- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Sematikkizcagiz
-
Cok az kalmıs canım,hayırlı dogumlar saglıkla al kucagına yavrunu.ben frauenklinikte yapicam insallah hic bi kursa gitmedim
Bana da erkege benziyo dedi doktor tam goremedierkek cnm
3 lu ya da 4 lu test de yapilabiliyo canim oyuzden ikili yapmamis olabilirler 20 haftandan sonra yapmasi gerekBenim pazartesi Almanyada down sendromu icin yapilan ikili test dedikleri Turkiyede o nasil oluyor burda sadece bana kantesti var bebegin boynu vs olcmuyorlar 20 haftada detayli ultrason var diye yas 38 olunca korkuyorum birde hamile olmadan down sendromlu bir kizim olmus gordum iyce kafama takildi ama sonucta bilincalti diyorum kendime ama oglumda da oglum oldugunu gormustum isallah saglicakla dogar baska derdim yok senin ilk bebek mi ?
Cok tesekkurler Allah saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin isallahben o testlerin hic birini yaptirmadim rabbimden ne gelirse basim gözüm üstüne allah korusun saglik problemi dahi olsa o 9 ayi neden zor gecireyim stresli gecireyim sende kötü düşünme hayırlısı olsun inşallah sagliklq al bebisini kucagina
Merhabalar benimde eylul 5 gosterir dogumgunun ama oglum 13 aylik sezeryan olmustu sanirim agustos sonu alirlar hayirlisiyla benim tyroid sorunum var birde 50 mg ilac aliyorum gunluk multivitamin ve extra 1mg folic asit aliyorum ve ilki 10 haftada yapilan digeri 15 haftada sanirim genetik tani testi var onun 10 haftada olanini bugun verdim hayirlisi isallah izinde testleriniz vs neler yaptirdiginizi yazarsaniz sevinirim benim aile doktorum Tr olan ikili testin sadece kan kismini yaptiriyor ultrasona gerek yok dedi gecen dogumumda da ultrasona girememistim dogum doktoruna gidicem yarin bakalim o ne der paylasirim bende sizinle paylasirim canada ve amerikanin saglik sistemleri hemen hemen ayni diye biliyorum birbirimize bu konuda yardimci olabiliriz sevgilerSelam kızlar, ben de yurtdışındayım amerikada..
15 eylül beklenen doğum tarihim.
Ben de bulantılar var bir haftadır baya kötü derecede sizde durumlar nasıl?
haklisin guzel dileklerin icin de sagol dedigim gibi cok sukur malum oluyor hersey kizimda ve oglum da oyle ruyalarini gormustum ama isallah bunda olmaz bilinc alti onemli daha cok tabi ama dediginiz gibi hersey cok iyi cikipta boyle durumlarda olabiliyor rabbim yardim etsin artik yapicak bisey yok o isterse hersey olur ayrica ben annemede soylemedim birazda ondan tuhafim 3 olunca kizar biraz ve arasi az bebeklerin vs diye oglan 13 aylik ve emiyor uzasada yasim 40 olucak . Diger dogum da gelmedi uzak diye bunda da gelemez sanirim 67 yasinda ve ucak fobisi var Bakalim neler olucakben o testlerin hic birini yaptirmadim rabbimden ne gelirse basim gözüm üstüne allah korusun saglik problemi dahi olsa o 9 ayi neden zor gecireyim stresli gecireyim sende kötü düşünme hayırlısı olsun inşallah sagliklq al bebisini kucagina
Merhaba,Merhabalar benimde eylul 5 gosterir dogumgunun ama oglum 13 aylik sezeryan olmustu sanirim agustos sonu alirlar hayirlisiyla benim tyroid sorunum var birde 50 mg ilac aliyorum gunluk multivitamin ve extra 1mg folic asit aliyorum ve ilki 10 haftada yapilan digeri 15 haftada sanirim genetik tani testi var onun 10 haftada olanini bugun verdim hayirlisi isallah izinde testleriniz vs neler yaptirdiginizi yazarsaniz sevinirim benim aile doktorum Tr olan ikili testin sadece kan kismini yaptiriyor ultrasona gerek yok dedi gecen dogumumda da ultrasona girememistim dogum doktoruna gidicem yarin bakalim o ne der paylasirim bende sizinle paylasirim canada ve amerikanin saglik sistemleri hemen hemen ayni diye biliyorum birbirimize bu konuda yardimci olabiliriz sevgiler
