- 29 Aralık 2016
- 75
- 73
- 8
- 47
- Konu Sahibi Sematikkizcagiz
-
Selam kızlar ara ara gelıp bakıyorum buraya. Ben hala dra gıtmedım sukur salı gunu gıdıcem oyle bı uzun randevu verdıkı sankı hıc bıtmıcek gıbı. Onun dısında cok sukur ıyıyım,bı sorunum yok aksamları kotu hıssedıyorum kendımı. Karnım davul gıbı oluyo oysakı bellı saatten sonra yemıyorum ve oyle cokta yemıyorum. Sankı dunyayı yemıs gıbı oluyorum.
Canım o yuzme nerede oluyomus? Bende ıstıyorum yuzmeyı.Ben girmeyeli baya yeni arkadaslar gelmis.. Hosgeldinizz .. insallah sag saglim kucaginiza aliriz yavrumuzu...
Ben suan 13+2 haftaligim.. ayin 07. 03 de terminim var ozaman 14+3 oluyorum acaba cinsiyeti belli olunurmu ki ? cok heycanliyim .. herkez erkek dedii sadece 2 kisi kiz dedi... Allah ikisinide tattirsin saglikli olsunlar..
bide sey siz sucuk sosis yiyormusunuz ? ben sucuk cok seviyorum canimm cekdikce yiyorum valla
bide hamileler icin yüzme oluyomus oraya yazilcam 8 kere 40 € ödüyormussun .. kurs olarak yüzme tercih ettim peki siz ?
Kacinci haftandasin canim normalde 13 haftadan sonra gecer bulantilarBnde iyyim sadece çok fazla bulantım oluyo bn normal hayatımda da herşeyden midesi bulanan birisiydim daha beter oldum ;(
12 ye gircem yarın cnm ama geçti şükür ilk başlarda çok oluyodu 10. Haftadan sonra baya azaldıKacinci haftandasin canim normalde 13 haftadan sonra gecer bulantilar
O banada oluyo cnm ya akşam olunca şişkinlik oluyo davul gibi rahatsızlık veriyor biride görürse karnın çıkmış diyor halbuki sabahları Yok gelde anlat şişkinlik çok oluyo diyorum yok yok çıkmış diyolarSelam kızlar ara ara gelıp bakıyorum buraya. Ben hala dra gıtmedım sukur salı gunu gıdıcem oyle bı uzun randevu verdıkı sankı hıc bıtmıcek gıbı. Onun dısında cok sukur ıyıyım,bı sorunum yok aksamları kotu hıssedıyorum kendımı. Karnım davul gıbı oluyo oysakı bellı saatten sonra yemıyorum ve oyle cokta yemıyorum. Sankı dunyayı yemıs gıbı oluyorum.
Sevindim canim iyi olduguna ben 25 oldum12 ye gircem yarın cnm ama geçti şükür ilk başlarda çok oluyodu 10. Haftadan sonra baya azaldı
Ahh maşallah cnm rabbim tamamına erdirir inşanlah hepimizin hamileliginiSevindim canim iyi olduguna ben 25 oldum
Amin canim insallahAhh maşallah cnm rabbim tamamına erdirir inşanlah hepimizin hamileligini
Ben girmeyeli baya yeni arkadaslar gelmis.. Hosgeldinizz .. insallah sag saglim kucaginiza aliriz yavrumuzu...
Ben suan 13+2 haftaligim.. ayin 07. 03 de terminim var ozaman 14+3 oluyorum acaba cinsiyeti belli olunurmu ki ? cok heycanliyim .. herkez erkek dedii sadece 2 kisi kiz dedi... Allah ikisinide tattirsin saglikli olsunlar..
bide sey siz sucuk sosis yiyormusunuz ? ben sucuk cok seviyorum canimm cekdikce yiyorum valla
bide hamileler icin yüzme oluyomus oraya yazilcam 8 kere 40 € ödüyormussun .. kurs olarak yüzme tercih ettim peki siz ?
Benim çıktı valla, özellikle gece aynen süper şiş oluyor. Ama sabah da biraz oluyorO banada oluyo cnm ya akşam olunca şişkinlik oluyo davul gibi rahatsızlık veriyor biride görürse karnın çıkmış diyor halbuki sabahları Yok gelde anlat şişkinlik çok oluyo diyorum yok yok çıkmış diyolar
Kaçıncı haftadasın cnmMerhaba, ben de 12.haftanın içindeyim. Kontrolünde eger ultrason da olcaksan belki görür doktor, ama bebegin pozisyonuna çok bağlı.. Ben ilkinde taa 20.haftada ayrıntılı ultrasonda öğrenmiştim, bu sefer daha erken öğrenirim inşallah..
Ben sucuk sosis hepsini kestim valla, internette yemeyin yazıyor, sen sucugu pişiriyorsundur gerçi, pişince riski tamamen azalırmı bir araştır bence canım. Ay şimdi aklıma geldi bak ilk hamilelikte en çok sucuk aşermiştim reklamlar yüzünden! Yememiştim yine de..
Yüzmek hamilelere faydalı ama normalde yüzmüyorsan kendini çok zorlamadan yüz canım.
Benim çıktı valla, özellikle gece aynen süper şiş oluyor. Ama sabah da biraz oluyor
11+4 teyim canim, beklenen dogum tarihi 15 eylul insallah.. Senle yakin baya tarihlerimizKaçıncı haftadasın cnm
Ah evet aynı nerdeyse bnde 11+6 bugün yarın 12 ye gircem ama bnm Doğum tarihim 21 eylül yazıyo nereye girersem. Sen neden girmedin son adet tarihini bilgilerine girersen bnmki gibi konuşmalarının altında bebeğinin bilgisi oluyo nekadarlık olduğu ve muhtemel Doğum tarihi çıkıyo11+4 teyim canim, beklenen dogum tarihi 15 eylul insallah.. Senle yakin baya tarihlerimiz
Canım o yuzme nerede oluyomus? Bende ıstıyorum yuzmeyı.
Benim bulantilarim devam ediyor kizlar..
12.de gecenler sansli valla, benimki sanirim 16.da kesilcek
Merhaba, ben de 12.haftanın içindeyim. Kontrolünde eger ultrason da olcaksan belki görür doktor, ama bebegin pozisyonuna çok bağlı.. Ben ilkinde taa 20.haftada ayrıntılı ultrasonda öğrenmiştim, bu sefer daha erken öğrenirim inşallah..
Ben sucuk sosis hepsini kestim valla, internette yemeyin yazıyor, sen sucugu pişiriyorsundur gerçi, pişince riski tamamen azalırmı bir araştır bence canım. Ay şimdi aklıma geldi bak ilk hamilelikte en çok sucuk aşermiştim reklamlar yüzünden! Yememiştim yine de..
Yüzmek hamilelere faydalı ama normalde yüzmüyorsan kendini çok zorlamadan yüz canım.
Benim çıktı valla, özellikle gece aynen süper şiş oluyor. Ama sabah da biraz oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?