- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
ah canım seni öyle ıyı anlıyorumki tamamıyla sana yabancı bır ulke hıc bılmedıgın bır dıl cat pat bılıyoda olsan bısı degısmıyo hıcbızaman orda doğan kadar ıyı konusamadıgın ıcın kendını hep ezık hıssedıyosun para refah falan hıkaye ınsanın en temel ozellığı konusmak onuda tam beceremeyınce konfor bıle ınsanı mutlu etmeye yetmiyo. aklı olan yapmasın evlenip yurtdısına falan gitmesin dogdugu ulkede kalsın. sonradan cok zorluk yalnızlık cekersınız yada kımsenız yok dıye esınızın aılesı sızı ezdıkce ezer benden soylemesei
Dubai de yaşıyan bırı için geçerli bu sözler..Diğer arap emirliklerinde bu durum pek geçerli değil.:)Umarım sende ordasındır
ben memnunum burdan ozellikle arkadaslar acisindan .. Cok guzel dostluklar kurduk izmirde ilkokuldan liseye kadar okudugum dost! Larimla bile bu frekansi yakalayamamistik. Peki gelin gittiginiz yere iner inmez ne dediniz kendinize :) ben burasi cok guzel kokuyor demistim havasi fln.. Sonra ogrendimki araplarin kokusuymus :d buhuru elbiselerinin altina tutuyolar gun boyu mis gibi kokuyor.. Aksine temiz insanlar soforlerimize dikkat ediyorumda elbiseler bembeyaz utulu;sakal jilet gibi tertemiz (boyayla sakal bitimine cizgi cektiriyolar duzgun dursun diye) hepsi buhur yada parfum kokuyor . Buranin kokusunu sevdim ben ya siz?
ne guzel bir konuymus bu bende evlenip yurtdisina geldim(amerika) hic te oyle filmlerdeki gibi macera dolu bir yer degilmis nerdeyse 4 sene oldu geleli hala dil sorununu cozemedim oglum var allahtan onunla ilgileniyorum yoksa butun gun kafayi yerdim ha buraya alistim ama ben turkiyeyi ailemi arkadaslarimi cok ozledim alin yazisi bu ama simdiki aklim olsa kesinlikle evlenip buraya gelmezdim esim icin demiyorum onu cok seviyorum ama ben burda cok yalnizim 4 senedir bir tane arkadasim yok ben kafayi yemiyim de kim yesim
Aynen oyle kafayi yememek mumkun degil.. Bende yanlizim ustelik esim yabanci ingilizce anlasiyoruz ama cek cumhuriyetinde yasiyoruz dolayisiyla dis dunyayla baglantim yok.. Sagir ve dilsizim.. Surekli ayni kisiden es arkadas aile hersey olarak ilgi bekliyorsun.. oda olmayinca bir arada deliriyorsun.. Bende simdiki aklim olsa 1,5 sene onceki gelezdim buraya.. Bende esimi cok seviyorum ama haytta ask sadece huzur getirmiyormus.. Cok kalabalik arkadas ortamim vardi universite ogrencisiydim biraktim ve buraya geldim simdi tek kelime soylicek kimsem yok.. Aglamak bile rahatlatmiyor ne yapacagimi bende bilmiyorum..:uhm::uhm:
canim sabret rabbim sabrini verir insallah kolay degil mutluysan dayanmaya deger bence bende 24 senedir burdayimopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?