- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #8.481
bosver sen a mi b mi.. ben senin yumurtalara guveniyorum. sana nasil tutunacaklarini da iyi bilirler. bir olmis iki olmus hic fark etmez.Selam canım. Hayırlı olsun yeni plan! İçine sindi mi bu protokol? Aklındaki herşeyi sordun mu?
Ben transferden döndüm, sabah 8 de aradı embriyolog, 5 tane embriyo kaldı, kaliteleri çok çok iyi, şansınız yüksek o nedenle 1 transfer tavsiye ediypruz dedi. Bende 2 tane transfer ettirme kararı aldığımızı söyledim, kaliteleri yüksekse 2 tane transfer etmek sıkıntılı gebelik olur, şansınızı düşürür falan dedi. Bende hem bizim fikrimizi sorup hemde tek transferde ısrar etmelerinden memnun olmadım açıkcası ama kabul ettim... Zaten embriyo kaliteliyse bile rahimde sorun olabilir tutunmayabilir, her iyi kalite embriyo tutunmuyorki... Neyse sonuç olarak “sehr sehr gut” dedikleri kalitede embriyo transfer edildi, A mı B mi sormadım :) Hemen kalkıp tuvalete gittim, eve geldik biraz dolaştım evde şmdi az dinleneceğim.
evet tedavi plani icime sindi. adetin birinci gunuyle birlikte yumurta toplanana kadar gonapeptyl kullanacagim. bu