Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Super canim hayirli olsun. Hemen geri sayimi baslatiyoruz o zaman. Benim de guzel haberlerim var. Bugun doktora gittik. TRde doktorumun yazdigi mektubu gosterdim. Doktor HSG cekmeyi kabul etti. Yanliz yer yoktu bugun adetimin 2.ci gunu olmasina ragmen 5 Nisan’a randevu verdi. 2 Nisanda yumurtalayacam dolayisiyla 1 ayi es gecmis olucaz. Ama olsun HSG’yi yaptirmis olucam. Doktorumun yazdigi mektubu gorunce bu durumda IVF’i sizin icin belki direk dusunebiliriz dedi. Tuplerinizede bakiim son kararimi soylucem dedi. Yani asilamayi asma ihtimaliz gibi gorunuyor. Blabblup’cum bu fikri sen onermistin tekrar tesekkur ederim. Iyi ki varsiniz kizlar:) Buarada antibiotic buyuk ihtimalle vermicez dedi. Size verdimi doktorlar HSG sonrasi? Normalmi bu?
Ayyyy cok sevindim canim. 6 kere asilama yapilmadan direk baslarsin. Ben antibiotic kullanmistim herhalde. Bu forumlarda birbirimizden bilgi alisverisinde bulunuyoruz birbirimizden cogu seyi yeni ogreniyoruz. Ben de bu forumlarin cok faydasini gordum. Ayrica kimsenin vermedigi destegi buradaki arkadaslar veriyor. Iyi ki varsiniz kizlar.❤️🤗.

Gecmis olsun canim. Serum ve igne sana bol sifa olur insallah. 🤲🤲
Umarim canim, biraz canim sihildi ama vardir bir hayir degilmi? Zaten Doktorum alternatif olarak önermisti bu Serumu, ve simdi böyle olunca biraktirdi, sadece estrafem, prednol ve clexane kullancam gecen seferki gibi, bakalim hayirlisi umarim bir aksilil cikmaz

Sizler Donmus embryo transferi icin neler kullanmistiniz?

Umarim canim, biraz canim sihildi ama vardir bir hayir degilmi? Zaten Doktorum alternatif olarak önermisti bu Serumu, ve simdi böyle olunca biraktirdi, sadece estrafem, prednol ve clexane kullancam gecen seferki gibi, bakalim hayirlisi umarim bir aksilil cikmaz

canim Benim ki uzun protokoldu. Ben lucrin, estrofem ve estradiol bant kullandim. Vitamin olarak multivitamin, folik asid ve b12.
DilanBoran DilanBoran sonuc ciktimi abla.Dokuz doğurdum burda 😂
Ayyy kiyamam Ben sana canim. Taze cikti firindan sonucum 🤣🤣. Veeee soyluyorum cok sukur 185 cikti. Oglusum Benim ile 🤲🤲🧿🤗

canim Benim ki uzun protokoldu. Ben lucrin, estrofem ve estradiol bant kullandim. Vitamin olarak multivitamin, folik asid ve b12.

Ayyy kiyamam Ben sana canim. Taze cikti firindan sonucum 🤣🤣. Veeee soyluyorum cok sukur 185 cikti. Oglusum Benim ile 🤲🤲🧿🤗
Şükürler olsun .❤❤❤❤
Çok sevindim. Tosuncuk geliyor .
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. 🤰

Ben östrojen bantı ve progestan kullanmıştım sadece.

Ay harika haber gozumuz aydin:) 2. bebisimiz geliyor:))

Sevindim canim iyi gecmesine. Kac tane transfer ettiler? Benim sonuc 3-5 saat sonra belli olur.

2 blast transfer edildi canım, ben sabah aradıklarında eğer embriyo kabukları kalınsa hatching yapılsın demiştim, o da yapılmış. 2 Nisan kan testim. Allah’ım inşallah bana da güzel sonuç nasip etsin.

