Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Merhaba Kizlar 🤗🤗 Simdi yeni geldik Hastaneden, cok sükür versey güzel gecti Transfer yapildi, 2 bucuk saat Hastanede yattim ve taburcu oldum ☺☺☺ Istanbulda oldugum süre Progestan Igne yaptircam kalcadan, bugun yarin dinlen dediler ve daha sonra normal hayat basliyor 😍😍😍 Allahim Insallah yüzümüzü güldürür bu sefer, Insallah hayirlisiyla kucagimiza aliriz

DilanBoran DilanBoran Hayirli olsun takvimin, insallah adim adim hergün büyüdügnü takip edersin, Insallah banada nasip olur hayirlisiyla 😍😍

Blablup Blablup bir güzel haberde senden alalim bugun insallah 🍀🍀🍀

Hayirli Kandiller, Allahim Tüm Dualarimizi Kabul eder Insallah
Hayırlı olsun bahar :) çok sevindim... 🌸 dinlenmene bak... tadını çıkart :)

Günaydın.
Iyi yapmışsın çok güzel oluyor hergun yeni bilgiler yazıyor insan sanki bebeğini görüyormuş gibi :)
Bide bi app var happymom oda çok güzel tavsiye ederim .
Sagol canim, tamam indiririm.
Günler hızlıca geçsin bir an önce oğluşunla kavuş canım benim benim :)
Amin canim insallah.🤲🤲. Senin icin de zaman hizli gecsin de tedaviye basla hemen.
Bana da iyotlu folik asit kullan dedi...

DilanBoran DilanBoran takvimin çok yakışmış.. hayırlı olsun ☺
Sagol canim🤗
Maşallah canım, çok şükür 🙏🏻 Çok sevindim:)
Cok Sukur 🧿🧿
Bool sanslar! Insallah 3 kisi donersiniz evinize :)

Aminnn canim tesekkurler :)))

Masallahhh, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.

Aminn canim cok sagol.

Sabah kan verdim canim. 14:00-19:00 arasi arayacaklar. Insallah guzel seyler duyarim :)
sabirsizlikla bekliyoruz guzel haberini.
Merhaba Kizlar 🤗🤗 Simdi yeni geldik Hastaneden, cok sükür versey güzel gecti Transfer yapildi, 2 bucuk saat Hastanede yattim ve taburcu oldum ☺☺☺ Istanbulda oldugum süre Progestan Igne yaptircam kalcadan, bugun yarin dinlen dediler ve daha sonra normal hayat basliyor 😍😍😍 Allahim Insallah yüzümüzü güldürür bu sefer, Insallah hayirlisiyla kucagimiza aliriz

DilanBoran DilanBoran Hayirli olsun takvimin, insallah adim adim hergün büyüdügnü takip edersin, Insallah banada nasip olur hayirlisiyla 😍😍

Hayirli olsun transferin canim. Insallah sen de 2 hafta sonra eklersin takvimini. Test gunun ne zaman?

Hadi inşallah bu sefer sağ salim kucağına görürsün bebislerini .
Bebislerini dedim ama bi tane mi iki tane mi .
Sana yasin okuyucum inşallah evime girebilirsem kapıda kaldimda biraz :)
Yanlışlıkla evin anahtarı yerine arabanın anahtarını almışım çöp dökmeye inerken :) eltime geldim bende :)
Çok dalgın oldum bu aralar .
Allah razi olsun canim, insallah benimde füzel bir Hamileligim olur, Rabbim Kimsenin kucagini bos birakmasin Insallah

Amin canım inşallah.
Geldim şükür eve okudum senin için meryem süresini yasini şerifi rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşallah.
Allah Razi olsun senden 💖💖 Ben bu hafta Namazlarimi Killamiyorum cok üzgünüm :( Allahim Affetsin insallah, ama Cumsrtesi insallah eve Dönünce Sandalyede oturarak killmaya basliycam insallah Allahim affeder, Doktorum Cömelmek Ikinmak Uzanmak gibi hareketler ilk Haftalar yasak dedi, 2 Gün dinlen ve 2 3 gün sonra bunlara dikkat ederek Hayatina dönebilirsin dedi,, Namaz kilmadigim icin icim hic rahat degil :( Secdeye giderken Rahim Kasilir diye korkuyorum

Bekledigim pozitif haber geldi. Allahim cok sukur! insallah bekleyen, isteyen herkes kisa surede guzel haberler alir :anneadayı::anneadayı::anneadayı::nazar::nazar::nazar:
Amin canim insallah . Senin adina cok sevindim , bekliyordum zaten senin pozitif haber vermeni cok sukur.🧿🧿. Insallah saglikli bir sekilde ilerler hamileligin canim.🤲🤲

Allah Razi olsun senden 💖💖 Ben bu hafta Namazlarimi Killamiyorum cok üzgünüm :KK43: Allahim Affetsin insallah, ama Cumsrtesi insallah eve Dönünce Sandalyede oturarak killmaya basliycam insallah Allahim affeder, Doktorum Cömelmek Ikinmak Uzanmak gibi hareketler ilk Haftalar yasak dedi, 2 Gün dinlen ve 2 3 gün sonra bunlara dikkat ederek Hayatina dönebilirsin dedi,, Namaz kilmadigim icin icim hic rahat degil :KK43: Secdeye giderken Rahim Kasilir diye korkuyorum
Bende kılmadım canım çünkü fitil kullanıyordum günde 3 defa içim rahat etmiyordu öyle de rabbim afetsin .
Aslında kılınabilir yazıyordu internette ama ben yinede rahat edemedim öyle.

Amin canim insallah . Senin adina cok sevindim , bekliyordum zaten senin pozitif haber vermeni cok sukur.🧿🧿. Insallah saglikli bir sekilde ilerler hamileligin canim.🤲🤲
Oh çok şükür gözün aydın canım çok sevindim. Inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim. Hamislerimiz çoğalıyor. 😍😍😍

Cok tesekkurler kizlar :KK200::KK200::KK200: Allahim hepimize saglikli hamilelik, saglikli dogum ve saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.

Güzel haberler alırsın umarım canım. Sımsıkı tutunur bebeğin sana.

Kizlar, gecen Hafta Rahim Kontrolunde Vaginal Abstrich (Örnek alindiydi) de yapildiydi simdi Befund geldi 2 tane Bakteri türü yogun olarak cikmis :( :( Doktorum 5günlük Antibiotika vericem dedi, ama ben gecen hafta 3 gün zaten zithromax kullanmistim, istanbuldaki doktorum embryo transferinden önce 3gün Antibiotika kullandirdi Bakteriler olmasin diye, acaba bu Antibiotika o bakterileride halletmismidir :( Ilaci Abstrichden sonra kullanmaya basladiydim

Back
X