Yurtdişindan 2017 Eylül Anneleri burdami ?

20. Haftadym ve bel ağrılarım başladı bugün. Ayağa kalktkça ağrı yapıyor. Zaten oturmak mahvediyor. En iyisi yatmak ya da yürümek oluyor. Aşmam lazım bunlarııı ama onun dışnda güzel gidiyor çok şükür.

Selam kızlar ara ara gelıp bakıyorum buraya. Ben hala dra gıtmedım sukur salı gunu gıdıcem oyle bı uzun randevu verdıkı sankı hıc bıtmıcek gıbı. Onun dısında cok sukur ıyıyım,bı sorunum yok aksamları kotu hıssedıyorum kendımı. Karnım davul gıbı oluyo oysakı bellı saatten sonra yemıyorum ve oyle cokta yemıyorum. Sankı dunyayı yemıs gıbı oluyorum.

Ben girmeyeli baya yeni arkadaslar gelmis.. Hosgeldinizz .. insallah sag saglim kucaginiza aliriz yavrumuzu...

Ben suan 13+2 haftaligim.. ayin 07. 03 de terminim var ozaman 14+3 oluyorum acaba cinsiyeti belli olunurmu ki ? cok heycanliyim .. herkez erkek dedii sadece 2 kisi kiz dedi... Allah ikisinide tattirsin saglikli olsunlar..

bide sey siz sucuk sosis yiyormusunuz ? ben sucuk cok seviyorum canimm cekdikce yiyorum valla

bide hamileler icin yüzme oluyomus oraya yazilcam 8 kere 40 € ödüyormussun .. kurs olarak yüzme tercih ettim peki siz ?

ay sormaa ilk baslarda hep 4 haftaya randevu veriyorlar bekle anam bekleeee..
iple cekiorum ben randevularii

Canım o yuzme nerede oluyomus? Bende ıstıyorum yuzmeyı.

O banada oluyo cnm ya akşam olunca şişkinlik oluyo davul gibi rahatsızlık veriyor biride görürse karnın çıkmış diyor halbuki sabahları Yok gelde anlat şişkinlik çok oluyo diyorum yok yok çıkmış diyolar

Merhaba, ben de 12.haftanın içindeyim. Kontrolünde eger ultrason da olcaksan belki görür doktor, ama bebegin pozisyonuna çok bağlı.. Ben ilkinde taa 20.haftada ayrıntılı ultrasonda öğrenmiştim, bu sefer daha erken öğrenirim inşallah..
Ben sucuk sosis hepsini kestim valla, internette yemeyin yazıyor, sen sucugu pişiriyorsundur gerçi, pişince riski tamamen azalırmı bir araştır bence canım. Ay şimdi aklıma geldi bak ilk hamilelikte en çok sucuk aşermiştim reklamlar yüzünden! Yememiştim yine de..
Yüzmek hamilelere faydalı ama normalde yüzmüyorsan kendini çok zorlamadan yüz canım.

Benim çıktı valla, özellikle gece aynen süper şiş oluyor. Ama sabah da biraz oluyor

Kaçıncı haftadasın cnm

11+4 teyim canim, beklenen dogum tarihi 15 eylul insallah.. Senle yakin baya tarihlerimiz
Ah evet aynı nerdeyse bnde 11+6 bugün yarın 12 ye gircem ama bnm Doğum tarihim 21 eylül yazıyo nereye girersem. Sen neden girmedin son adet tarihini bilgilerine girersen bnmki gibi konuşmalarının altında bebeğinin bilgisi oluyo nekadarlık olduğu ve muhtemel Doğum tarihi çıkıyo

valla haftaya randevum var bakalim esime dedim eger göstermezse kendini 1 hafta bekleyib hastaneye gidecem dedim
göstermezse 4 hafta beklemeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…