Super canim hayirli olsun. Hemen geri sayimi baslatiyoruz o zaman. Benim de guzel haberlerim var. Bugun doktora gittik. TRde doktorumun yazdigi mektubu gosterdim. Doktor HSG cekmeyi kabul etti. Yanliz yer yoktu bugun adetimin 2.ci gunu olmasina ragmen 5 Nisan’a randevu verdi. 2 Nisanda yumurtalayacam dolayisiyla 1 ayi es gecmis olucaz. Ama olsun HSG’yi yaptirmis olucam. Doktorumun yazdigi mektubu gorunce bu durumda IVF’i sizin icin belki direk dusunebiliriz dedi. Tuplerinizede bakiim son kararimi soylucem dedi. Yani asilamayi asma ihtimaliz gibi gorunuyor. Blabblup’cum bu fikri sen onermistin tekrar tesekkur ederim. Iyi ki varsiniz kizlar:) Buarada antibiotic buyuk ihtimalle vermicez dedi. Size verdimi doktorlar HSG sonrasi? Normalmi bu?

Görüşmenin yolunda gitmesine sevindim canım. Fikrin işe yaramasına ayrıca sevindim :) Benim orta avrupa ülkelerinde öğrendiğim şey; bürokrasileri çok ama her zaman aşılabilir. Yeterki geçerli nedenin olsun.
Hayırlısı olsun canım çok sevindim sorunsuz geçmesine:)

teşekkürler yelekcim.

Oh çok şükür 🙏 Tebrikler canım! Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasio etsin inşallah. Çook sevindim.

Ay harika haber gozumuz aydin:) 2. bebisimiz geliyor:))
cok sukur canim. Darisi burdaki butun arkadaslarimin basina insallah.❤️🤗
2 blast transfer edildi canım, ben sabah aradıklarında eğer embriyo kabukları kalınsa hatching yapılsın demiştim, o da yapılmış. 2 Nisan kan testim. Allah’ım inşallah bana da güzel sonuç nasip etsin.

Görüşmenin yolunda gitmesine sevindim canım. Fikrin işe yaramasına ayrıca sevindim :) Benim orta avrupa ülkelerinde öğrendiğim şey; bürokrasileri çok ama her zaman aşılabilir. Yeterki geçerli nedenin olsun.

teşekkürler yelekcim.

Oh çok şükür 🙏 Tebrikler canım! Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasio etsin inşallah. Çook sevindim.
Sagol canim Amin insallah. Simdi sirada sen varsin insallah 10 gun sonra seni de guzel haberini duyariz. Hatching yaptirman iyi olmus biraz tutunmalari icin yardim edelim onlara. Bugun yattin demi canim? Hatching yapildiysa bugun ve yarin onemli.

Öncelikle bana cevap veren herkese tesekürler, bende aynen estrafem ve daha sonrada progesteron kullanacagim insallah :) :) Eger Serum a karsi yan etki göstermemis olsaydim Hanileligmin 3 4 ayina kadar kullanmaliydim, belkide boncuklarim Annemiz git gel yorulmasin dediler 😊😊
Neyse Hayirlisiyla bende Transfer olabilirim bu tedaviyle evladimiza kavusuruz insallah, hepimiz insallah Amin

Blablup Blablup Gözün aydin canim cok sükür ilk Asamayi gectin ☺☺☺ 2 Nisan cok güzel bir tarih biliyormusun Kandil gecesi ve eger bir aksilik cikmazsa benimde Transfer günüm o gün olcak 😍😍😍🍀🍀🍀

Farkindamisiniz Birinin Test günü digerinin Transfer gününe felan denk geliyor veya Doktor kontroll gününe, Masallah Masallah 💖😍

DilanBoran DilanBoran Gözün aydin canim degerin sorunsuzca katlana katlana büyür insallah bundan sonra cok coookk güzel sadece ne yesem ne icsem diye düsünecegin bir Hamilelik gecieirsin, geciririz hepimiz insallah 😍😍

Su mübarek 3aylarda Rabbimden dilegim en kisa zamanda isteyen herkese ve kendime
Kanama olmadan, korkular olmadan, üzüntü gözyasi olmadan huzurlu bir Hamilelik diliyorum, hepimize insallah
💖💖💖💖💖

teşekkürler yelekcim.

Inşallah seninde güzel haberini duyarız burdan hayırlısıyla .Bu sefer şansın daha yüksek hayırlısıyla olacak inşallah.

