Uygun bi çift olmadıklarını nerden anladın ? Ne konu sahibini nede adamı tanımıyorsun, isimlerini dahi bilmiyorsun. Valla benim bile enerjimi aldın o lafınla.Gitmezseniz hep keşke dersiniz. Giderseniz büyük ihtimal biter. Bence uygun bir cift değilsiniz.
Kızlar merhaba,
İki karar arasındayım, bana yardımcı olabilir misiniz?
Sevdiğim insanla evlenmek ve mesleğimden (kariyerimden), yaşadığım şehirden vazgeçmek mi?
Almanya’ya taşınıp 1-2 yıl orda yaşayıp kariyerimin zirvesini yaşamak ama sevdiğim insanla ayrılmayı göze almak mı?
İkisindende vazgecme. İki yıl çok kısa bir süre,
Hemen geçer. Uçuş üç saat, birkaç ayda bir görüşürsünüz hatta iliskinize iyi bile gelebilir
Uzak kalmak, özlemek.
Arkadaşının gitmek istememesini anlıyorum.
Dil bilmiyorsa zor olur. Almanca çok kolay bir dil değil İngilizce gibi.
İşi uygun değil malesef, dili de yok, gelmek de istemiyor. ben de 1-2 yıllığuna gidip dönmek istiyorum
O gelmek istemiyor diye hayallerinizden vazgeçmeyin. Size gitme diyorsa direk gidin zaten. Erkeklerin bu bencilliğinden bıktım. Kadının hayallerinin kariyer planlarının önemi yok onlar için.İşi uygun değil malesef, dili de yok, gelmek de istemiyor. ben de 1-2 yıllığuna gidip dönmek istiyorum
Anadil seviyesinde ingilizcem, C2 duzeyindr Almancam var.1. paragrafa katılıyorum.
2. paragrafta ise iki dile de hakimim, Almanca İngilizceye benzer bir dil, ondan kat kat zor değil.
Anadil seviyesinde ingilizcem, C2 duzeyindr Almancam var.
Ve evet Almanca ingilizceden kat kat zor bir dil.
Konu sahibi, biraz sizi bekleyebilir oncelikle Almanyayi deneyin
Yazdığı metni okudun mu!? Adam dil bilmeyen, yerelde kalmak isteyen birisi(ayıp değil aynı ben) :) konu sahibesi ise idealleri hedefleri olan daha farklı biri. Gayet net. Erasmus işini dönecek %90.Uygun bi çift olmadıklarını nerden anladın ? Ne konu sahibini nede adamı tanımıyorsun, isimlerini dahi bilmiyorsun. Valla benim bile enerjimi aldın o lafınla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?