Aminnn canım. İnşallah biran önce şişmeye başlarız sırayla :))
Progesteron için bu iğne dışında bir alternatif yok mu?
Evet canım zaten normal hayatına dönmen güzel, ama daha sık dinlenme molası vermeliyiz sanırım sadece.
Canım Dilan USA da, Schleimhautaufbauend, rahim duvarı için ilaç kullanıyor diye biliyorum, yazar şimdi.
Ben adetin 10. günü kontrol oldum, 12. gün 2. ultrason kontrol olacak, ovitrelle yapacağım sadece sonra18. günde transfer. Eşimi ikna edebilsem 2 istiyorum bende. Dondurulmuş 3 tane 5. gün, 7 tanede 2. gün embriyomuz var.
Ben henüz birşey hissetmiyorum canım. İlk tedavide 2 hafta süren bir protokol vardı, ilaçlar iğneler, doktor kontrolleri, o yüzden daha gerçekçi geliyordu. Umutluydum bende. Ama şimdi çok umutlu değilim, nedense çok işe yarayacak bir işlem gibi gelmiyor...
Canım akapunkturu çok araştırdım ben ve faydası olduğuna çok inanıyorum. Yaptırabiliyorsan mutlaka yaptır. Benim vücudum özellikle sırt bölgem çok alerjik, rahim için akapunktur sırttan yapılacağı için tedavi süresinde riske atmak istemedim. Transfer gününde yaptırmak bence şansı artıyor. Doğal yolla gebelik içinde yumurtlama gününde yaptırmak faydalı.
Evet doktor ziyareti dışında bir hareketimiz kalmadı ama maalesef