- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
bende 9 sene önce geldim almanyaya.cok cabuk alistim.belki inanmayacaksiniz ama ben burayi cokkk seviyorum.calisiyorum ehliyet aldim arabam var az cok kendimi yetecek almancam var.türkiye gibi degil burasi burda bir düzen var kurallar var ve bende bu düzeni kurallari seviyorum sessiz ve sakin bir ülke bende sakinligi sevdigim icin tam benlik yani.gelin gelmek isteyenler icin korkulacak bir tarafi yok yani.yasamasini bildikten sonra her yerde yasanilir .önemli olan sececegin es ve ailesi.her sey gönlünüzce olsun
Merhaba kizlar ben artik cildirmak uzereyim, dil sorunum yok ama ne canim sokaga cikmak istiyor, ne baska bir sey. bazen evisi bile yapmiyorum aptal gibi internette gazete falan okuyorum. kocami da uzmek sitemiyorum cok aktarmiyorum ama o da cok uzuluyor bu durumacok izole bir hayatim oldu senağlama
çok korkuyorum bu başlığı okudukça, eşimin dilini şimdiden çat pat öğrendim ailesiyle konuşabilmek için. İnşallah onu türkiyede yaşamaya razı edebilirim. :Saruboceq:
Ben kendimi yabanci hissediyorum her kosulda dert buradane kadar oldu canim geleli.sakincasi yoksa hangi ülkeye gelin geldin.her sey zamanla düzelir merak etme.hepimiz zor günler yasadik ilk geldigmizde ama ben simdi bu ülkeyi cok seviyorum bide esimle sorunlarim olmasa daha iyi olacak ama naparsin iste.kendi kendine disari cik (cok fazla uzaklasma ama)en yakin alisveris merkezine git mesela .cevre edinmeye bak.ben mesela magazalari gezmeyi cok seviyorum helede üzgün ve moralim bozuk oldugu zaman o kadar iyi geliyoki bana her seyi unutuyorum gezerken .her gün evde bilgisayarla vakit gecmezki nereye kadar bide .bunalima girersin yoksa canim benim.esinde üzülüyormus bak araniz acilir böyle yapmaya devam edersen.kendine iyi bak sevgiyle kal.
valla canim türkiyeden Almanyaya gelen zorda olsa almanyaya ayak uyduruyor. ama almanyada dogup büyüyen bi kisi icin türkiyeye gitmek baya baya zor ya... cünkü burda kizlar biraz daha serbest her yönden... yeme icme gezme,giyme maddi anlamda... tr ye gidince bunlar biraz daha kisitlancak! tamam bir süre seviyorum deyip kendini kandiracaksin ama böyle olmadigini göreceksin! bi eski yasantina bakacaksin , birde suankine!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?