yurtta dövdüğüm kızdan kurtulamiyorum

yelizzce1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
1.575
1.538
63
2015 yılında yurtta kaliyordum. O donem son senem olduğu için tek kişilik odaya çıkmıştım. Ve bayaa iyi bir para ödüyordum son senem sakin geçsin diye. Ama yan odada bi kız vardı. Hani lisede herkesi tanıyan hafif kilolu merveler olur ya, iste o da öyle biriydi. Bütün kati ele geçirmişti resmen. Yaklaşık 10 kız vardı katta ve bu her aksam birinin odasına girer gürültü yapardı gecenin 2 sinde bile. Hadi odadaki gürültü neyse de bi de katta çığlık çığlığa bağırması beni uykhmdan sicratmasi deli ederdi. Otuz kere uyarmistim ben bunu, bazen tatlı dille bazen sinirli bazen de idareye şikayet ederek. Hepsinde Tamam kusura bakmalar, bi daha olmazlar havada ucusuyordu. Bir gün hastaneye gideceğim erken yatmam lazımdı. Bu yine gecenin 3ünde odadan odaya zıplayıp o cırtlak sesiyle beni uykumdan uyandırdı. Hadi dedim, sakin ol, elini kana bulama falan yine yari uyur yari uyanık sabahı ettim. Hastaneye de yetisememistim tabi. Birkaç gün sonra abartniyorum sabah 7 de tam karışımdaki odadaki arkadaşlarıni uyandırmak için kalkmış, "leylaaaaa" diye bağırıyor. Ama nasıl bi bağırış. Gulmeler civildamalar falan. Ve pazar günüydü. Eeeh yeter be deyip kızın ağzıyla burnunun yerini değiştirdim. Sabah siniriyle bi güzel okşadim. İşin garibi yurt müdürü beni kesin atar derken atmadi, çünkü artik bezdigimi biliyor. Neyse bu yediği dayagin etkisiyle uzun sure katta gürültü yapamadı biraz rahat ettim ve sene sonu hepimiz ayrıldık. Normalde yapacağım is değildir ama yarim donem boyunca bunun çığlıkları kulagimda cinladigi ve güzellikle yola getiremedigim için boyle bir şeye başvurmuş oldum.

Neyse efendim yıl 2017, şu an bir yandan çalışıp bir yandan bilgisayar kursuna gidiyorum. Hani sevmedigin ot dibinde bitermiş ya bununla ayni kurstayiz. 2 yıl sonra onu gormek heyecan verici oldu doğrusu. Beni gördüğünde soğuk bakışlar goz dondurmeler falan, hatta bir kere omuz atmaya falan kalkıştı. Aynı sınıfta değiliz ama cumartesi günleri kursta hep görüyorum hanımefendiyi. Korkuyorum benle uğraşır da yine ayni yola başvurur rezil ederim kendimi diye. Arsız bir tip. Napayim sizce?

Karismayin insanlara. Kavgacisiniz sanirim
asla. Hic degilimdir. O artik bi patlama noktasıydı. Normalde sevmem kavgayı vs ama hakkım çiğneniyordu orda. Bazı insanları yola getirmenin başka çaresi olmaz.
Ben karismiyorum zaten,kız bana bakıyor devamlı , satasacak gibi.

Yurttan atılırım korkusu yaşamamışsınız..kursla ilişiğiniz kesilse nolur hiç..dert edecek bir durum yok..bir kere daha benzetirsiniz olmadı

Yurttan atılırım korkusu yaşamamışsınız..kursla ilişiğiniz kesilse nolur hiç..dert edecek bir durum yok..bir kere daha benzetirsiniz olmadı
Allah korusun ya. Bi kere rezil oldum bi daha istemem. Yurt hayati yaşamayan bilmez, insan çileden çıkıyor böyleleri yüzünden.

Satasmamis ki. Satasirsa da siz ona bulasmazsiniz bu sefer. Siddetin hicbir turlusunu onaylamiyorum. Bu insanla cok baska sekillerde de karsilasabilirdiniz,sanslisiniz yine bence

kızı dövmeniz hoş olmamış.
muhtemelen pek bir hayat dolu bir insandı, sabahın 7 sinde tüm cıvırlığıyla "leylaaa" diye seslenen ponçik bir kızceğizdi.. ve siz tüm acımasızlığınızla onun kanadını kopardınız ve travmaya girmesine sebep oldunuz.o artık uçamayan bir kelebek misali dolaşıyor kötücül dünyada..
olaya böyle bakın, bir şey yapmanıza gerek yok artık.

Yapacağını yapmışsın zaten daha ne yapacaksın rahat bırak elin kızını

kızı dövmeniz hoş olmamış.
muhtemelen pek bir hayat dolu bir insandı, sabahın 7 sinde tüm cıvırlığıyla "leylaaa
Dövmeye gelinceye kadar defalarca uyarma, odasina gidip yalvarma derecesine gelme, şikayet etme vb şeyler yaşadım. Hiçbirini sallamadi başka yapacak bir şeyim de yoktu. En son 7 yaşındayken falan kavga etmisimdir bu şekilde bir de bu. Başka carem kalmamıştı.

mesajımı bitirmeden yanlışlıkla gönderdim, şimdi tamamladım. isterseniz tekrar okuyun

Ya ponçik kızdı orası belli bir şey de toplu halde yaşıyoruz ve baskasini rahatsız etmeye ne gerek var sabahın köründe veya gecenin bilmem kacinda. Ki ben odadaki gurultulerine razi olmuştum ama koridordaki tahammül edilemeyecek hale gelmişti. Kanatlarının kopması iyi bit şey aslında en azından durumun ciddiyetini anlamış oldu keşke bu şiddete başvurarak olmasaydı.

Kizin ağzıyla burnunun yerini degistirmissiniz niye korkuyorsunuz anlamadim.
Ihtiyaç duydugunuzda zaman ziyadesiyle cirkeflesiyorsunuz belli ki.
İhtiyaç duyduğum zaman değil , başka çare kalmayınca. Siz napardiniz benim yerimde olsanız defalarca uyarilarinizi dikkate almayip sabahın köründe dibinizde ciyaklayan bu saygısıza? Yurdu mu degistirirdiniz? Yok, ezik olmaktan iyidir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…