yurtta dövdüğüm kızdan kurtulamiyorum

tamam işte artık ponçik değil ,bir travmayı çok görme. omuz da atacak tırnak da çıkaracak
sen dert etmeni gerektirecek bir şey yok cidden

Bi daha döversin. NUsh ile uslanmayanın hakkı neydi unutmuşsa hatırlat.

Offf ergenlik :)))
"Ezik" mi? Ahahhaha.

Offf ergenlik :)))
"Ezik" mi? Ahahhaha.
Ne:)))oldu:)))komik))))mi:))))geldi:)))

Bir de ahhahahah deyip dalga gecince otomatikman olgunluk mu yükleniyor hanımefendiciğim:)) her yurtta olan şeyler bunlar yurtta kalmadiniz pek sanırım.

Sataşiyor gibi omuz atmalar falan iyi cesaret...neyine guveniyor acaba :))

olmadı bir daha yapıştırırsın iki tane daha..

off of eski şiddet karşıtı ofiş, bdv sayesinde tarih oldu ya ona yanarım..

ya ben sonuç odaklı bir insanım, şahsen ben çekemem iki tane daha yapıştırırım
Ya o zaman zaten onun yüzünden hastaneyi kacirmistim. 15 gün daha beklemistim bos yere. Öyle bir dellendim ki ben bile korkmustum kendimden. Yurt hayati resmen parayla rezillik. Hele benim gibi kafa dinlemek isteyen son sınıflar icin.

Çok doğru ama yurt hayati öyle degil iste. Hem o kadar para ver hem de kurallara uymayan biri gelsin huzurunu kacirsin. Hadi is arkadaşı okul arkadaşı falan olsa asla o raddeye gelmezdim ama mecbur kaldım.

dövmeyi bende hoş karşılamadım şimde neden seni korku sardı zor kaba
geçimsiz insanlar her zaman olacak özellikle iş hayatında başarı insanları idare etmeden geçer bence sen bunu geliştir

dövmeyi bende hoş karşılamadım şimde neden seni korku sardı zor kaba
geçimsiz insanlar her zaman olacak özellikle iş hayatında başarı insanları idare etmeden geçer bence sen bunu geliştir

olan olmuş sizle uğraşacak olsa o zamanlar uğraşırdı zaten. hiç umursamayın bence. sürekli onu görmek durumunda değilsiniz zaten kurs sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…