- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #9.901
Hahaha post etmiyor diye bir kac kez gonderdim. Hepsini post etmis 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çok sık kasık ağrısı yaşarım aslında o nedenle alışkının diyebilirim. Daha önce tabiki kasığım ağrıyor diye uzanıp dinlenmezdim. Bunu ilk kez yapıyorum ve geçmesine de şaşırıyorum :) aslında bu aşamada bir hamile durumdan haberdar olmadığı için bir şeye dikkat etmiyor ki kuzum :) tabiki tüp bebek yaptırdığımızda günler daha net.. ister istemez daha kontrollü yaşıyoruz böyle de yapmalıyız. bence henüz hamileliğim net değil ve haliyle de şikayetler henüz başlamadı. Bugün yarın tutunma biterse kana hormon salınımı başlarsa bir takım değişiklikler başlar belki :)Artik senin riskli gunler gecti canim ama yine de bir hamile nelere dikkat ediyorsa sen de ayni sekilde dikkat etmelisin. Cok oluyormu kasik agrin?
Evet canim Benim emrioya yapildi. 48 saat icinde yerlesmeye baslar ama 3-4 gun de yerlesme tamamlaniyor. Senin ki de 1-2 gun icin de tamamlanmis olur. Transfer gunununden sonra saymaya basliyoruz. Yani bugun senin 4. Gunun du.Evet bugün akşama kadar okuldaydım. Biraz yoruldum ama şimdi evdeyim dinleniyorum. Kasıklarımda ağrı ve de dolgunluk hissi var. Dinlenmek iyi geliyor. Ben de bir şeyler izleyerek zaman geçiriyorum. Salı gününe kadar tatilim iyice dinlenirim.
Senin embriyoya hatching yapıldı mı? 48 saat içinde yerleşecek mi? Benimkine yapılmadı sanırım çünkü hiç konuşmadık ve embriyologla da ek protokol yapmadık. Benim eğer tutunuyorsa şu an, 5. Gün tamamlayacak değil mi embriyo tutunmayı..
Haha bence hamileligin en guzel tarafi bu.DilanBoran herseyi yaptir temizligide yapiversin. Benim icimde heralde isleri birine yikma arzusu var. hamilelik bunun icin mukemmel bir firsat.
Bi de 4 ay hamilelik izni var oh mis:) Yoruluyoruz ya ise git sonra eve gel is yap. Ben bu saate kadar Bruksel’de toplantidaydim mesela simdi eve donebiliyorum. Onun icin yazismalarada bakamadim pek.
Blablup senin kontrolde yarin. Iyi gecer umarim.
Hadi Hayirlisi olsun canim :) Suan Kacinci günündesin, Zyklus gününde Transfer olacak?sese`cim 4 ay hamilelik izni mi var canim, ilk defa duyuyorum. Ben dogumdan once 6 hafta raporlu is birakma yapmistim. Cevremde de hic 4 ay izinli olan olmamisti.
Simdi doktor kontrolunden geldim ben, hersey yolunda gorunuyordu, kan verdim hormonlara da bakilacak. Ogleden sonra arayip transfer tarihi onerilerini soyleyecekler bu sirada bende bu ay istemedigime, kac ebriyo transfer edilecegine falan karar verecegim, kesinlestirecegiz.
Hadi Hayirlisi olsun canim :) Suan Kacinci günündesin, Zyklus gününde Transfer olacak?
Peki kac günlük Embryo transfer edilecek? Sanirim Embryo'ya da bagli birseyTesekkurler Bahar`cim. Bugun kontrolden sonra yeniden umutlandim, umarim bosa cikmaz.
Bugün 14. gündeyim canim, 18-21. günlerde transfer yapiliyormus, bende 21. günde yapilmis olacak saniyorum. Ama henuz transfer yapilacagi belli degil, kan tahlili sonuclarina gore karar verilecek.
Insallah hersey cok güzel bir sekilde ilerler ve transferin olur canim :) :)
Amin insallah, bu sefer hepimiz saglicakla kucagimiza aliriz insallah, bende bu ay düsünüyordum, bak Allahin baska planlari varmisInsallahZamani cok onemli degil, bu ay veya bir dahaki ay ama insallah Allah saglikli bir hamilelik nasip eder, hepimize.
