Yurtdışında yaşamak mı evlenmek mi?

Gitmezseniz hep keşke dersiniz. Giderseniz büyük ihtimal biter. Bence uygun bir cift değilsiniz.
Uygun bi çift olmadıklarını nerden anladın ? Ne konu sahibini nede adamı tanımıyorsun, isimlerini dahi bilmiyorsun. Valla benim bile enerjimi aldın o lafınla.

1-2 yıl çok değil ki, beklesin seni madem gelemiyor. Asla kariyerinden vazgeçme, karşındaki Brad Pitt bile olsa, asla.

1. paragrafa katılıyorum.

2. paragrafta ise iki dile de hakimim, Almanca İngilizceye benzer bir dil, ondan kat kat zor değil.

İşi uygun değil malesef, dili de yok, gelmek de istemiyor. ben de 1-2 yıllığuna gidip dönmek istiyorum

gelmek istemiyor kısmı önemli olan kısım.
senin kariyerin için bir destekte bulunmayacaksa tercih belli.
kariyerini seçip almanyaya gitmek.
evlilik bir ömür işi kariyer ise kaçırılmayacak fırsat.
seni seviyorsa ya gelir ya 2 sene bekler bu kadar basit.
ayrıca at arabası devrinde yaşamıyoruz çat orda çat burda gidilip gelinir.
kesinlikle kariyerinden vazgeçme.

Kesinlikle almanya..
Boyle bir firsatin varken mutlaka degerlendirmelisin.
Seni gercekten seviyorsa seni destekler , bekler.
2 yil kisa bir sure

İşi uygun değil malesef, dili de yok, gelmek de istemiyor. ben de 1-2 yıllığuna gidip dönmek istiyorum
O gelmek istemiyor diye hayallerinizden vazgeçmeyin. Size gitme diyorsa direk gidin zaten. Erkeklerin bu bencilliğinden bıktım. Kadının hayallerinin kariyer planlarının önemi yok onlar için.

1. paragrafa katılıyorum.

2. paragrafta ise iki dile de hakimim, Almanca İngilizceye benzer bir dil, ondan kat kat zor değil.
Anadil seviyesinde ingilizcem, C2 duzeyindr Almancam var.
Ve evet Almanca ingilizceden kat kat zor bir dil.

Konu sahibi, biraz sizi bekleyebilir oncelikle Almanyayi deneyin

Anadil seviyesinde ingilizcem, C2 duzeyindr Almancam var.
Ve evet Almanca ingilizceden kat kat zor bir dil.

Konu sahibi, biraz sizi bekleyebilir oncelikle Almanyayi deneyin

Benimde İngilizcem A seviyesinde, Almanca B. Bana zor gelmiyor hatta çok benzer geliyor iki dil. Herkese aynı derecede zor gelmeyebilir.

Konuyu böldük kusura bakma konu sahibi.

kaç erkek kendisi için yapılan fedakarlığın kıymetini bilmiştir ki

kesinlikle almanya beyefendinin ne istemediği önemliyse sizin geleceğinizde önemli

hayat bu belli olmaz yarın bir gün ayrılırsın kafanı vurcak duvar ararsın onun için almanyayı tepmiştim diye

sen ikilimde kalmışken onun direk istemiyorum diye kestirip atmasını iyi değerlendir derim

Kimse için hayallerimden vazgeçmem ben.
Almanya ya giderim.

10 yıl önce bu konuyu görsem aşkını yaşa derdim ama şu an git kariyerini yap derim .erkekler nankordür kendileri için yapılan fedakarlıkları görmezler eninde sonunda pişman olursun

Uygun bi çift olmadıklarını nerden anladın ? Ne konu sahibini nede adamı tanımıyorsun, isimlerini dahi bilmiyorsun. Valla benim bile enerjimi aldın o lafınla.
Yazdığı metni okudun mu!? Adam dil bilmeyen, yerelde kalmak isteyen birisi(ayıp değil aynı ben) :) konu sahibesi ise idealleri hedefleri olan daha farklı biri. Gayet net. Erasmus işini dönecek %90.

Almanya :)
Seven zaten 1-2 sene bekler, sen de 1 sene denersin olmadı dönersin

eğer el becerisi gerktiren bir iş ise dil pek aranmıyor
ne bileyim kaynakçı vs. gibi işleri yapacak ara eleman kıtlığı var avrupa da
çünkü geneli üniversite okumuş masa başı işinde bu sebeple ara elemanı ithal ediyorlar

Şimdi burda herkes senin sevgiline karşı duygusal bir bağ hissetmediği için doğal olarak mantıklı yorumlarda bulunacak. İlişkinizi yaşayan sensin. Bu kararı senin vermen daha doğru olur.

Bence cevaplaman gereken soru basit. Erkek arkadaşın bu fedakarlığa değecek birisi mi? Bunu en iyi sen bilirsin. Buna göre yol al derim. Ayrılınca acıyı sen çekeceksin burdakiler değil

Benimde soruya cevabım almanya. Ama dediğim gibi ilişkiyi ben yaşamıyorum. Dışardan sadece mantık ile bakıyoruz. Duygusal yönünü birtek sen biliyorsun.

Aradaki iletileri okumadan cevap yazıyorum. Ben seviglimi gerçekten sevdiğime eminsem evlenirdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…