Ya ponçik kızdı orası belli bir şey de toplu halde yaşıyoruz ve baskasini rahatsız etmeye ne gerek var sabahın köründe veya gecenin bilmem kacinda. Ki ben odadaki gurultulerine razi olmuştum ama koridordaki tahammül edilemeyecek hale gelmişti. Kanatlarının kopması iyi bit şey aslında en azından durumun ciddiyetini anlamış oldu keşke bu şiddete başvurarak olmasaydı.
Hayirlisi diyelim :)tamam işte artık ponçik değil ,bir travmayı çok görme. omuz da atacak tırnak da çıkaracak
sen dert etmeni gerektirecek bir şey yok cidden
Estağfurullah dayak falan , bi daha allah gostermesin ya. O zamanlar Allahtan okuldan tanıdık falan görmedi diye sevinmistim.Bi daha döversin. Ush ile uslanmayanın hakkı neydi unutmuşsa hatırlat.
Valla böylelerine az bile. Eline sağlık bu aradaEstağfurullah dayak falan , bi daha allah gostermesin ya. O zamanlar Allahtan okuldan tanıdık falan görmedi diye sevinmistim.
Offf ergenlik :)))İhtiyaç duyduğum zaman değil , başka çare kalmayınca. Siz napardiniz benim yerimde olsanız defalarca uyarilarinizi dikkate almayip sabahın köründe dibinizde ciyaklayan bu saygısıza? Yurdu mu degistirirdiniz? Yok, ezik olmaktan iyidir bence.
Ne:)))oldu:)))komik))))mi:))))geldi:)))Offf ergenlik :)))
"Ezik" mi? Ahahhaha.
Uğraşmaz inşallah ya valla bi de onu çekecek derman kalmadı bu zayıf omuzlarimda :)Sataşiyor gibi omuz atmalar falan iyi cesaret...neyine guveniyor acaba :))
Sürece değil de sonuca odaklanmak neden?olmadı bir daha yapıştırırsın iki tane daha..
off of eski şiddet karşıtı ofiş, bdv sayesinde tarih oldu ya ona yanarım..
Hayatımda nerdeyse ilk defa olan bir şeydi. Normalde sakin biriyim.Yani bence o korkuyordur sen niye korkuyorsun ki? Bu arada her ne olursa olsun şiddet doğru değil. Öfke kontrolü için yardım alın.
Sürece değil de sonuca odaklanmak neden?
Ya o zaman zaten onun yüzünden hastaneyi kacirmistim. 15 gün daha beklemistim bos yere. Öyle bir dellendim ki ben bile korkmustum kendimden. Yurt hayati resmen parayla rezillik. Hele benim gibi kafa dinlemek isteyen son sınıflar icin.ya ben sonuç odaklı bir insanım, şahsen ben çekemem iki tane daha yapıştırırım
Çok doğru ama yurt hayati öyle degil iste. Hem o kadar para ver hem de kurallara uymayan biri gelsin huzurunu kacirsin. Hadi is arkadaşı okul arkadaşı falan olsa asla o raddeye gelmezdim ama mecbur kaldım.Baktınız laftan anlamıyor bir daha döversiniz ne var
Tamam kız sizi bezdirmişte öyle ağzını burnunu ters ettimler felan çok fazla olmuş.
Şiddet şiddeti doğurur. O zaman çok hakeden var herkes birbirini dövsün olurmu? Bence olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?