Canim ruyani da hayra yor.. Ben soyle yordum mesela, sen ruyanda bunu hamile olmadan once gormene ragmen korkmamis yine de bebek istemissin.. Insallah Allah da sana saglikli nurtopu gibi bir bebek nasip etsin, hepimize... Olumlu dua etmek lazim her zamanhaklisin guzel dileklerin icin de sagol dedigim gibi cok sukur malum oluyor hersey kizimda ve oglum da oyle ruyalarini gormustum ama isallah bunda olmaz bilinc alti onemli daha cok tabi ama dediginiz gibi hersey cok iyi cikipta boyle durumlarda olabiliyor rabbim yardim etsin artik yapicak bisey yok o isterse hersey olur ayrica ben annemede soylemedim birazda ondan tuhafim 3 olunca kizar biraz ve arasi az bebeklerin vs diye oglan 13 aylik ve emiyor uzasada yasim 40 olucak . Diger dogum da gelmedi uzak diye bunda da gelemez sanirim 67 yasinda ve ucak fobisi var Bakalim neler olucak
Ismim ozlem memnun oldum bu arada yazdigina cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin insallah oyle olsun hislerim cok kuvvetli o sebeble korktum ama dedigin gibi bunu bana nasip eden rabbimin de vardir bir bildigi ultrasona aile doktorum yolladi 8+5 mis hic bisey anlamadim kurtcuk gibi reim verdiler burda ilk oraya gidiyorsun hamilelik vs ogrenince onlar kadin dogumcuya gonderiyor sansimada dogum doktorum Turk bir bayan ama ingilizce konusur o baska gelince yazarim ona gidiyoruzCanim ruyani da hayra yor.. Ben soyle yordum mesela, sen ruyanda bunu hamile olmadan once gormene ragmen korkmamis yine de bebek istemissin.. Insallah Allah da sana saglikli nurtopu gibi bir bebek nasip etsin, hepimize... Olumlu dua etmek lazim her zaman
Duzeltme: bir sizli bir senli konusmusum, bir turlu ayarlayamiorm
Memnun oldum ben deIsmim ozlem memnun oldum bu arada yazdigina cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin insallah oyle olsun hislerim cok kuvvetli o sebeble korktum ama dedigin gibi bunu bana nasip eden rabbimin de vardir bir bildigi ultrasona aile doktorum yolladi 8+5 mis hic bisey anlamadim kurtcuk gibi reim verdiler burda ilk oraya gidiyorsun hamilelik vs ogrenince onlar kadin dogumcuya gonderiyor sansimada dogum doktorum Turk bir bayan ama ingilizce konusur o baska gelince yazarim ona gidiyoruz
Ay maşallah canım bir de emziriyorsun... Allah kolaylık versin, benim de bir kızım var ama büyük 5 yaşında.. Bana yardım bile ediyor ufak ufak.Evet geldim hemen yaziyorum oncelikle 10 haftada olan ve 15 haftada olacak kan tahlillerime devam etmememi istedi ilk parti pazar gunu yaptirdim bunun disinda subat 17 ense kalinligi vs olculen down icin ona gun verdi ve ruyami anlattim % 99 garantili nifty testi onerdi bu test sanirim 700 cad ama yaptiricam once tedbir sonra takdir dedi bebegin kalp sesini su tuhaf aletleriyle dinlemeye calisti duyamadi panik yapma dedi cok kucuk ultrasonda bakalim zaten kalp atisi vs gorulur ve 12 haftaya kadar dusuk olabilir dedi eger olmassa bu nifty test 13 haftada guzel sonuc veriyor dedi sonra ona gidicez oncelik bu ultrason dedi subat 24 tekrar cagirdi sonuclari degerlendiririz diger test ozel onlarin belgelerini veririrm vs dedi ve sut icemiyorum sevmiyorum dedim Tums denen markayi onerdi her ogun ama kac mg alicam onu soylemedi netten baktim 500/750/1000mg mevcut hangisini alsam bilemedim oglani emziriyorum dedim ikinci donemde kes dedi cok zor babasi bir damla gozyasina kiyamaz o kisim dusundurucu biraz ama bakicaz artik benden bu kadar bu gunluk isallah hersey yolunda gider
Selam kızlar bnde İngiltere'den.bizde eylül 21 de gelcez inşanlah dünyaya bnde bulantılarım ilk günden beri var ilk günler ağırdı biraz şimdilerde hafifledi çok ağır deil arada gelip gidiyo bazende öyle kötü geliyo her yerim titriyor kusmaktan şu ilk aylar geçse bir an önce artık
Portakal suyu iciyiyorum yogurt yiyorum arada bugun aksam bas agrisi bogusuyorum sanirim grib olucam cok hapsiriyordum usuyordum fazlaca bi kac gundur evet emziriyorum hala kucuk bir tosuncugum var ayrica benimde 12 yasinda kizim var kucukken cok yaramazdi asla cocuk dusunmeyenlerdendim o da benim elim kolum ,dert ortagim ,annem herseyim simdi kiz evlat bir baska ama oglanda bir erkek erkek oluyor rabbim isteyene versin kizinida oglunu da isallah
Ay maşallah canım bir de emziriyorsun... Allah kolaylık versin, benim de bir kızım var ama büyük 5 yaşında.. Bana yardım bile ediyor ufak ufak.
