yurtta dövdüğüm kızdan kurtulamiyorum

Ben de yillarca yurtta kaldim.Hatta hic tek kisilik odalarda bile kalmadim.kimlerle karsilastim kimlerle.Hele ikinci senemde azili bir kizla kaldim.
Bana sinir olmus hanimefendi.Neden bulasmiyordum kendisibe.Cok haniefendiymisim.Dovemiyormus haspam cunku hata yapmiyormusum.
Haa bu kizda bir sene once baska bir odada kaliyordu.Adi cikmisti bir kizla kavgadan dolayi.odalarina gulluk gulistanlik oda diyorlardi.
Adlari oyleydi cunku.
Neyse atlattim cok sukur.oyle siddet yanlisi insanlardan rabbim herkesi uzak tutsun.

Gıcık oldum size.
Yurt ortamında yaşamayı bilmeyen o değil sizsiniz.
Bence yatın kalkın kizcagiza dua edin. O sinirle yurda polis cagirsaydi (daha sonra vazgeçse bile) kamu davası açılırdı adiniza
Öyle mi:)) sessiz sakin varlığıyla yokluğu bir kimseyi rahatsız etmemiş ben mi bilmiyorum yurt hayatını, yoksa sabahın 7 sinde gecenin 3 unde katı ayağa kaldıran o kız mi:) yerimde olsaydiniz napardiniz acaba? Kız resmen beni sessiz sakin görüp haklarimi cignedi onca zamandır ya. Ki ben defalarca uyardim iş güzellikle cozulsun istedim olmadı. Merak ediyorum siz napardiniz? Benim yurtta kalıyorum diye herkesle kaynaşma ortam yapma veya yapılan ortamin rahatsızlığına katlanma gibi zorunluluğum mu var?

Benim konumla ne ilgisi var ki bunun?

Allah'ım kızı dövmüş bi de bazıları bu dilden anlıyor diyor.
Herkese tek tek niye aynı şeyleri anlatmak zorundayım ben allahım ya :) ya sanki durduk yere kizin yakasına yapismisim gibi bilmiş bilmiş yorumlar yapmayın rica ediyorum. Tamam siz ladysiniz tamam.

Kelebek gibi uçmaya devam edin
Arı gibi sokmaya gerek yok
Kız da aklı varsa size bulaşmaz.
Takılacak bir durum değil yani

Siz öğretmensiniz değil mi?

Benim konumla ne ilgisi var ki bunun?
Bir dusun istersen.Insan dovmek icin illaki o kisinin seni sinir etmesi gerekmiyor.gurultu yapmasi gerekmiyor.
uyardim olmadi ,soyle yaptim olmadi ben de dovdum.
Siddetin hicbir zaman hakli bir tarafi olamaz.
Yurtta yuzlerce insan kaliyor.
Herkesi huyu suyu birbirinden farkli.herkesi sevmek zorunda degilsin.onun gibi civil civil da belki olamazsin ama maalesef yurt hayati zor gelirse eve cikarsin.

Çok doğru ama yurt hayati öyle degil iste. Hem o kadar para ver hem de kurallara uymayan biri gelsin huzurunu kacirsin. Hadi is arkadaşı okul arkadaşı falan olsa asla o raddeye gelmezdim ama mecbur kaldım.

Bende yurtta kaldım. Yurtların kaderi bu malesef.
Ama yine de başka çözümler olmalı diye düşünüyorum.
Toplumla bir arada yaşamak çok sabır gerektiriyor doğru. Ama yinede kendini tutmak lazım.
Yoksa benim dünya kadar insana dalasım var

Yahu ben odalarindaki gürültüye karismiyorum ki, koridorda gürültü yapıp bağırıyor sürekli. Ortak kullanım alani yani. O zaman biri kat tuvaletini kirletip temizlemeden çıkınca da öyle gecistirelim amaaan yurt hayati diye. Olur mu öyle şey? Şiddet olayına ben de karşıyım keşke olmasaydı ama sizin örnek verdiğiniz kişiyle ben bir tutulmusum sanki . normalde sessiz sakin bir insanimdir

yoo tam olarak öyle değil. Ne öğretmenisiniz bilmiyorum ama karşınıza tam da dayaktan başka bişeyden anlamıyor diye tabir ettiğiniz öğrenciler çıkacak.napacaksınız diye merak ettim. Heralde iş kaybetme korkusuna susarsınız. Ve evet öğretmen çok ama çok sabırlı olmalı ya da öyle kişiler öğretmenliği seçmeli. Ama siz biraz...

Öğrencilik hayatında doktorundan hakimine hakiminden psikoloğuna kadar herkes boyle şeyler yaşar. Hele yurtlarda. Bunu iş hayatıyla kiyaslamyin lütfen. Tabii ki sabırlı olmak lazim ama nereye kadar? Karşınızda haklarınızı çiğneyen "amaan bu nasılsa sessiz yalnız bir tip bi şey yapamaz " diye düşünerek sizin sakinliginizden yararlanan, üstelik idareye şikayet edildiği halde sallamayan birine napabilirdim, mahkemeye falan mi verseydim?

Doğru. Ama buna kimsenin kolay kolay sabir göstereceğini sanmıyorum ya. Bu farklı bir şeydi. Hani ya ben tasimi taragimi toplayıp o soğukta yurt arayacaktim ya da boyle bir şey yapacaktim. Mecburdum yani. Güzellikten anlayan biri yoktu karşımda.

Belki bu sefer roller değişir belli olmaz. Sadece karşılaşmak dert edilecek bir durum değil. Görmezden gelin gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…