- 15 Şubat 2017
- 2.273
- 3.404
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #7.301
Biliyorum canım, 2. Olacak.Ikinci deneme olacak bidaki adetleyelek
Adetini bekliyorsun yani.. hadi hayırlı olsun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorum canım, 2. Olacak.Ikinci deneme olacak bidaki adetleyelek
Biliyorum canım, 2. Olacak.
Adetini bekliyorsun yani.. hadi hayırlı olsun :)
gecmis olsun canim. Malesef yurtdisinda yasadigimiz icin protokoller de tedavi de farkli oluyor. Sana transfer ettikleri kacinci gun embrio su idi?Merhaba arkadaşlar
Geçen hafta keseyi gördük ama bugün artık kesinleşti kesecik erimiş, yok olmış. Erken düşük mü denir ne denir bilemedim. 6. Haftaya girmişti...
Benim dondurulmuş yumurtalarım var 10 tane. Bunların 1. Gün dondurmuşlar neden böyle yapıyorlar bilemedim. Türkiyede 5-6. Günde donduruyorlar.
Bir de böyle durumlarda 2. Transferde embriyoya genetik test yapıyorlar. Bugün doktora sordum. Almanya'da yasakmış etik olmadığı için.
Bu embriyo dondurma konusunda da mı öyle bir yasa var?
Ben almanya'da yeniyim pek bilmiyorum yasaları. Tüp benek tedavisinde de yeniyim. İlk denemem tutmadı şimdi yokuma bakıcam ama merkeze karşı güvenim sarsıldı sanki biraz.
hatcem cogu gitti azi kaldi. Sabret biraz daha ben inaniyorum bu sefer bebisin seni hic birakmiyacak. Bura da hepimiz birbirimizin hamis haberlerini duyacagiz.Aynen canim bi gelseydi offff
gecmis olsun canim. Malesef yurtdisinda yasadigimiz icin protokoller de tedavi de farkli oluyor. Sana transfer ettikleri kacinci gun embrio su idi?
4. gün embriyosu 2 taneydi.
4. gün embriyosu 2 taneydi. Benim en çok merak ettiğim 1. gün dondurulan embriyolarım. Vardır onda da bir kanun, yasa heralde. Siz nerede yaşıyorsunuz?gecmis olsun canim. Malesef yurtdisinda yasadigimiz icin protokoller de tedavi de farkli oluyor. Sana transfer ettikleri kacinci gun embrio su idi?
hatcem cogu gitti azi kaldi. Sabret biraz daha ben inaniyorum bu sefer bebisin seni hic birakmiyacak. Bura da hepimiz birbirimizin hamis haberlerini duyacagiz.
Slm benimde 10-12 arası yumurtam toplanmıştı( tam sayıyı unuttum) 2 tane boş çıktı 2 tanesi 5. Gün transferi yapıldı geri kalanlarda 1. Gün donduruldu.. bu forumda araştırma yaparken milletin3.-4.-5. Gün donduruluyor diye okudum.. tabi şaşırdım benimkiler neden 1. Gün donduruldu diye.. dondurulmuş transferine hazırlanırken kesin transfer günü belirlendiğinde form doldurdum 3. Gün ya da 5. Gün embriyosu istediğimize dair.. 3. Gün embriyo için ücret alınmıyor ama 5. Gün için embriyo başına 100 € ödeniyordu..biz 5. gün istedik.. gecenlerde mektup geldi merkezden dondurulmus embriyonun devam muhafazasi icin, sanirim 6 aylik 300€ ödedi esim.. her merkezin tedavi sekli cok farkli.. Krankenkasse lar bile degisiyor.. kiminin tedavisini tamamen karsilarken kiminin yarisini yada oranlari degisiyor.. hele ki trkiyeyle hic kiyaslamanak lazim.. tamamen uc noktalardayiz..4. gün embriyosu 2 taneydi. Benim en çok merak ettiğim 1. gün dondurulan embriyolarım. Vardır onda da bir kanun, yasa heralde. Siz nerede yaşıyorsunuz?
gecmis olsun canim. Malesef yurtdisinda yasadigimiz icin protokoller de tedavi de farkli oluyor. Sana transfer ettikleri kacinci gun embrio su idi?
hatcem cogu gitti azi kaldi. Sabret biraz daha ben inaniyorum bu sefer bebisin seni hic birakmiyacak. Bura da hepimiz birbirimizin hamis haberlerini duyacagiz.
ben ABD deyim. Burda 3. Ve 5. Gun donduruluyor. Sizde de cozuldukten sonra 3. Gune veya 5. Gune gelmesini beklerler. 1. Gun dondurmalari cok degisik bir yontem. Insallah dondurulmuslar ile bebisine kavusursun canim.4. gün embriyosu 2 taneydi. Benim en çok merak ettiğim 1. gün dondurulan embriyolarım. Vardır onda da bir kanun, yasa heralde. Siz nerede yaşıyorsunuz?
