Yurtdişindan 2017 Eylül Anneleri burdami ?

As canim h.g kac haftaliksin suan ?
Bnde bulantilar hep vardi, 8.ci haftadn sonra kusmalar da basladi.Suan 11+3 gunluk gebeyim.Mutfaga bile giremiyorum suan.Allah yardimcimiz olsun

Hoşbulduk canım, benim de 7. Haftanin sonlarinda basladi malesef. Allah yardimcimiz olsun... Simdi 9.hafta icindeyim ben de, 14'te gecmesini bekliyorum..

Ben 21+5 oldum benim bulantim gecti cok sukur 12 haftadan sonra azaldi
Benim ikinci hamileligim, ilkinde 14.haftada bicak gibi kesilmisti.. Istahim acilmisti hatta
Beklemedeyim.. Cok kotulesirsem bi ilac onerdi doktorum, kisir donguye sokma durumunu, vucut zarar goruyor dedi... Gunde 3'ten fazla kusarsan ilaca basla dedi, bakalim takipteyim ben de..

Benim pazartesi Almanyada down sendromu icin yapilan ikili test dedikleri Turkiyede o nasil oluyor burda sadece bana kantesti var bebegin boynu vs olcmuyorlar 20 haftada detayli ultrason var diye yas 38 olunca korkuyorum birde hamile olmadan down sendromlu bir kizim olmus gordum iyce kafama takildi ama sonucta bilincalti diyorum kendime ama oglumda da oglum oldugunu gormustum isallah saglicakla dogar baska derdim yok senin ilk bebek mi ?

Almanyada yasayan kızlar,dogumu hangı hastanelerde yapıyosunuz. İlk dogumumu marien krankenhausta yapmıstım tam trajikti,bir daha onunden bıle gecmek istemıyorum. Ebe bulmaya calısıyorum sımdıden dolular. Hastaneye karar verırsem gıdıp bashekımle konusmayı dusunuyorum elimdeki dogum raporlarıyla. Hamilelik kurslarına gıden varmı?

ben frauenklinikte yapicam insallah hic bi kursa gitmedim

ben o testlerin hic birini yaptirmadim rabbimden ne gelirse basim gözüm üstüne allah korusun saglik problemi dahi olsa o 9 ayi neden zor gecireyim stresli gecireyim sende kötü düşünme hayırlısı olsun inşallah sagliklq al bebisini kucagina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…