Hayirli olsun canim cok sevindim. Benim test gunum senin transfer gunun olacak. Kan sonucun cikti mi? 5. Gun embriosu cozdurulup ayni gun transfer yapiliyor canim. Ama bazilarida 6. Gun yapiyor.sese`cim 4 ay hamilelik izni mi var canim, ilk defa duyuyorum. Ben dogumdan once 6 hafta raporlu is birakma yapmistim. Cevremde de hic 4 ay izinli olan olmamisti.
Simdi doktor kontrolunden geldim ben, hersey yolunda gorunuyordu, kan verdim hormonlara da bakilacak. Ogleden sonra arayip transfer tarihi onerilerini soyleyecekler bu sirada bende bu ay istemedigime, kac ebriyo transfer edilecegine falan karar verecegim, kesinlestirecegiz.
Hayirli olsun canim cok sevindim. Benim test gunum senin transfer gunun olacak. Kan sonucun cikti mi? 5. Gun embriosu cozdurulup ayni gun transfer yapiliyor canim. Ama bazilarida 6. Gun yapiyor.
sese`cim 4 ay hamilelik izni mi var canim, ilk defa duyuyorum. Ben dogumdan once 6 hafta raporlu is birakma yapmistim. Cevremde de hic 4 ay izinli olan olmamisti.
Evet canim 16 hafta izin var 4 ay burda Almanya’da dahadami kisa. Ben burda kini kisa buluyordum. Insallah uygun cikar sonuclarda bir once alirsin bebisini :)
Canim bizim burda tekli donduruyorlar. Eger 3 u de ayni anda cozdurulurse kalan kalitesini kaybetmemisse dondurabilirler tekrar. Benim klinik donduruyor. Hatta genetikten bir tane de mozaik embriyom da var di onu dondurup denemek istermisiniz diye sordular. Ama yuzde 30 saglikli yuzde 70 sagliksiz orani verince esim Eger bu olmazsa tekrar baslariz dedi ve dondurtmadik.Tesekkurler canim, insallah hayirli olur bu sefer. Onumuzdeki saatlerde detaylari ogrenecegim, 5. veya 6. gunde olmasi cok fark etmiyor zaten saniyorum. Birde 3 adet embriyo vardi, hepsini birlikte mi dondurdular, nasil cozulecekleri konusunda bilgi alamadim net olarak. 3ü de cozdurulurse yeniden donduruluyorlar mi acaba?
Canim bizim burda tekli donduruyorlar. Eger 3 u de ayni anda cozdurulurse kalan kalitesini kaybetmemisse dondurabilirler tekrar. Benim klinik donduruyor. Hatta genetikten bir tane de mozaik embriyom da var di onu dondurup denemek istermisiniz diye sordular. Ama yuzde 30 saglikli yuzde 70 sagliksiz orani verince esim Eger bu olmazsa tekrar baslariz dedi ve dondurtmadik.
Canim bizim burda tekli donduruyorlar. Eger 3 u de ayni anda cozdurulurse kalan kalitesini kaybetmemisse dondurabilirler tekrar. Benim klinik donduruyor. Hatta genetikten bir tane de mozaik embriyom da var di onu dondurup denemek istermisiniz diye sordular. Ama yuzde 30 saglikli yuzde 70 sagliksiz orani verince esim Eger bu olmazsa tekrar baslariz dedi ve dondurtmadik.
Canim oran olarak vermedi ama kromozom sayisi dogru. Yani bu da saglikli oldugunu gosteriyor. Ben sadece kromozom sayisina baktirdim. Digerlerin de kromozom fazlaligi ve eksikligi cikmis yani sagliksiz embriolardi. Dr bana mozaik olan icin de yuzde 30 saglikli dogabilir de yuzde 70 down sedromlu olabilir ya da ilk 12 haftada kaybedeblirsin dedi.Dilancim senin oglana 100 yuz sagliklimi dediler. Bu genetik sonuc nasil oluyor bilmiyorum benim embiryo sayim az oldugu icin hic yapilmadi. Ama bisey duydum Ben TRdeki bir doktor bu genetik testler bebek anormal dese dahi bebegin normal dogma sansi oluyormus. Cunku kendi DNA’sini tamir edebiliyormus embiryo. Tabii bir risk sonucta o embiryoyu almak ama saglikli bir bebek olma ihtimali var. Bizim bir arkadas genetik testen sagliksiz gelen embiryoyu aldi ve bebek saglikli dogmus.