Testlerin olumlu sonuçlansın da inşallah stresin geçsin, tadını çıkar hamileliğinin canım
Çünkü benim en çok inandığım şey, bizim ruh halimizi karnımızdayken hissettikleri. Hatta şimdi kaynak hatırlamıyorum, ama ilk hamileliğimde bir makalede şöyle bir bilgi okumuştum: bebek annenin hissettikleri ile dış dünya arasında bağlantı kuruyormuş. Anne mutlu rahat ise dış dünya iyi bir yer; anne sıkıntılı ise de dünya zor bir yer diye kişiliğine etki ediyormuş gibi birşeylerdi.
Neyse konudan saptım. Doktorun verdiği ilaç sanırım kalsiyum, ben ek olarak almıyorum bilemedim kaç olması gerektiğini.. İnternette 1000 mg yazıyor ama sen bir araştır gene. Bir de hiç mi kalsiyumlu şeyler tüketmiyorsun? Listeye bakıp ona göre de ayarlayabilirsin. Mesela portakal suyu ve yoğurt tüketiyorum ben, ama süt çok içmiyorum. İçsem iyi olur
Hoşbulduk cnm inşanlah geçer bi an önceHoşgeldin,
Benim de malesef fena bulantılarım.
Geçecek inşallah 14.haftada...
Ay maşallah, üçüncü geliyorPortakal suyu iciyiyorum yogurt yiyorum arada bugun aksam bas agrisi bogusuyorum sanirim grib olucam cok hapsiriyordum usuyordum fazlaca bi kac gundur evet emziriyorum hala kucuk bir tosuncugum var ayrica benimde 12 yasinda kizim var kucukken cok yaramazdi asla cocuk dusunmeyenlerdendim o da benim elim kolum ,dert ortagim ,annem herseyim simdi kiz evlat bir baska ama oglanda bir erkek erkek oluyor rabbim isteyene versin kizinida oglunu da isallah
Allah sabır versin canım... İnşallah bu sefer sağlıcakla kucağına alırsınHoşbulduk cnm inşanlah geçer bi an önce
Kızlar bnm önceden iki düşügüm var ilki beş haftalıktı ikincisinin sekiz hastalıkken kalbi durmuştu biz bir ay sonra fark etmiştik ve bu hamileliğimde daha iki aylığız karnım çıktı bile her gören söylüyo bnde farkındayım çıktığının.acaba hani derler ya ikinci çocukta karın erken çıkar rahim daha evvel büyüdüğü için bnmkide mi öyle oldu ne anlamadım yoksa normal mi ? Kiloda almadım
Amin saol cnm inşanlah hepimiz sagsaglim kucaklarımıza alırız yavrularımızı.Ay aynen vallahi bi bardak su bile fark ediyo yemek yiyince daha çok çıkıyo bn düşük önceliyici iğne vurunuyorum geçen hafta yaptırdım bugünde yaptırdım doktorum haftayada gel yapalım dedi ona da sordum rahim daha evvel büyüdüğü için bunda çabuk çıkar mı diye bebek küçük çıkmaz dedi ama sana yaptığım igneler kilo aldırıyor belki onun yüzünden de olmuş olabilir dediAllah sabır versin canım... İnşallah bu sefer sağlıcakla kucağına alırsın
Karnın daha önce hamile kaldığın için çabuk çıkmıştır. Normal yani.. Benim de çıktı hatta, gece özellikle şişkinlik oluyor heralde iyice çıkıyor. Sabah geri inmiş oluyor.. Pantolonlar sıkmaya başladı, giyemiyorum
Selam Ingilterenin neresindesin ben Manchestira yakinimSelam kızlar bnde İngiltere'den.bizde eylül 21 de gelcez inşanlah dünyaya bnde bulantılarım ilk günden beri var ilk günler ağırdı biraz şimdilerde hafifledi çok ağır deil arada gelip gidiyo bazende öyle kötü geliyo her yerim titriyor kusmaktan şu ilk aylar geçse bir an önce artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?