- 25 Mayıs 2019
- 415
- 12
- 28
- Konu Sahibi Herseyguzelolsundh
-
Ne yapmalıyım peki benim konuşmalıyız onunla yoksa ondan mı beklemeliyim2 sene gerçekten uzun. Evliliğini yaşayamamış olduğu da bana göre doğru. Temeli cinsellik evliliğin. Tedavi oluyor musunuz ya da ne kadar olmaya çalıştınız bilemiyorum. Demek ki doğru şekilde yönlendirmediniz süreci. Ses yapıyor diye işe başla vs. demeniz yanlış, onun size saldırması da yanlış. Yanlış yanlışı doğurmuş. Siz bu sorunu aşmadıkça biter o evlilik bile değil bana göre. Olmamış.
Ne yapmalıyım peki benim konuşmalıyız onunla yoksa ondan mı beklemeliyimBurdan bakınca ikinizin de birbirinize tahammülü yok gibi duruyor. Ve bir sonraki tartismanizda size şiddet uygulayabilir.
Yalnız siz de hatasız değilsiniz. Neden gerizekalı dediniz adama? Her hatanizda böyle birbirinize hakaret edip el kaldirirsaniz nasıl yürüyebilir ki evlilik?
İnanılmaz medeni bir cevap, olması gereken bu ama erkeklerin çoğu kadın makinesini tanımaZVajinusmus icin size daima ılımlı yaklasıp sizle cift terapisi deneyip, ayrıca bireysel terapinize destek olsaydı haklı derdim ama yine haklı değil. Evliliğin gerektirdiği saygı, anlasma, iletisim, cinsellik hiçbir sey yok. Yürüteçle mi yürütceksiniz?
Bu yaşanılanlar affedilir mi unutulur mu bilmiyorumBu kadar tartışmanızın ve tahammülsüzlüğünüzün sebebi belli ki vajinusmus bu sorunu halletmeden kendinizi bulamazsınız kocanızın da sizin de yaptığınız yanlış sakın olun herşeyi kendi haline bırakın su akar yolunu bulur ve bu dönemde unutmayın sakın olmazsanız kendinizden ve eşinizden çok şey götürürsünüz.
Bence şu an konuşursanız tekrar gerilebilirsiniz biraz kendi haline bırakın derim ikiniz de sakinleşin sonra duruma göre konuşursunuz. Çenenizi sıkmış falan bunlar göz ardı edilecek şeyler değil.Ne yapmalıyım peki benim konuşmalıyız onunla yoksa ondan mı beklemeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?