- 5 Şubat 2016
- 1.300
- 525
- 73
- 28
- Konu Sahibi Sematikkizcagiz
-
Bnde grays essex te kalıyorum cnm çok uzağız dört saat filan arabaylaSelam Ingilterenin neresindesin ben Manchestira yakinim
Ah evet orası çok yakın cnm sen kaç haftalık hamilesin cnmUc yil once ben de Basildon Essexte yasamistim
22 hafta senAh evet orası çok yakın cnm sen kaç haftalık hamilesin cnm
Bn son adet tarihime göre 8 hafta bitti ama ultrasonda dr 7+2 dedi dört beş gün geç döllenmiş sanırım22 hafta sen
Bn son adet tarihime göre 8 hafta bitti ama ultrasonda dr 7+2 dedi dört beş gün geç döllenmiş sanırım
Evet duydum cnm beşinci ayda söylüyorlar cinsiyeti çünkü aldıranlar olmuş cinsiyet nedeniyle o yüzden geç söylüyorlarDaha yeni seninki bana cinsiyetini tam soylemedi biriki tane arkadasla konustum kiz bebek olunca soylemiyo dediler Ingilterede oyle bisey duydun mu ?
Canada da ayni sekilde besinci aya kadar soylenmiyor kiz bebekleri istemedikleri icin diye duydum bende ne tuhaf insanlar var ozellikle asyalilar erkek bebek manyagiEvet duydum cnm beşinci ayda söylüyorlar cinsiyeti çünkü aldıranlar olmuş cinsiyet nedeniyle o yüzden geç söylüyorlar
Aynen rabbim vermiş şükret demi onca olmayan insan var sırf cinsiyet için böyle bişey yapılır mı anlayamıyorum gerçekten yazıkCanada da ayni sekilde besinci aya kadar soylenmiyor kiz bebekleri istemedikleri icin diye duydum bende ne tuhaf insanlar var ozellikle asyalilar erkek bebek manyagi
Selam simdilik iyi cok sukur sen nasilsinKızlar nerelerdesiniz nasıl gidiyo hamişlik ?
Hosgeldinslm bende yurt disindayim. Michigan"da yasiyorum. Muhtemel dogum tarihiTemmuz 30 da ins :)
Hoşgeldin bende temmuzda dogmusum yengeç burcuyum yani aileme çok baglıyım ve anne manyagıyım diyebilirim cok sanslısın merhametli,becerikli bir minişin olucak işallahslm bende yurt disindayim. Michigan"da yasiyorum. Muhtemel dogum tarihiTemmuz 30 da ins :)
Hoşgeldin
Ayyyyy pardon şimdi farkettim 23 temmuzdan sonra aslan olucak bebegin benimde oyle ama aslan bir yakınım hiç olmadıgı için malesef nasıldırlar bilemiycem ama çok havalı ,lükse düşkün vs vs olurlarmış okuduklarım bu yöndeHoşgeldin bende temmuzda dogmusum yengeç burcuyum yani aileme çok baglıyım ve anne manyagıyım diyebilirim cok sanslısın merhametli,becerikli bir minişin olucak işallah
Hoşgeldin cnm :)slm bende yurt disindayim. Michigan"da yasiyorum. Muhtemel dogum tarihiTemmuz 30 da ins :)
Bnde iyyim sadece çok fazla bulantım oluyo bn normal hayatımda da herşeyden midesi bulanan birisiydim daha beter oldum ;(Selam simdilik iyi cok sukur sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?