Yurtdişindan 2017 Eylül Anneleri burdami ?

benimde belim cok agrio ama cok yatincada agrio cok oturuncada hahhaa allah yRdimcimiz olsun

Evet cok yakinmisiz. Benim son adet tarihim 9 aralık, ben nereye yazsam 15 eylül doğum tarihi çıkıyor ve 11+5'teyim bugün. Senin son adet ne zamanki? Nasıl ikimizde aynı haftadayken doğum tarihleri farklı kafam karıştı

Ben o çizelgeyi kullanmak istemedim canım diğer konulara da yorum yazıyorum, hamileliğimi her ortamda ek bilgi olarak görünmesini gerekli bulmadığım için yapmadım

Hmm anladım cnm bnm son adet tarihim 15 aralık ikimizinde Doğum yapacagı tarih doğru ama aynı haftada nasıl oluyoruz anlamadım bnde senin hafta olarak daha önde olman gerek hemen hemen bir hafta daha önde olman lazım dur bnde bi program var senin dogum yapacagın tarihi yazım kaçıncı haftadasın çıkar

E senin kini girş yaptım 11+5 diyo bnde 11+6 yım nasıl oluyoda dogumlarımızın arasında bir hafta var anlamadım

Kızlar, benim bugün kanamam oldu, doktora gittim kalp atışı duyamadılar.. Muhtemelen düşük yapacaksınız birkaç güne kadar dediler.. Haftaya da kontrole cagırdılar, tekrar muayene edip gerekirse kürtaj yapacaklar.
Kısmet değilmiş.. Bir dahaki sefere inşallah..

Size hayırlı saglıklı hamilelikler dilerim, saglıcakla tamamına erdirin inşallah.
Sevgiler...

gecmis olsun canim cok üzüldüm.. seni cok iyi anliom ilk gebrligim benimde düsükdü..
üzülme herseyin hayirlisi... bska doktorada gitseydin belki duyarlardi .. ümidi kaybetme yine

gecmis olsun canim cok üzüldüm.. seni cok iyi anliom ilk gebrligim benimde düsükdü..
üzülme herseyin hayirlisi... bska doktorada gitseydin belki duyarlardi .. ümidi kaybetme yine
Sağol canım, gittiğim hastane zaten çok iyi bir hastane, orda da 3 ayrı doktor denedi.. Ama zaten bebek olması gerekenden çok küçük çıktı ultrasonda ve kalp atışı yok. Gelişmemiş sanırım.
Allah daha büyük acılardan korusun.. Gene olur hayırlısıyla..

Hayırlısı olsun canım. Uzme kendını

Ay cnm çok üzüldüm rabbim böylesini uygun görmüş demekki belki öteki muayenede kalp atışı olur belli olmaz. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…