- 24 Ağustos 2017
- 2.345
- 3.703
- 133
- 41
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #8.001
Degisiyor genelde yarin da olabilir persembe de . Insallah yarin olur da Cuma gunu klinige giderim.Ne zaman başlar peki. Benim lekenmeden bir iki saat sonra başlar genelde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Degisiyor genelde yarin da olabilir persembe de . Insallah yarin olur da Cuma gunu klinige giderim.Ne zaman başlar peki. Benim lekenmeden bir iki saat sonra başlar genelde.
sen 3. gun mu gidiyorsun ? ben 2. gun gidecegim icin persembe olsa da cuma gidiyorum yoksa haftasonuna kalacak bakalim. aksam baslarsa ne yapacagim benim derdim o. hangi gun kacinci gun olacak?Degisiyor genelde yarin da olabilir persembe de . Insallah yarin olur da Cuma gunu klinige giderim.
Persembe olursa yine cuma cagirir buyuk ihtimal.Bura da 3. Gun kontrole cagiriyorlar.sen 3. gun mu gidiyorsun ? ben 2. gun gidecegim icin persembe olsa da cuma gidiyorum yoksa haftasonuna kalacak bakalim. aksam baslarsa ne yapacagim benim derdim o. hangi gun kacinci gun olacak?
bizde 2. gun neyse ki benim 3. gun bitiyor zaten :)Persembe olursa yine cuma cagirir buyuk ihtimal.Bura da 3. Gun kontrole cagiriyorlar.
Benim 5-6 gun suruyorbizde 2. gun neyse ki benim 3. gun bitiyor zaten :)
eskiden benim de oyleydi ama ameliyatlar etkiledi sanirim artik en fazla uc gun ve miktari az. rahim icinde yapisiklik olmadigini biliyorum cunku bakimisti. ama doktorlarim da ilgilenmedi azalmasi ile. onlar takmayinca ben de takmadimBenim 5-6 gun suruyor![]()
Ameliyatlar etkilemis olabilir dedigin gibi. Aynen dr lar bir sey demedigi surece sorun yok. Ama 35 den sonra azalma oluyor herhalde. Benim daha onceden 1, 2 ve 3. gunler daha yogun gecerdi ben de azalma oldu.eskiden benim de oyleydi ama ameliyatlar etkiledi sanirim artik en fazla uc gun ve miktari az. rahim icinde yapisiklik olmadigini biliyorum cunku bakimisti. ama doktorlarim da ilgilenmedi azalmasi ile. onlar takmayinca ben de takmadim
evet yasla ilgili de azaliyor belki de. bu arada tup bebek tedavisi baslayan ay 4. gun lekelenme seklinde devam etti. ilaclarin etkisiyle belki de. sonraki ay yine 3 gune dustu ama miktar bende de cok az.Ameliyatlar etkilemis olabilir dedigin gibi. Aynen dr lar bir sey demedigi surece sorun yok. Ama 35 den sonra azalma oluyor herhalde. Benim daha onceden 1, 2 ve 3. gunler daha yogun gecerdi ben de azalma oldu.
Sağol canım benim darısı başına olsun inşallah evet test tarihim 19 kasım di .Çok şükür ikinci denememde oldu bende hergun dua ediyorum hepinize kolay değil çünkü biliyorum rabbim bu sefer hepinizi sevindirsin inşallah.Selma merhaba! Transfer sonrası yazmıştın burada, kasım 20. si gibiydi sanırım test tarihin, örgü oyuncaklar yapıyprum demiştin. Ben sonrasında foruma girmedim ama iş yerinde takvime toplantı girerken o tarihlerde senin test tarihin olduğunu hatırlayıp dua etmiştim :) Sonra da bir daha girince geçmişe bakmak aklıma gelmedi :) Çooook tebrik ederim, çok sevindim.
Benim ilk tedavide 14 .gün toplandı bu sefer 12 .ci gündü sanırım tam hatırlamıyorum da ama yumurtlama zamanına tam denk gelmişti. Benimde iki yumurtam 22 mm di diğerleri 18 20 arasıydı.Evet canım Almanya’da. 8. gün bakılacak duruma ama 15. güne kadar beklenmez değil mi?