Öncelikle bana cevap veren herkese tesekürler, bende aynen estrafem ve daha sonrada progesteron kullanacagim insallah :) :) Eger Serum a karsi yan etki göstermemis olsaydim Hanileligmin 3 4 ayina kadar kullanmaliydim, belkide boncuklarim Annemiz git gel yorulmasin dediler 😊😊
Neyse Hayirlisiyla bende Transfer olabilirim bu tedaviyle evladimiza kavusuruz insallah, hepimiz insallah Amin

Blablup Blablup Gözün aydin canim cok sükür ilk Asamayi gectin ☺☺☺ 2 Nisan cok güzel bir tarih biliyormusun Kandil gecesi ve eger bir aksilik cikmazsa benimde Transfer günüm o gün olcak 😍😍😍🍀🍀🍀

Farkindamisiniz Birinin Test günü digerinin Transfer gününe felan denk geliyor veya Doktor kontroll gününe, Masallah Masallah 💖😍

DilanBoran DilanBoran Gözün aydin canim degerin sorunsuzca katlana katlana büyür insallah bundan sonra cok coookk güzel sadece ne yesem ne icsem diye düsünecegin bir Hamilelik gecieirsin, geciririz hepimiz insallah 😍😍

Su mübarek 3aylarda Rabbimden dilegim en kisa zamanda isteyen herkese ve kendime
Kanama olmadan, korkular olmadan, üzüntü gözyasi olmadan huzurlu bir Hamilelik diliyorum, hepimize insallah
💖💖💖💖💖
Benimde test günüm kandile denk gelmişti. Inşallah seninde transferin güzel geçer bebisin bu sefer tutunur sana ve bırakmaz. Hepinize dua ediyorum hep rabbim burdaki bütün arkadaşlarımın güzel haberini duymayı nasip etsin inşallah.
Ben inanıyorum hepiniz peşpeşe hamile olacaksınız inşallah artık burda bebisleri konuşuruz.

Günaydin kizlar, veya iyi Aksamlar 🤣🤣🙈 Ben ilk tedavi sürecimde hep kötü rüyalar, negatif seyler ve hatta kalp dr gidip kalbi atmiyor diye rüyamda görmüstüm ve öyle de olduydu, cok etkisinde kaldim,, simdi yine tuhaf rüyalar, doktorumu felan gördüm ve ben rüya görmek istemiyorum 😭😭 cok takintili bir insanim lütfen sadece kötü bir raslantiydi ve kötü rüyalar cikmaz deyin 😭😭
Canım sonuçta yeni bir tedavi yeni bir süreç geçmişe doğru düşünmene gerek yok. Bu kez herşey güzel olacak

Insallah canim. Bu defa cok pozitif hissediyorum, insallah kismet simdidir.

Sana boool sanslar bugun! Insallah kan testinde de pozitifi goreceksin. Bize de ilk firsatta haber veririsen seviniriz.

Selma`cim kizinin elbiselerini aldin mi? Isim konusunda karar verdiniz mi?

dennisgo dennisgo canim nasilsin? Agrin falan var mi? Doktorunla gorustun mu bir sonraki tedavi icin?
İyiyim canım nihayet bugün bitti reglim. En son ne zaman bu kadar uzun sürdü acaba. Bende yoğunum bu aralar hava da mükemmel giremedim iki gündür. Sen na
Blablup Blablup evet cok rüya görüyorum ve o aklimda kaldi, neyse bu sefer hersey cook daha güzel olacak, hatta seneye bu günlerde uykusuzluktan sikayet edersem bu günleri hatirlatin bana :halay::halay::anne::anne:
Cok sükür az kaldi senin Transfer gününe,, Pommes yemeyi unutmaa :KK28::KK28:

dennisgo dennisgo canim nasilsin iyimisin ? Umarim agrin sizin yoktur, lütfen kendini yanliz hissetme :KK25::KK25:

DilanBoran DilanBoran Insallah cokk güzel yüksek bir Hcg sonucun olur canimmm,, hayirlisiyla haberlerini bekliyoruz

yelek yelek sen ne yapiyorsun nasilsin?? nasil gidiyor hersey yolundamii
canım ağrım sızım geçti neyseki tuhaf bir Regl oldu ama bitti gitti. Önüme bakacağım :) sen en lütfen pozitif ol. Herşey farklı ve güzel olacak
Sagol canim. Bugun dennisgo dennisgo yazmadi hic . Umarim iyisindir canim.
iyiyim canım giremedim iki gündür doğru düzgün..

Back
X