- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #7.741
İçindeki o his çok önemli bence. Ben tüp bebek tedavisi için karar verildiği günden sonra böyle sakin,anı yaşayan, doktorun dediği kadarla yetinen birisi oldum. Dün babam doktora gitmiş tahliller yapılmış gönder bakayım sonuçlara diyorum. Aslında hastalıklar, hastaneler ve tahlillerle ilgili genel tavrım bu. Ama tüp bebek beni böyle değiştirdi. Seni de merak edecek şekilde değiştirdi demek ki. Fakat ikimizin de sahip olduğu güzel bir şey var.. pozitif olmak. Bu kez hamile kalıp sağlıkla kucağına alacağına inanıyorum ben. Çünkü gerçekten kendi işini kolaylaştıracak kadar pozitifsin.Benim asilamarim ayni yumurtalik takibi gibi oldu. Igne kullanmadim femara ile yumurtalarim buyutulmustu. Herhalde 15 defa klomen ile yumurtalik takibi yaptirmisimdir Onun icin asilama bana hic degisik gelmemisti. Ama tup bebek de igne vurdum kendime yumurtalar toplandi derken cok farkli bir heyecan yasamistim. Ne kadar korksam da sonun da pozitif I gorecegimi hissetmistim sonu gelmese dahi en azindan hamile kalabildigimi gormustum. Simdi ki tedaviye baslamak icin can atiyorum. Yine icimden pozitifi gorecegim geciyor insallah da oyle olur . Herhalde 5. Gunu baslarim Ben test yapmaya.