- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #11.321
Selam hanımlar,
10 gün önce ilk muayenemi olmuştum. Dün doktorum aradı ve akıntı tahlillerimde 3 ayrı bakteriye rastlandığını söyledi. Gittim antibiyotik verdi iki adet. Bir tane de fitil verdi. Bakterilerden birinin bende varsa kesinlikle eşimde de olabilecek bir cinsten olduğu için onun da ilaç kullanması gerektiğini söyledi ama eşim için ilaç yazamayacağını onun için eşimin kendi doktorundan alması gerektiğini söyledi. Türkiye’de eşli tedavide kadın doğum doktoru erkeğin ilacını da reçete ediyor burada maalesef yine dolambaçlı yoldan uzatıyorlar. Eşimin ürololog randevusu haziran ayında ben şimdi tedavi olsam bile tekrardan bulaşmaması için eşime yaklaşmamam gerekiyor. Buna rağmen antibiyotik alımına başladım. Eşim de ilacı daha erken alabilmek için şansını ev doktorumuzda deneyecek. Benim Kadın doktorunun dediğine göre onlarda yazabiliyormuş elimizde test sonucu olduğu için. Bakalım nasıl yapacağız. Ev doktorumuz eşimin arkadaşı eşim işten izin almadan ona yazdırabilirse gidip ben alıcam artık ilacı. 6 hafta sonra iyileşme var mı diye kontrole gidicem. Bendeki gelişmeler şimdilik böyle.
Geçmiş olsun.. umarım ilaçlar kısa sürede sonuç verir ve düzelir durum. Sonra da tedavi başlar..