- 30 Mart 2016
- 757
- 1.731
- 113
- 37
- Konu Sahibi Herseyguzelolsundh
-
Herşey geçer unutulur vajinusmus sorunu yaşamasaydınız kocanız için ağır şeyler söylerdim ama bu vajinusmus inanın sizin tüm evliliğiniz de yaşadığınız sorunların ana sebebi tahammülsüzlük yapan bu evliliğinizi bence tam anlamıyla bile yaşamamışsınız bu sebeple sakın olun bazı arkadaşlar ağır konuşmuşlar fakat dikkate almamışlar yaşadığınız bu sorunu sorunu çözmek için ne yapıyorsunuz ?Bu yaşanılanlar affedilir mi unutulur mu bilmiyorum
Düzelir tedavinizi olun birazda konuşmalara hareketlere dikkat ederseniz herşey yoluna girer.Bu yaşanılanlar affedilir mi unutulur mu bilmiyorum
Büyük konuşmayalımEsim bana gerizekali derse bosanirim.
Esime gerizekali diyecek raddeye gelmissem bosanirim.
Amaaan sizde sinirle çıkan ufacık bir sözü ne abartmşsnz küfür değil ya gerizekalı demiş alt tarafı boşanmak öyle kolay mi lafta yapmayın bunlarıEsim bana gerizekali derse bosanirim.
Eşinizin size saygısı olmadığı ortada ama sizinde pek saygınız var sayılmaz insan eşine gerizekalı der mi hiç yakışmayan bir durum. Karşıklıklı saygı bitmiş. Tahammül bitmiş bunun sebebi cinsellik olabilir. Kendi düşüncem eşiniz cinsellik konusunda haklı boşanmada geçerli sebeptir cinsellik. Bu hareketlerini haklı çıkartmaz tabiki ama sizin karşılıklı sıkıntılarınız bence sizde eşinizde hataları var. Düzelir ama istemek lazım düzeltmek lazım isterseniz neden olmasın.bende söylendim bana inat yapıyorsun dedim gerizekalı karantina bitse de işine gitsen rahatlasam dedim söylendim
İnsan bazen küfürü bile affediyor. Sonuçta yaşanmış onca şeyin onca emeğin hatrı var.Amaaan sizde sinirle çıkan ufacık bir sözü ne abartmşsnz küfür değil ya gerizekalı demiş alt tarafı boşanmak öyle kolay mi lafta yapmayın bunları
Abartmış hanfendi sinirlendiğimzde sonuçta hakarete giden kelimeler illaki ağzımızdan çıkıyor piskolok gibi oturup konuşamyoruz sonuçta hiç birimiz evlilik bu boşanmak o kadar kolay mi sanki evcilik oynuyor kocası gerizekalı derse hemen boşanırmışİnsan bazen küfürü bile affediyor. Sonuçta yaşanmış onca şeyin onca emeğin hatrı var.
Abartmış hanfendi sinirlendiğimzde sonuçta hakarete giden kelimeler illaki ağzımızdan çıkıyor piskolok gibi oturup konuşamyoruz sonuçta hiç birimiz evlilik bu boşanmak o kadar kolay mi sanki evcilik oynuyor kocası gerizekalı derse hemen boşanırmış
Amaaan ağzımızın tadı kaçmasın ali rıza beyBiz eşimle hep hanımlı beyli konuşuruz mesela bana adımla hitap etse boşanırımmm nettt. Ayyy ne kadar banelll hayatlarınız var gerizekalı diye bi kelime ilk defa duyuyorum.
Esim bana gerizekali derse bosanirim.
Sizin konularınızı hatırlıyorum.Bu yaşanılanlar affedilir mi unutulur mu bilmiyorum
Bi de bayıl ağla tam olsunsizin yorumunuzu dalgaya almışlar ama ben katılıyorum, gerizekalı nedir ya?
insan kendisini gerizekalı olarak göruyorsa bunun denmesini sorun yapmayabilir, ama eğer bana gerizekalı demişse boşanmaya kadar gider, ben kaç yıllık kardeşlerime, arkadaşlarıma bir kez olsun demedim, eşim de bana demez, diyemez.
Basite indirgeyenlerin basit üslupları olabilir...sizin yorumunuzu dalgaya almışlar ama ben katılıyorum, gerizekalı nedir ya?
insan kendisini gerizekalı olarak göruyorsa bunun denmesini sorun yapmayabilir, ama eğer bana gerizekalı demişse boşanmaya kadar gider, ben kaç yıllık kardeşlerime, arkadaşlarıma bir kez olsun demedim, eşim de bana demez, diyemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?