Almanya da dondurma ucreti fazla olarak duymustum. Bizim burda da hicbir sigorta ivf i karsilamiyor. Her ulkenin farkli kurallari var. Turkiye bu konuda cok sansli.Slm benimde 10-12 arası yumurtam toplanmıştı( tam sayıyı unuttum) 2 tane boş çıktı 2 tanesi 5. Gün transferi yapıldı geri kalanlarda 1. Gün donduruldu.. bu forumda araştırma yaparken milletin3.-4.-5. Gün donduruluyor diye okudum.. tabi şaşırdım benimkiler neden 1. Gün donduruldu diye.. dondurulmuş transferine hazırlanırken kesin transfer günü belirlendiğinde form doldurdum 3. Gün ya da 5. Gün embriyosu istediğimize dair.. 3. Gün embriyo için ücret alınmıyor ama 5. Gün için embriyo başına 100 € ödeniyordu..biz 5. gün istedik.. gecenlerde mektup geldi merkezden dondurulmus embriyonun devam muhafazasi icin, sanirim 6 aylik 300€ ödedi esim.. her merkezin tedavi sekli cok farkli.. Krankenkasse lar bile degisiyor.. kiminin tedavisini tamamen karsilarken kiminin yarisini yada oranlari degisiyor.. hele ki trkiyeyle hic kiyaslamanak lazim.. tamamen uc noktalardayiz..
insallah canimcim.Dilanimmm ins sizlerin dualariyla olacak ins
Hepimizin olsunda hasret sona ersin
Vay be, o zaman kafaya takmıycaz oluruna bırakıcaz heralde... peki ya çözülenler 5. güne gelemezse? O zaman noluyor? Ya da kaç tane birden çözüyolar? Ne kadar varsa mı?Slm benimde 10-12 arası yumurtam toplanmıştı( tam sayıyı unuttum) 2 tane boş çıktı 2 tanesi 5. Gün transferi yapıldı geri kalanlarda 1. Gün donduruldu.. bu forumda araştırma yaparken milletin3.-4.-5. Gün donduruluyor diye okudum.. tabi şaşırdım benimkiler neden 1. Gün donduruldu diye.. dondurulmuş transferine hazırlanırken kesin transfer günü belirlendiğinde form doldurdum 3. Gün ya da 5. Gün embriyosu istediğimize dair.. 3. Gün embriyo için ücret alınmıyor ama 5. Gün için embriyo başına 100 € ödeniyordu..biz 5. gün istedik.. gecenlerde mektup geldi merkezden dondurulmus embriyonun devam muhafazasi icin, sanirim 6 aylik 300€ ödedi esim.. her merkezin tedavi sekli cok farkli.. Krankenkasse lar bile degisiyor.. kiminin tedavisini tamamen karsilarken kiminin yarisini yada oranlari degisiyor.. hele ki trkiyeyle hic kiyaslamanak lazim.. tamamen uc noktalardayiz..
Biz 10 embriyo için 600 euro ödedik. 6 aylık. Süreyi uzatmak için 120 euro ödiycez. O da bi 6 ay.ben ABD deyim. Burda 3. Ve 5. Gun donduruluyor. Sizde de cozuldukten sonra 3. Gune veya 5. Gune gelmesini beklerler. 1. Gun dondurmalari cok degisik bir yontem. Insallah dondurulmuslar ile bebisine kavusursun canim.
Almanya da dondurma ucreti fazla olarak duymustum. Bizim burda da hicbir sigorta ivf i karsilamiyor. Her ulkenin farkli kurallari var. Turkiye bu konuda cok sansli.
insallah canimcim.![]()
Bi şekilde 5. Güne getiriyorlar galiba tam bi fikrim yokVay be, o zaman kafaya takmıycaz oluruna bırakıcaz heralde... peki ya çözülenler 5. güne gelemezse? O zaman noluyor? Ya da kaç tane birden çözüyolar? Ne kadar varsa mı?
anladım canım.. sağol.Bi şekilde 5. Güne getiriyorlar galiba tam bi fikrim yok) benim 4+4 şeklinde dondurulmuştu.. 2 tane dondurulmuş 5. Gün tranferinde 4 lük paket çözüldü 2 transfer edildi kalan ikisini tekrar dondurtmadık çöpe gitti.. benim gittiğim merkezde böyle, bana uygulanan prosüdür buydu
Gözünüz aydın olsun canım. Rabbim kuzucuğuna sağlıklı, mutlu ve huzurlu ömür nasip etsin. Güle güle büyütün.Kizlar...benim cadi kizim cok aceleci cikti...erkenden bu dünyayi merak etti :) erken dogum olmasina ragmen cok sükür sagligi yerinde.
Rabbim hepinize nasip etsin insallah, öpüyorum kocaman
Ay gozun aydin canim Allah anali babali büyütsünKizlar...benim cadi kizim cok aceleci cikti...erkenden bu dünyayi merak etti :) erken dogum olmasina ragmen cok sükür sagligi yerinde.
Tebrik ederim canim MasaAllah Allah bagislasinKizlar...benim cadi kizim cok aceleci cikti...erkenden bu dünyayi merak etti :) erken dogum olmasina ragmen cok sükür sagligi yerinde.
Hayırlı sağlıklı ömrü olsun inşallah... gözünüz aydın.darisi bizlerin başına.Kizlar...benim cadi kizim cok aceleci cikti...erkenden bu dünyayi merak etti :) erken dogum olmasina ragmen cok sükür sagligi yerinde.
Allah analı babalı saglıklı ömür nasip etsin işallah tatlı cadıııyı öp koklaya koklaya bizim yerimize teyzelerının sevgısını hissetsınnnnKizlar...benim cadi kizim cok aceleci cikti...erkenden bu dünyayi merak etti :) erken dogum olmasina ragmen cok sükür sagligi yerinde.
Hos gelmis prenses. Gozunuz aydin, Masallah. Darisi bizlerin basina insallah.Kizlar...benim cadi kizim cok aceleci cikti...erkenden bu dünyayi merak etti :) erken dogum olmasina ragmen cok sükür sagligi yerinde.
Selam canım benim bat buğün başladı seninki ne alemde :)Ay gozun aydin canim Allah anali babali büyütsün
Hosgelmis sefa getirmis prenses![]()