- 24 Ağustos 2017
- 2.345
- 3.703
- 133
- 41
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #10.261
AminGünaydinn Kizlar
DilanBoran canim coookk sevindimm,, gözün aydin olsun, rabbim saglicakla büyütmeyi nasip etsinn insallah
Allahim banada en kisa zamanda hayirlisiyla böyle güzel haberler almayi nasip eder insallah, bu sefer kucagimizada aliriz insallah
Hepinizin yazdiklarini tek tek okudum, en cok sasirdigim hastaneden geldikten sonra bebek alisverisiyle evine gelip onlari sergileyen kisi oldu, kendime yapilmis gibi zoruma gittiInsan ilk basta algiliyamiyor, kim iyi niyetle söylüyor kim degil diye, veya belkide herkes aklindan kötü düsünceyle yapmiyordur, ama ben kendim icin karar aldim, bana iyi gelmeyen insanlarla arama mesafe koyuyorum, ve böyle daha cok mutluyum.
Ben etrafinda öyle cok insana ihtiyac duyan birisi degilim, Esim ve Annem bana yetiyor, 1-2 tanede yakin kiz arkadasim var, ama yakin dediysem 2 ayda bir belki görüsürüm ama yanlarindayken kendimi iyi hissederim.

benim transferden 2 gun once progesterone 37 cikti. Ben rahimi kalinlastirmak icin sabah aksam estrofem ve 3 gunde bir degistirdigim banti kullaniyorum. Progesterone olarak sabak aksam 200 luk fitil ve 1.5 vials igne yaptiriyorum. Onceden 1 vial di progesterone degerim 37-30-28 olunca dedim bu devamli dusuyor extra almalimiyim diye sordum Ben biraz daha fazla tedbir istedigim icin igneyi 1.5 yapti. Cok sukur 40 a yukselmis. Onun icin de rahatladim . Ama ben 25 gun lucrin vurundugum icin boyle herhalde. Gecen sene sadece 1 vial igne vurunuyordum 64 lerde cikiyordu.Kizlar birsey sorabilirmiyim, Transfer den önce Rahim kalinligina bakiliyor ve Progesteron a bakiliyor ya, sizdede yapildimi ve Kacinci günde bakildi ve nekadardi? Ve Rahim kalinligi icin estrafem haric baska bisey yaptinizmi? ben 13.ü gün Rahim kontrolu icin gitmeliyim, cok heycanliyim![]()
DilanBoran buarda progesteron harika cikmis, nasil kullaniyorsun igne mi fitilmi?