- 28 Temmuz 2016
- 76
- 50
- 8
- Konu Sahibi Sematikkizcagiz
-
20. Haftadym ve bel ağrılarım başladı bugün. Ayağa kalktkça ağrı yapıyor. Zaten oturmak mahvediyor. En iyisi yatmak ya da yürümek oluyor. Aşmam lazım bunlarıııama onun dışnda güzel gidiyor çok şükür.
Evet cok yakinmisiz. Benim son adet tarihim 9 aralık, ben nereye yazsam 15 eylül doğum tarihi çıkıyor ve 11+5'teyim bugün. Senin son adet ne zamanki? Nasıl ikimizde aynı haftadayken doğum tarihleri farklı kafam karıştıAh evet aynı nerdeyse bnde 11+6 bugün yarın 12 ye gircem ama bnm Doğum tarihim 21 eylül yazıyo nereye girersem. Sen neden girmedin son adet tarihini bilgilerine girersen bnmki gibi konuşmalarının altında bebeğinin bilgisi oluyo nekadarlık olduğu ve muhtemel Doğum tarihi çıkıyo
İnşallah öğrenirsin bu sefer canımvalla haftaya randevum var bakalim esime dedim eger göstermezse kendini 1 hafta bekleyib hastaneye gidecem dedim
göstermezse 4 hafta beklemeliyim
Valla büyük şans, benim gerçi zaten 8'de basladı bulantılar.. Tam da bulantılarım olmayacak galiba diye sevinirken basladıbenim 8-9 da tamamen kesildi cok sükür
Hmm anladım cnm bnm son adet tarihim 15 aralık ikimizinde Doğum yapacagı tarih doğru ama aynı haftada nasıl oluyoruz anlamadım bnde senin hafta olarak daha önde olman gerek hemen hemen bir hafta daha önde olman lazım dur bnde bi program var senin dogum yapacagın tarihi yazım kaçıncı haftadasın çıkarEvet cok yakinmisiz. Benim son adet tarihim 9 aralık, ben nereye yazsam 15 eylül doğum tarihi çıkıyor ve 11+5'teyim bugün. Senin son adet ne zamanki? Nasıl ikimizde aynı haftadayken doğum tarihleri farklı kafam karıştı
Ben o çizelgeyi kullanmak istemedim canım diğer konulara da yorum yazıyorum, hamileliğimi her ortamda ek bilgi olarak görünmesini gerekli bulmadığım için yapmadım
E senin kini girş yaptım 11+5 diyoEvet cok yakinmisiz. Benim son adet tarihim 9 aralık, ben nereye yazsam 15 eylül doğum tarihi çıkıyor ve 11+5'teyim bugün. Senin son adet ne zamanki? Nasıl ikimizde aynı haftadayken doğum tarihleri farklı kafam karıştı
Ben o çizelgeyi kullanmak istemedim canım diğer konulara da yorum yazıyorum, hamileliğimi her ortamda ek bilgi olarak görünmesini gerekli bulmadığım için yapmadım
Canım teşekkürler, bence sen 10+6 dasın, yani 11.in içinde oluyosun. Ben de 12.nin içindeyim.E senin kini girş yaptım 11+5 diyobnde 11+6 yım nasıl oluyoda dogumlarımızın arasında bir hafta var anlamadım
Bende yurtdısındayım canım. Almanyadayım,bır arastırıyım ben.ben yurtdisindayim burdahastanede yaptiriolar
Ay kafayı yemişim gerçekten 10+6 ydım dün bnde 11+6 diyorum halbuki bugün 11+0 oldum özür dilerim kafam gitmiş bnmCanım teşekkürler, bence sen 10+6 dasın, yani 11.in içinde oluyosun. Ben de 12.nin içindeyim.
:) benm yatınca geçiyor eğer çok şiddetli değilse tabi.benimde belim cok agrio ama cok yatincada agrio cok oturuncada hahhaa allah yRdimcimiz olsun
Yok nolcak canım, özür dilemene gerek yok..Ay kafayı yemişim gerçekten 10+6 ydım dün bnde 11+6 diyorum halbuki bugün 11+0 oldum özür dilerim kafam gitmiş bnm
Kızlar, benim bugün kanamam oldu, doktora gittim kalp atışı duyamadılar.. Muhtemelen düşük yapacaksınız birkaç güne kadar dediler.. Haftaya da kontrole cagırdılar, tekrar muayene edip gerekirse kürtaj yapacaklar.
Kısmet değilmiş.. Bir dahaki sefere inşallah..
Size hayırlı saglıklı hamilelikler dilerim, saglıcakla tamamına erdirin inşallah.
Sevgiler...
Banyo derken norml olarak mı yoksa hususi başka bişey için mi?kizlar siz banyo yapiormusunzz
Sağol canım, gittiğim hastane zaten çok iyi bir hastane, orda da 3 ayrı doktor denedi.. Ama zaten bebek olması gerekenden çok küçük çıktı ultrasonda ve kalp atışı yok. Gelişmemiş sanırım.gecmis olsun canim cok üzüldüm.. seni cok iyi anliom ilk gebrligim benimde düsükdü..
üzülme herseyin hayirlisi... bska doktorada gitseydin belki duyarlardi .. ümidi kaybetme yine
Banyo nıye yapmayalım kızkizlar siz banyo yapiormusunzz
Hayırlısı olsun canım. Uzme kendınıSağol canım, gittiğim hastane zaten çok iyi bir hastane, orda da 3 ayrı doktor denedi.. Ama zaten bebek olması gerekenden çok küçük çıktı ultrasonda ve kalp atışı yok. Gelişmemiş sanırım.
Allah daha büyük acılardan korusun.. Gene olur hayırlısıyla..
Ay cnm çok üzüldüm rabbim böylesini uygun görmüş demekki belki öteki muayenede kalp atışı olur belli olmaz. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsinKızlar, benim bugün kanamam oldu, doktora gittim kalp atışı duyamadılar.. Muhtemelen düşük yapacaksınız birkaç güne kadar dediler.. Haftaya da kontrole cagırdılar, tekrar muayene edip gerekirse kürtaj yapacaklar.
Kısmet değilmiş.. Bir dahaki sefere inşallah..
Size hayırlı saglıklı hamilelikler dilerim, saglıcakla tamamına erdirin inşallah.
Sevgiler...
Banyo nıye yapmayalım kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?