- 24 Ağustos 2017
- 2.345
- 3.703
- 133
- 41
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #10.161
Ayyyy cok sevindim canim. 6 kere asilama yapilmadan direk baslarsin. Ben antibiotic kullanmistim herhalde. Bu forumlarda birbirimizden bilgi alisverisinde bulunuyoruz birbirimizden cogu seyi yeni ogreniyoruz. Ben de bu forumlarin cok faydasini gordum. Ayrica kimsenin vermedigi destegi buradaki arkadaslar veriyor. Iyi ki varsiniz kizlar.Super canim hayirli olsun. Hemen geri sayimi baslatiyoruz o zaman. Benim de guzel haberlerim var. Bugun doktora gittik. TRde doktorumun yazdigi mektubu gosterdim. Doktor HSG cekmeyi kabul etti. Yanliz yer yoktu bugun adetimin 2.ci gunu olmasina ragmen 5 Nisan’a randevu verdi. 2 Nisanda yumurtalayacam dolayisiyla 1 ayi es gecmis olucaz. Ama olsun HSG’yi yaptirmis olucam. Doktorumun yazdigi mektubu gorunce bu durumda IVF’i sizin icin belki direk dusunebiliriz dedi. Tuplerinizede bakiim son kararimi soylucem dedi. Yani asilamayi asma ihtimaliz gibi gorunuyor. Blabblup’cum bu fikri sen onermistin tekrar tesekkur ederim. Iyi ki varsiniz kizlar:) Buarada antibiotic buyuk ihtimalle vermicez dedi. Size verdimi doktorlar HSG sonrasi? Normalmi bu?