Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Rahimden kürtajla doku da aldılar.. hamilelik nerede diye kanalla birlikte patolojiye gitti. Sonuç çıkmıştır ama ben doktora gitmediğim için henüz bilmiyorum ne olduğunu. Bir asistan, patolojiye giden dokularda bebek olmayabilir, vücutta olduğu için beta hcg artıyordur dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum. İğne ile düşmeye başladı işte. İki haftada 800 den 200 lere geldi.
Tuhaf bir süreçti bence. İğne vurulduğu gün sabah Regl olmuştum zaten. Ama yine de değer hafif yükseldiği için vurdular ve İğneden sonra da aşırı ağrın ve kanaman olacak dediler. Hiç öyle bir şey yaşamadım. normal adetimi oldum bitti. Hatta şu an yumurtluyorum. İki hafta sonra tekrar Regl olacağım muhtemelen.
Ya dış gebelik ağrısı falan filan berbat bi şey. Evet iğne de ağır bi iğne 2 tane yemiştim ben. Bu patolojini çok merak ediyorum.

İnşallah canım. Kendimi bu duruma hazırlamıştım zaten. Bir sonraki transfere hazırlıyorum kendimi üzüntüye vaktim yok.
O zaman ilacla dusurt canim. Hcg sifirlandiktan sonra hemen basliyabilirsin. Kurtaj da en az 3 ay beklemek zorunda kalirsin. Kac tane dondurulmusun var?

O zaman ilacla dusurt canim. Hcg sifirlandiktan sonra hemen basliyabilirsin. Kurtaj da en az 3 ay beklemek zorunda kalirsin. Kac tane dondurulmusun var?
Doktor geçen hafta ilaçla düşürürüz dedi, bakalım yarın tam olarak ne diyecek.
Adet hemen oluyor muyum ?
Hcg ne kadar sürede sifirlaniyor ?
Transfer 1 ay içinde hemen yapılıyor mu ?
Çok soru sordum ama nasıl olacağını tam olarak bilmiyorum.
2 tane donmuş embriyom var, umarım doktor ikisinin de transfer edilmesini onaylar.

2 tane donmuş embriyom var, umarım doktor ikisinin de transfer edilmesini onaylar.
Ben daha kolay düşmesi için maydanoz suyu içmiştim. Sen de yapabilirsin. Bide alakası var mı bilmem ama eskiler lohusa ya kuymak yedirirmis ici temizliyormuş. Düştükten ve icin de parça kalmazsa hemen sıfırlanır bnce.

Canim senin bunyene bagli sifirlanmasi , benim 44 gunde sifirlanmisti. Sifirlandiktan sonra adet olmustum. Dr ilac ile dusurseydik bir ay beklememiz yeterli olacak demisti. Tamamen senin dr na bagli bir adet de bekleyebilir 2 adet de. 2 embrio transferinde israrci ol. Gecen sefer iki transfer ettiyse yine edecektir buyuk ihtimal.

Ben daha kolay düşmesi için maydanoz suyu içmiştim. Sen de yapabilirsin. Bide alakası var mı bilmem ama eskiler lohusa ya kuymak yedirirmis ici temizliyormuş. Düştükten ve icin de parça kalmazsa hemen sıfırlanır bnce.
Doktor düşürmek için ilaç vermedi, burada yasak diyor. Vajinal fitil ve vitamini kestikten sonra 3 gün içinde kendinden düşmeli dedi.
Maydonoz yarım demet çayını yaptım simdi, birde nette yanında C Vitamini için diyor.
Sen maydanozu nasıl yapıyorsun ?

Bir sonraki transfer için olan embriyolar orta kalite dedi. Doktora kalsa kürtaj yapacaktı ama bu şekilde kendiliğinden düşmesini beklemek istiyorum dedim.

Bir sonraki transfer için olan embriyolar orta kalite dedi. Doktora kalsa kürtaj yapacaktı ama bu şekilde kendiliğinden düşmesini beklemek istiyorum dedim.
En iyi kararı vermişsin canım kendi düşse daha iyi olur. Benim gorumcem de 10 haftalık bebeği kalbi durmuştu maydanozla düşürdü allahin izniyle sobra hemen tekrar hamile kaldi sende maydanoz ye kaynat suyunu iç faydası olur .insallah rabbim bi dahaki transferde nasip eder canım.

Doktor düşürmek için ilaç vermedi, burada yasak diyor. Vajinal fitil ve vitamini kestikten sonra 3 gün içinde kendinden düşmeli dedi.
Maydonoz yarım demet çayını yaptım simdi, birde nette yanında C Vitamini için diyor.
Sen maydanozu nasıl yapıyorsun ?
Maydanozu kaynatıp içtim. Büyük parça düşebilir. Ağrı ve kanaman çok olabilir dikkat et. Düşürene kadar evden çıkma bnce.

Back
X