- Konu Sahibi Herseyguzelolsundh
-
Şimdi neye üzüldüm biliyomusunuzAyy offf yok laf anlatılmıyor. adamlarla zoru olan sizsiniz her cümleyi mecazda olsa gerçek anlamına çekiyorsunuz.
Hııı .. ok.. Biz kötüyüs sen dünya iyisisin (!)Şimdi neye üzüldüm biliyomusunuz
Sizin fikrinizi savunmadığım için yorumumu alıp bana sataşmanıza rağmen size uyup cevap yazmamam gerekirdi. Halbuki kadınlar klubune dert anlatıp dert okuyup çözüm sunarmıyım birine iyi gelirmiyim diye giriyorum. Şu hayatta iyi niyet beslemeyen insanlarla zaman kaybetmek kadar acı birley yok.
kardeş kısa ve net sen haksızsın. hiç bir çaba göstermeden sürekli anlayış bekliyorsun. tedavi olmayı reddettiğini düşünüyorum sürekli erteliyorsun. bu böyle gitmez. eşin senden her an boşanmak isteyebilir hazır ol.2 yıllık evliyim vajinismusum. eşimle sayısız tartışmalarımız oldu . Bayağı uzun süredir çok iyiydik aramız süperdi gülüp eğleniyırduk. Taki bugüne kadar daha doğrusu 5 gündür aramız limoniydi ufak Bi sebepten bende kaba davrandığı için uzak duruyordum biraz. bugün tamamen patlak verdi uyuyorum sabahın köründe testere çekiç almış bişeyler yapıyo bende söylendim bana inat yapıyorsun dedim gerizekalı karantina bitse de işine gitsen rahatlasam dedim söylendim o ise üzerime yürüdü kes sesini konuşma artık dedi konuşurum dedim ozaman ağzını dağıtırım senin sabrediyorum kaç gündür beni çileden çıkarma dedi elini kaldırdı vurmadı ama daha sonra Bi daha elini kaldırırsan yüzümü göremezsin hep affettim seni bunun içinmi dedim eşime o da tehdit etme beni diyip daha çok sinirlendi üzerime yürüdü çenemi sıktı nereye gidersen defol git ben bırakırım seni dedi vajinismus olduğum için suçladı beni buzamana kadar herşeyde o haklıymış evliliğini yaşayamamış ne dediysem yapmış hep alttan almış affetmiş beni öyle söyledi. Bende hava almak için çıktım dışarı eve geldim şimdi düşünüyorum bu evlilik Bi şansı daha hakeder mi?
tartışmanızı yeni gördüm ama bana da takmış kafayı ben görmezden geldiğim halde baktım beğenmedimler gözüküyo hanfendiden şimdiYok artk yaaa bunları ne düşündüm ne söyledm söylemediğim şeyler üzernden üstüme gelyorsunuz hakkımı helal etmyorum size.. seviyesizliğiniz yazdığınız son cümlenizle daha çok belli oluyor Allah ıslah etsin..
Gece gece sinirlerimi hoplattıtartışmanızı yeni gördüm ama bana da takmış kafayı ben görmezden geldiğim halde baktım beğenmedimler gözüküyo hanfendiden şimdibilerek yapıyo bence görmezden gelin sinirinizi bozmayın :)
Lutfen bi doktora gidin vajinismusu çözmek 3 gün. Değer mi bunlara2 yıllık evliyim vajinismusum. eşimle sayısız tartışmalarımız oldu . Bayağı uzun süredir çok iyiydik aramız süperdi gülüp eğleniyırduk. Taki bugüne kadar daha doğrusu 5 gündür aramız limoniydi ufak Bi sebepten bende kaba davrandığı için uzak duruyordum biraz. bugün tamamen patlak verdi uyuyorum sabahın köründe testere çekiç almış bişeyler yapıyo bende söylendim bana inat yapıyorsun dedim gerizekalı karantina bitse de işine gitsen rahatlasam dedim söylendim o ise üzerime yürüdü kes sesini konuşma artık dedi konuşurum dedim ozaman ağzını dağıtırım senin sabrediyorum kaç gündür beni çileden çıkarma dedi elini kaldırdı vurmadı ama daha sonra Bi daha elini kaldırırsan yüzümü göremezsin hep affettim seni bunun içinmi dedim eşime o da tehdit etme beni diyip daha çok sinirlendi üzerime yürüdü çenemi sıktı nereye gidersen defol git ben bırakırım seni dedi vajinismus olduğum için suçladı beni buzamana kadar herşeyde o haklıymış evliliğini yaşayamamış ne dediysem yapmış hep alttan almış affetmiş beni öyle söyledi. Bende hava almak için çıktım dışarı eve geldim şimdi düşünüyorum bu evlilik Bi şansı daha hakeder mi?
