- Konu Sahibi prenses_fiyona
-
Yarın okulum açılacak bugün öğlen yurda geldik yerleştim falan odam 2 kişilik oda arkadaşım bir hafta sonra gelecekmiş diğer odalar hemen hemen doldu kendimi çok yalnız hissediyorum kimseyide tanımıyorum burda ilk senem gidip konuşamıyorumda herkes kaynaşıyor gülüp eğleniyolar ben burda tek başıma
dışarı çkıp gezsene.
etrafı tanı.
odanın keyfini çıkar bence oda arkadaşın gelince bu 1 haftayı çok arayabilirsinama inşallah iyi biri çıkar
Okulun hayırlı olsun canım. bu durumlar olur sen yeni başladığın için erkenden gelmişsin sorun olmasın diye ama yarın okulun ilk günü evin bulunduğun şehire yakınsa, yarın okuldan sonra evine gidip sende haftaya gelebilirsin. Ya da yarın okulda ortam oluşur. Onun iiçin canını sıkma. Yarın bakarsın belki okuldaki arkadaşların senle aynı yurttadır. Birde yalnızda olsan yarın okul çıkışı dolaş etrafı neler var. Oda da oturma dolaşıp gezince erkende uykun gelir. Akşamda bir ortam yap çerez al marketten film koy izle. Başarılar dilerim.
okulun da yeni öğretim yılın da hayırlı olsun canım hangi şehirdesin yurdun merkeze uzak mı gez dolaş arkadaş dediğin öyle ilk günden bulunmaz zamanla tanıyıp insanları iyi arkadaş olursun boş ver sen o gülüp eğlenenleri :)
ya biliyorum geçen yıl da başka bir şehirde yurtta kaldım oradaki okulumu bıraktım burda ilk senem ilerde olabilecekleri tahmin ediyorum ama insan ailesinden ayrılıp bir ortama girince bide yalnız kalınca çok kötü oluyor
Yarın okulum açılacak bugün öğlen yurda geldik yerleştim falan odam 2 kişilik oda arkadaşım bir hafta sonra gelecekmiş diğer odalar hemen hemen doldu kendimi çok yalnız hissediyorum kimseyide tanımıyorum burda ilk senem gidip konuşamıyorumda herkes kaynaşıyor gülüp eğleniyolar ben burda tek başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?