Alisirsin canim.
Yabanci insanlar bile Türkiye´ye tasinip alistiklarina göre, biz neden alisamayalim ki? Sonucta yabanci bir ülkeye gitmeyeceksin, vatanina gideceksin.
Hele Istanbul´a alismak daha da kolay cünki Avrupa´lilar icin de modern bir sehir.
Eger ben bir gün Istanbul´a tasinirda alisamazsam yazikalr olsun bana diye düsünürüm sanki. Demek ki vatanimdan bu kadar uzaklasmisim diye düsünürüm heralde...
Bende Allah kismet ederse 2012 de kesin olarak türkiyeye gelin gidicem. Önceden 16 yasima kadar orada yasadigim icin cokkkk problem yasicami sanmiyorum.Ama tatillerde gittigimde bile bana hersey degisik geliyor artik..Ama en cok havasi icin cok seviniyorum Türkiyenin..Orada hayat sartlari eminimki daha zor.Ama burada yasiyorum da noluyor. Mutlu olmadiktan sonra ? Sevgilimide cok seviyorum oyüzden cok mutluyum.
Benim merak ettigim sey su kizlar..Türkiyeye dügün olmadan kac ay önceden gittiniz yada kac hafta önceden gittiniz? Malum yapilacak bircok sey var dügün salonu secimi gelinlik vs. birde en zorlarindan ceyiz isleri falan? Ben simdi burada ufak tefek seyler aldim 4 bavul falan var..onun disindada büyük ceyizim yok.Mutfak esyalarini fln Türkiyeden almak istiyorum.Ama bunlar icin cok fazla zamanim yok.. Sizler nasil yaptiniz bu isleri cok merak ediyorum..
Ne kadar erken gelebilirsen gel bence.
İş ararsan ohooooo. :hulya:
bende artik turkiyede yasiorum ama biraz zorluk cekiorum hani siniz Kizlaaaaar ?
bende artik turkiyede yasiorum ama biraz zorluk cekiorum hani siniz Kizlaaaaar ?
slm kizlar ben suan almanyada yasiyorum temeli gitmeyi dusunuyorum ama ailemede cok bagliyim onlarda bana baglilar yani iki arada bir drede kaliyorum esim 9 senedir burda yasiyor halen alisamadi allaha sukur isi felan var durumumuzda cok iyi evde aldik tr den sizce ben ne yapmaliyim bana yardimci olun lutfen icimi icimi yiyorum yapabilirmiyim diye ailem olmadan onlara dayanabilrimiyim diye
selamlar bende seneye istanbula yerlesiyorum ( evlilik amacli ). Türk ile evlendikten sorna sinirsiz oturma ve calisma hakkina sahip oluyormuyuz yoksa mavi kart mi cikartmam gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?