurtalarla ilgili ‘royal jelly ‘ bir diğer ismi. Bal çörek otu(ezilmiş) tarçın bu karışımı yemiş herkes genelde adetin birinci günü başlayıp yumurtanın kaliteli olması için :)

Ne güzel canın inş güzel haberler veririz burada :)Al canım özellikle arı sütünü al internetten arı sütünün faydalarını okursan direk yumurtalarla ilgili ‘royal jelly ‘ bir diğer ismi. Bal çörek otu(ezilmiş) tarçın bu karışımı yemiş herkes genelde adetin birinci günü başlayıp yumurtanın kaliteli olması için :)

Annem geliyor 2 gun sonra benim teyzem aktar
Baya bi karisim yapmış polenli felan bakalim ins faydasini gorurum. Bugün amazon dan siparis edicektim annem diyince bıraktım

hatice-yakup hatice-yakup hatceee canim napiyorsun nasilsin? insallah vitaminler sifa olur ve coook güzel haberlerini alirim...

Ben artik yuvarlaniyorum, sicakliyorum, terliyorum, bi bitkinligim var ki anlatamam :) son haftalarim insallah, asagi yukari 4 haftam var...bebek odasi, hastane süsü öyle seylerle oyalaniyorum, pek birseyde yapamiyorum...

rabbim hepinize nasip eder insallah

hatice-yakup hatice-yakup hatceee canim napiyorsun nasilsin? insallah vitaminler sifa olur ve coook güzel haberlerini alirim...

Ben artik yuvarlaniyorum, sicakliyorum, terliyorum, bi bitkinligim var ki anlatamam :) son haftalarim insallah, asagi yukari 4 haftam var...bebek odasi, hastane süsü öyle seylerle oyalaniyorum, pek birseyde yapamiyorum...

rabbim hepinize nasip eder insallah

Oyyy yuvarlan yuvarlan canim yakin olsa bebis gormeye bile gelirdim :-)
Yaz gününde zordur eminim
Dogum termini tam ne zaman ??

Merhaba arkadaşlar
Geçen hafta keseyi gördük ama bugün artık kesinleşti kesecik erimiş, yok olmış. Erken düşük mü denir ne denir bilemedim. 6. Haftaya girmişti...

Benim dondurulmuş yumurtalarım var 10 tane. Bunların 1. Gün dondurmuşlar neden böyle yapıyorlar bilemedim. Türkiyede 5-6. Günde donduruyorlar.

Bir de böyle durumlarda 2. Transferde embriyoya genetik test yapıyorlar. Bugün doktora sordum. Almanya'da yasakmış etik olmadığı için.

Bu embriyo dondurma konusunda da mı öyle bir yasa var?

Ben almanya'da yeniyim pek bilmiyorum yasaları. Tüp benek tedavisinde de yeniyim. İlk denemem tutmadı şimdi yokuma bakıcam ama merkeze karşı güvenim sarsıldı sanki biraz.

Merhaba arkadaşlar
Geçen hafta keseyi gördük ama bugün artık kesinleşti kesecik erimiş, yok olmış. Erken düşük mü denir ne denir bilemedim. 6. Haftaya girmişti...

Benim dondurulmuş yumurtalarım var 10 tane. Bunların 1. Gün dondurmuşlar neden böyle yapıyorlar bilemedim. Türkiyede 5-6. Günde donduruyorlar.

Bir de böyle durumlarda 2. Transferde embriyoya genetik test yapıyorlar. Bugün doktora sordum. Almanya'da yasakmış etik olmadığı için.

Bu embriyo dondurma konusunda da mı öyle bir yasa var?

Ben almanya'da yeniyim pek bilmiyorum yasaları. Tüp benek tedavisinde de yeniyim. İlk denemem tutmadı şimdi yokuma bakıcam ama merkeze karşı güvenim sarsıldı sanki biraz.

Cok gecmis olsun

Canim 1. Gün nasil dondurulmus ya sen 4. Gun transferi oldun o gun dondurmus olmasinlar

Malesef benim dusugumde de de istedim genetik 3 kere tekrarlarsa yapıyormuş
O yuzden umit edicez bidakine ins

Sen kendin gebe kalabiliyordun demi??

Cok gecmis olsun
Canim 1. Gün nasil dondurulmus ya sen 4. Gun transferi oldun o gun dondurmus olmasinlar

Malesef benim dusugumde de de istedim genetik 3 kere tekrarlarsa yapıyormuş
O yuzden umit edicez bidakine ins

Sen kendin gebe kalabiliyordun demi??
Evet canım, bende bir problem yok. Ama eminim zaten operasyondan sonra bilgi verdiklerinde embriyoları dondurduklarını söylemişlerdi. Doktora mail yazıcam. neden 1. gün dondurulmuş diye. Saçma değil mi?

Back
X