asla. Hic degilimdir. O artik bi patlama noktasıydı. Normalde sevmem kavgayı vs ama hakkım çiğneniyordu orda. Bazı insanları yola getirmenin başka çaresi olmaz.Karismayin insanlara. Kavgacisiniz sanirim
Allah korusun ya. Bi kere rezil oldum bi daha istemem. Yurt hayati yaşamayan bilmez, insan çileden çıkıyor böyleleri yüzünden.Yurttan atılırım korkusu yaşamamışsınız..kursla ilişiğiniz kesilse nolur hiç..dert edecek bir durum yok..bir kere daha benzetirsiniz olmadı
Satasmamis ki. Satasirsa da siz ona bulasmazsiniz bu sefer. Siddetin hicbir turlusunu onaylamiyorum. Bu insanla cok baska sekillerde de karsilasabilirdiniz,sanslisiniz yine benceasla. Hic degilimdir. O artik bi patlama noktasıydı. Normalde sevmem kavgayı vs ama hakkım çiğneniyordu orda. Bazı insanları yola getirmenin başka çaresi olmaz.
Ben karismiyorum zaten,kız bana bakıyor devamlı , satasacak gibi.
Dövmeye gelinceye kadar defalarca uyarma, odasina gidip yalvarma derecesine gelme, şikayet etme vb şeyler yaşadım. Hiçbirini sallamadi başka yapacak bir şeyim de yoktu. En son 7 yaşındayken falan kavga etmisimdir bu şekilde bir de bu. Başka carem kalmamıştı.kızı dövmeniz hoş olmamış.
muhtemelen pek bir hayat dolu bir insandı, sabahın 7 sinde tüm cıvırlığıyla "leylaaa
YahuYapacağını yapmışsın zaten daha ne yapacaksınrahat bırak elin kızını
Allah göstermesinBi daha dövün
Yahuzaten ben bi şey yapmıyorum kız bana bulasacak gibi :)
Dövmeye gelinceye kadar defalarca uyarma, odasina gidip yalvarma derecesine gelme, şikayet etme vb şeyler yaşadım. Hiçbirini sallamadi başka yapacak bir şeyim de yoktu. En son 7 yaşındayken falan kavga etmisimdir bu şekilde bir de bu. Başka carem kalmamıştı.
Ya ponçik kızdı orası belli bir şey de toplu halde yaşıyoruz ve baskasini rahatsız etmeye ne gerek var sabahın köründe veya gecenin bilmem kacinda. Ki ben odadaki gurultulerine razi olmuştum ama koridordaki tahammül edilemeyecek hale gelmişti. Kanatlarının kopması iyi bit şey aslında en azından durumun ciddiyetini anlamış oldu keşke bu şiddete başvurarak olmasaydı.kızı dövmeniz hoş olmamış.
muhtemelen pek bir hayat dolu bir insandı, sabahın 7 sinde tüm cıvırlığıyla "leylaaa" diye seslenen ponçik bir kızceğizdi.. ve siz tüm acımasızlığınızla onun kanadını kopardınız ve travmaya girmesine sebep oldunuz.o artık uçamayan bir kelebek misali dolaşıyor kötücül dünyada..
olaya böyle bakın, bir şey yapmanıza gerek yok artık.
İhtiyaç duyduğum zaman değil , başka çare kalmayınca. Siz napardiniz benim yerimde olsanız defalarca uyarilarinizi dikkate almayip sabahın köründe dibinizde ciyaklayan bu saygısıza? Yurdu mu degistirirdiniz? Yok, ezik olmaktan iyidir bence.Kizin ağzıyla burnunun yerini degistirmissiniz niye korkuyorsunuz anlamadim.
Ihtiyaç duydugunuzda zaman ziyadesiyle cirkeflesiyorsunuz belli ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?