Yurttayım çok yalnızım :((

prenses_fiyona

Gel Artık 2015...
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
376
1
26
Balıkesir
Yarın okulum açılacak bugün öğlen yurda geldik yerleştim falan odam 2 kişilik oda arkadaşım bir hafta sonra gelecekmiş diğer odalar hemen hemen doldu kendimi çok yalnız hissediyorum kimseyide tanımıyorum burda ilk senem gidip konuşamıyorumda herkes kaynaşıyor gülüp eğleniyolar ben burda tek başıma

odanın keyfini çıkar bence oda arkadaşın gelince bu 1 haftayı çok arayabilirsin ama inşallah iyi biri çıkar

Okulun hayırlı olsun canım. bu durumlar olur sen yeni başladığın için erkenden gelmişsin sorun olmasın diye ama yarın okulun ilk günü evin bulunduğun şehire yakınsa, yarın okuldan sonra evine gidip sende haftaya gelebilirsin. Ya da yarın okulda ortam oluşur. Onun iiçin canını sıkma. Yarın bakarsın belki okuldaki arkadaşların senle aynı yurttadır. Birde yalnızda olsan yarın okul çıkışı dolaş etrafı neler var. Oda da oturma dolaşıp gezince erkende uykun gelir. Akşamda bir ortam yap çerez al marketten film koy izle. Başarılar dilerim.

okulun da yeni öğretim yılın da hayırlı olsun canım hangi şehirdesin yurdun merkeze uzak mı gez dolaş arkadaş dediğin öyle ilk günden bulunmaz zamanla tanıyıp insanları iyi arkadaş olursun boş ver sen o gülüp eğlenenleri :)

Bencede, kalk etrafini tani.. Insanlarla arkadas ol. Durumunu anlat, seni anlarlar. Ben bazen yalniz bir tanimadigim ortama girsem, daha cok hosuma gidiyor. Daha cok yeni kisilerle tanisirim.. Cok hos.. Basarilar dillerim :)

evim yakın ama gitmek istemiyorum geldim şimdi yerleştim falan iyi dileklerin için teşekkür ederim ...

ya biliyorum geçen yıl da başka bir şehirde yurtta kaldım oradaki okulumu bıraktım burda ilk senem ilerde olabilecekleri tahmin ediyorum ama insan ailesinden ayrılıp bir ortama girince bide yalnız kalınca çok kötü oluyor

ben de yurtta kalmamıştım ama üniversiteyi 1 yıl okuyup bıraktım valla bölümümü sevmiyorum diye midir bir tane bile arkadaş edinmedim ve azıcık samimi olduklarımdan da pek hayır görmedim tek gördüğüm arkamdan konuşulanların kulağıma gelmesi oldu :)

arkadaş kelimesine bile önyargı oluştu bende nedense

seni çokk iyi anlayabiliyorum, yıllar önce yurttaki ilk günüm dün gibi aklımda..Çok kötü bir gündü..bilmediğim bir şehir, bilmediğim bir yer, kimseyi tanımıyorum...diğer odalardaki kızlar eski..eğlenmeler, gülmeler garip garip tipler.Kabus gibiydi. Seneye tekrar sınava girme planları yapmıştım hemen...İlk günler hatta aylar berbattı. Sonra nasıl olduysa o yurttaki eski kızlar gitti, yeni arkadaşlar geldi, harika bir oda arkadaşı, okulumda çok güzel bir arkadaş ortamı..zamanla herşey değişebilir yani.Oda arkadaşın iyi olursa ve okulada zaman geçtikçe alıştıkça seversin

Canım merhaba :)

Benimde son senem . Allahın izniyle bu sene mezunum .

Senin yerinde olmak , her şeye sıfırdan başlamayı çok isterdim . İşte geldik gidiyoruzun hüznüyle .

Diğer odalardaki kızlardan birinin kapısını tıklatıp sıcacık bir '' Merhaba '' her işi çözer .

Başarılar . Şimdiden iyi eğlenceler :)

canım o gülüp eğlenenler muhtemelen 2.seneleri olanlardır hiç takma kafaya yada öyle ilk günden o kadar samimi olan arkadaşlıklar pek uzun süreli olmuyor canım..ve bu durumu herkes yaşamıştır senin gibi alışana kadar biraz zaman geçer ama olur o kadar canım...alışmaya çalış yarın emin ol çok daha güzel olacak oda arkadaşınla birşekilde kaynaşırsın daha çok paylaşımın olucak sen yarın okuldaki arkadaşlarınla tanışmaya çalış canım..

Ayyy sikma canini bence sukret ne guzl senin yerinde olmak isteyen cok insan var otur hayaller kur dua et guzl guzlde yat uyu tv varmi bilmem ama sikma canini okuluna odaklan ..sukret gene diyorm okulunda hayirli olsun cnm basarilar

Ben de geçen sene yurduma ilk gittiğimde sadece odada 1-2 saat yalnız kalmama rağmen sıkılmıştım :) Sakın üzülme ve sıkıntı yapma :) tv odası falan varsa git otur tv izle ya da dışarı çık :) Odada yokken dolabını kilitle ve anahtarını yanına al. Bunlara da dikkat et :) hayırlı uğurlu olsun okulun ve yurdun :)

Oncelikle hayirli olsun okulun biraz erken acilmis sanki.İlk gunler zor gecer.Hatta ilk sene zor.Benim ilk haftalarim pek ic acici degildi o yuzden hatirlamak istemem pek.Basarilar dilerim.Sevdiginiz bir bolumun pesinden gitmissiniz alismak ne ki.:) Herseye alisiliyor.

Yerinde olmayı ne çok isterdim.

Film izle,kitap oku,okuldan sonra alışveriş yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…