yaptıgı hareket dogru değil evet ancak 2 yıl gercekten iyi dayanmış cok zor bir durum evlilikte cinsellik 80% gibi bişey.Eger bu durumu atlatirsaniz elbetteki yurur ama atlatamazsaniz gercekten erkek icincok zor.evlemdigimde bir ay iliskiye giremedik vajinusmusdan dolayi.esim kendini yetersiz hissetmeye basladi devamki durgundu bir yandan beni uzmek canimi yakmak istemiuor bir yandan normal bir evlilik istiyordu yani bu sadece 1 ayda olan yasadigimizdi 2 yil olsa düşünemiyorum bile.Bir doktara gittim bana kram verdi eger ise yaramassa baska seylerle deniyecegiz dedi tedavinin korkusu ve eşimin sıkıntısı icin bu sorunu asmaya karar verdim ve aştık evet zor oluyor ama aşılıyor.eşim hala o bir ayı hatrlayip ne zor gunlerdi der düşünün yani.Bence evliliginizi kurtarmak istiyorsanız kendinizi bu rahatsızlıktan kurtarin.2 yıllık evliyim vajinismusum. eşimle sayısız tartışmalarımız oldu . Bayağı uzun süredir çok iyiydik aramız süperdi gülüp eğleniyırduk. Taki bugüne kadar daha doğrusu 5 gündür aramız limoniydi ufak Bi sebepten bende kaba davrandığı için uzak duruyordum biraz. bugün tamamen patlak verdi uyuyorum sabahın köründe testere çekiç almış bişeyler yapıyo bende söylendim bana inat yapıyorsun dedim gerizekalı karantina bitse de işine gitsen rahatlasam dedim söylendim o ise üzerime yürüdü kes sesini konuşma artık dedi konuşurum dedim ozaman ağzını dağıtırım senin sabrediyorum kaç gündür beni çileden çıkarma dedi elini kaldırdı vurmadı ama daha sonra Bi daha elini kaldırırsan yüzümü göremezsin hep affettim seni bunun içinmi dedim eşime o da tehdit etme beni diyip daha çok sinirlendi üzerime yürüdü çenemi sıktı nereye gidersen defol git ben bırakırım seni dedi vajinismus olduğum için suçladı beni buzamana kadar herşeyde o haklıymış evliliğini yaşayamamış ne dediysem yapmış hep alttan almış affetmiş beni öyle söyledi. Bende hava almak için çıktım dışarı eve geldim şimdi düşünüyorum bu evlilik Bi şansı daha hakeder mi?
Ya siz ne kadar arsız insanlarsınız ilk alıntı yapan sizsiniz bende kabul etmedim diye uslubunuzu çirkinleştirip cevap yazdınız. Hadi onuda geçtim uyarı cezası aldınız açılır açılmaz gelip buraya hala benimle ilgili bir yorum yapıyorsunuz.Allah sizi ıslah etsin.Gece gece sinirlerimi hoplattıHayır anlasada cevap verse içim gam yemeyecek kaliteli tartışma yaşandı diyeceğm ama oda yok Neyse bıraktım zaten herkes kendisini bilir
Ya siz ne kadar arsız insanlarsınız ilk alıntı yapan sizsiniz bende kabul etmedim diye uslubunuzu çirkinleştirip cevap yazdınız. Hadi onuda geçtim uyarı cezası aldınız açılır açılmaz gelip buraya hala benimle ilgili bir yorum yapıyorsunuz.Allah sizi ıslah etsin.
Merhaba nasıl yendiniz kegel egzersize bugün basladim bende yeterli olurmu acabatabi ki suç sende hakaret etmek nedir ? ayrıca vajinusmusu yenmek istiyorsan spor yapman gerekiyor ben basit egzersizlerle yendim
merhaba hayır rahim egzersizleri yapın bacak çalışması lazım kelebek pozisyonu çok etkiliMerhaba nasıl yendiniz kegel egzersize bugün basladim bende yeterli olurmu acaba
İnt te görmüştüm vajin bölgesini nefesle yukarı çekip nefes verirken aşağı bırakıyorummerhaba hayır rahim egzersizleri yapın bacak çalışması lazım kelebek pozisyonu çok etkili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?