Ben olsam asla gitmem.Yurt dışında yaşayan biri olarak çok fazla zorluklarını yaşıyorum.En önemli neden dil problemi
Hollanda mı? :)Arkadaşım da bu şekilde geldi ve bir şirkette mühendis olarak çalışıyor . Şuan dile pek adapte olmak istemiyor cünkü buraya bağlayan birsey olmadığını ve istediği zaman başka ülkelere taşınabileceğini düşünüyor . Bence deneyin sizde , kaybınız olmaz Aksine tecrübe kazanırsınız .
Hayır , İsveçHollanda mı? :)
Fransa'dayim ben.Dil pat diye ogrenilmiyor.En basiti doktora güzelce derdini anlatamiyosun.Canin sıkılır bî akrabana gidemezsin.Ailenin akrabanın özel gunlerinde iyi gününde kötü gününde bayramda seyranda yanında olamazsın.Benim psikolojim bozuldu burda hiç mutlu değilim.Belkide ben çok hassasimDil problemi derken? Nerede yaşıyorsunuz? Ben İngilizceye hakimim Hollandaca kursuna da gidip öğrenirim dil açısından bir problemim olmayacak. Başka ne tür zorluklarınız var?
Umarım, çok teşekkürlerÖncelikle basiniz sagolsun umarim hayirli bir baslangic olur , bu tip firsatlar her zaman gelmiyor mutlaka gidin hicbir sey kaybetmezsiniz. Daha once bana da teklif gelmisti ancak gitmemistim inanilmaz pismanim ve is arayisindayim. Aslinda burada cok büyük bir firmada calisiyorum ama hep bir gitme istegi var ve gitmeden bu istek gecmeyecek denemek gerekiyor. Kaliplara sıkışmamak lazim, bir kac ay mutlaka iş degisikligi yüzünden mutsuz olabilirsiniz ama alistiktan sonra cok rahatlayacaginizi düşünüyorum, yurtdışında mutsuz olan kisiler genelde is hayatinda calismayan insanlar oluyor, hayatinizin askiyla belki orada karsilasacaksiniz hayat güzel seyler getirir umarim...
Fransa'dayim ben.Dil pat diye ogrenilmiyor.En basiti doktora güzelce derdini anlatamiyosun.Canin sıkılır bî akrabana gidemezsin.Ailenin akrabanın özel gunlerinde iyi gününde kötü gününde bayramda seyranda yanında olamazsın.Benim psikolojim bozuldu burda hiç mutlu değilim.Belkide ben çok hassasim
9 yıldır burdayım.Evlenip geldim çalışmıyorum.Benim olduğum mahalle türk dolu .Buna rağmen çok zorlanıyorumsonradan mı gittiniz, çalışıyor musunuz? Benim de hassas bir psikolojim var aslında
Adapte olamamaniz gayet normal degilmi bu durumda?9 yıldır burdayım.Evlenip geldim çalışmıyorum.Benim olduğum mahalle türk dolu .Buna rağmen çok zorlanıyorum
Fransa'dasin diye bu sekilde hissediyor olabilirsin.Fransa'dayim ben.Dil pat diye ogrenilmiyor.En basiti doktora güzelce derdini anlatamiyosun.Canin sıkılır bî akrabana gidemezsin.Ailenin akrabanın özel gunlerinde iyi gününde kötü gününde bayramda seyranda yanında olamazsın.Benim psikolojim bozuldu burda hiç mutlu değilim.Belkide ben çok hassasim
Benim olduğum şehirde Fransızca kimse bilmiyor.Gerci bende bilmiyorum ,Fransa'dasin diye bu sekilde hissediyor olabilirsin.
Biz 3 resmi dili olan bir ulkede yasiyoruz. Ingilizce bu 3 dilden biri degil ama gayet rahat iletisim kurabiliyoruz. Doktoru bile secerken ingilizce konusanini secebiliyoruz. Zaten avrupalilarin cogu ingilizce biliyor.
Ama Fransizlar ingilizce bilseler bile fransizca cevap veriyorlar
Zaten dilleri de pat diye ogrenilecek bir dil degil, fransizca zor bir dil.
Pardon ingilizce yazcaktimBenim olduğum şehirde Fransızca kimse bilmiyor.Gerci bende bilmiyorum ,
Siz evde oturduğunuz için zor öğrenirsiniz.Fransa'dayim ben.Dil pat diye ogrenilmiyor.En basiti doktora güzelce derdini anlatamiyosun.Canin sıkılır bî akrabana gidemezsin.Ailenin akrabanın özel gunlerinde iyi gününde kötü gününde bayramda seyranda yanında olamazsın.Benim psikolojim bozuldu burda hiç mutlu değilim.Belkide ben çok hassasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?