- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.389
- 158
almanya firsatini kacirma bence.Bu benim fikrim. :) evli barkli cocuk bekleyen bir bayan olarak yaziyorum bak sana. Az cok hayat tecrübemle.Kızlar merhaba,
İki karar arasındayım, bana yardımcı olabilir misiniz?
Sevdiğim insanla evlenmek ve mesleğimden (kariyerimden), yaşadığım şehirden vazgeçmek mi?
Almanya’ya taşınıp 1-2 yıl orda yaşayıp kariyerimin zirvesini yaşamak ama sevdiğim insanla ayrılmayı göze almak mı?
Biradaki hayatları görünce öncelik kariyer derim. Fedakarlik eden sen olursun, gun gelir etmeseydin der. Ayrilmak istemiyorsa kadin nasil asker yolu bekliyorsa adam da seviyorsa iki sene bekleyecek. Kadin icin once is sonra es dedim her zaman. Oyle yaptim.Kızlar merhaba,
Sevdiğim insanla evlenmek ve mesleğimden (kariyerimden), yaşadığım şehirden vazgeçmek mi?
Almanya’ya taşınıp 1-2 yıl orda yaşayıp kariyerimin zirvesini yaşamak ama sevdiğim insanla ayrılmayı göze almak mı?
Kızlar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?