Evet canım doktorum her 2 ayda yolluyor beni endokrine.Doktorun mutlaka söylemiştir canım, troid ilacının dozu hamile kalınca bebekle sana yetmeyeceği için sürekli kontrol edilip düzenlenmeli demişti bana endokrin.
Rahat bir tedaviden sonra olumlu sonuç alırsın umarım.
Evet neyse ki uzun protokol bir de bu nedenle ertelenmemiş. Benim demem erteleyecek bir değer değil ama senelerdir sabit olan değer oynamış bir kere. Yeni dozu bulana kadar git gel yaşarız biraz ama uzun sürmez bence. Bir şekilde doz artmış oldu. Haftaya 125 doz arttı şimdi de :)
Canim kac dozaj kullaniyordun, hamilelikten sonra kac oldu?Evet canım doktorum her 2 ayda yolluyor beni endokrine.
50 mg kullanıyorum geçen ay gittim tekrar aynı dozda devam et dedi bu ay yine gidicem .Canim kac dozaj kullaniyordun, hamilelikten sonra kac oldu?
Hamilelik oncesi de mi ayni dozaji kullaniyordun?50 mg kullanıyorum geçen ay gittim tekrar aynı dozda devam et dedi bu ay yine gidicem .
Evet değerim 3.38 di 50 mg başladım sonra hiç söylemedi kaç olduğunu tedaviye başladım.doktoruma ilaç kulanıyorum dedim hemen yolladı beni endokrine orasida hamile olduğumu söyleyince randevusuz alıyor beni gittim ultrason yapıyor ve kan alıyor aynı doz devam et dedi ve ekstra iyot hapı verdi oda iyi geliyormuş.suan hala aynı doz bu ay tekrar gitmem gerek .Hamilelik oncesi de mi ayni dozaji kullaniyordun?
Anladim canim sagol. Insallah hamisligin boyle guzel sorunsuz bir sekilde devam eder. Allah saglikli bir sekilde kizini kucagina almayi nasip etsin canim. Ben senin guzel kalbini biliyorum bizler icin dua etmeyi unutma canim.Evet değerim 3.38 di 50 mg başladım sonra hiç söylemedi kaç olduğunu tedaviye başladım.doktoruma ilaç kulanıyorum dedim hemen yolladı beni endokrine orasida hamile olduğumu söyleyince randevusuz alıyor beni gittim ultrason yapıyor ve kan alıyor aynı doz devam et dedi ve ekstra iyot hapı verdi oda iyi geliyormuş.suan hala aynı doz bu ay tekrar gitmem gerek .
Sağol canım etmezmiyim hiç hep ediyorum rabbim inşallah hepinize yaşatsın bu sefer. Hepinize ayrı ayrı dua ediyorum. Inanıyorum olacak inşallah.Anladim canim sagol. Insallah hamisligin boyle guzel sorunsuz bir sekilde devam eder. Allah saglikli bir sekilde kizini kucagina almayi nasip etsin canim. Ben senin guzel kalbini biliyorum bizler icin dua etmeyi unutma canim.
eskiden benim de oyleydi ama ameliyatlar etkiledi sanirim artik en fazla uc gun ve miktari az. rahim icinde yapisiklik olmadigini biliyorum cunku bakimisti. ama doktorlarim da ilgilenmedi azalmasi ile. onlar takmayinca ben de takmadim
Az önce reglim başladı kızlar. Ama şu an kimseye ulaşamadığımız için yarin sabah belli olacak ne zaman kan vereceğim ve ultrason için gideceğim.
Aminnn. Hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun, ne zaman sağlıkla gelecekse o zaman gelsin bebeklerimiz.Sağol canım benim darısı başına olsun inşallah evet test tarihim 19 kasım di .Çok şükür ikinci denememde oldu bende hergun dua ediyorum hepinize kolay değil çünkü biliyorum rabbim bu sefer hepinizi sevindirsin inşallah.