• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürür mü bu evlilik

sizin yorumunuzu dalgaya almışlar ama ben katılıyorum, gerizekalı nedir ya?
insan kendisini gerizekalı olarak göruyorsa bunun denmesini sorun yapmayabilir, ama eğer bana gerizekalı demişse boşanmaya kadar gider, ben kaç yıllık kardeşlerime, arkadaşlarıma bir kez olsun demedim, eşim de bana demez, diyemez.

ne yazık ki eşim bana şöyle kötü davrandı böyle hakaret etti diye burada yada dışarıda anlatan çoğu hemcinsimde bu var.
önce salak-gerizekalı vs şeklinde kendileri saldırıp (hani o romatik komedilerdeki sevimli salak tamlamalarını kastetmiyorum) kısık ateşte adamı iyice kaynama noktasına getiriyorlar sonra laf işitince adam terbiyesiz, ayarsız oluyor.

insan herkese karşı önce kendi ağzından çıkanı bilmeli.

İlerde siyasete atılırsam ve Cumhurbaşkanı falan olursam yeni yasam "iletişim,cinsiyet eşitliği,ev ekonomisi,çocuk gelişimi vs. Derslerinden oluşan eğitimi geçemeyen evlenemez" olacak
Evliliğiniz ruh sıkıcı. Gerizekalı işe başlasana,mal,salak,göz korkutma,yumruk sıkma falan ne yani? Ayrıca cinsellik önemli

İki yıldır neden tedavi olmadınız çok uzun bir süre. Demek ki eşiniz de bu süreçte dolmuş. Burda eşiyle cinsel problem yaşayan kadınlar da eşinde doluyo bazıları soguyo . Bu zamana kadar çözmek için yol katetmis olmanız lazımdı . Bunun verdiği gerginlik de var anlıyorum ama eşinize direkt gerizekalı git çalış demeniz saygıyı bitirmiş . Hangi yüzle diyebildiniz ki esiniz o sizin yüzüne bakacaksınız bir ömür yanında olacaksınız bir erkeğe çok ağır gelir bu laf bence. Çok tahrik etmişsiniz .Onun da çenenizi sıkması hoş değil . Bence biraz sakinlesin sonra konuşun kendinizin yanlış yaptığını onu nda yanlış yaptığını söyleyin . İki taraf da hatasını anlasın . Ama eşim bana gerizekalı git çalış gibi evden göndermeye yönelik bir seyd eşe çok üzülür ve bilenirim yazık yani

Ben hakaret ediyorsam eşimin bana söyledikleri misliyle daha ağır emin olun
Siz önce hakaret etmemeyi deneyin . S.dik yaristirmiyoruz ki eslerimizle. Siz olayı baslatiyorsunuz admaa hakaretleri ediyorsunuz sonra vay efendim vajinismusts bana çok ılımlı olan adama ne oldu diyorsunuz. Olayı siz baslatmayin hakareti ilk siz etmeyin . Siz tahrik ettikçe daha agirlarini söyler tabi . Adam hep böyle değilmiş size bu süreçte ılımlı yaklaşmış o da hakaretlere basvurabilirdi. Hala daha vajinusmusun çözümüyle ilgili konuşmuyorsun adam 2 yıl sabretmis cozumunu aradın mi . Aranizdaki problemleri çözmeden terapi almiycaksiniz ama evlilikte cinsel problemler eşlerin arasını nasıl açıyor biliyor musun. Bu yüzden cozemiyorsunuz kişisel problemlerinizi çünkü mahreminizi acmiyorsunuz birbirinize iki ev arkadaşı gibi . Benim esimin bir problemi olsa ki olabilir insandir , çözümü için cabalamasan2 yıl kocasız gibi beklesem bir de bana sürekli ilk hakaret etse sogurdum . Çuvaldızı biraz kendinize batırın

Son düzenleme:
Eski mesaj ve konulariniza istinaden söylüyorum ki umarim esiniz kendisini kurtarir.agziyla kus tutsa yaranamaz size.siz mutsuzluk hastasi olmussunuz.oncelikle bozuk olan ruh sagliginizi tedavi ettirmenizi dilerim.vajinumismus konusu ise ;2 yil cok uzun bir sure.en bastan birlikte tedavi olmanız gerekirdi.burda kimin ihmali var bilmiyorum ama sabirli bir esiniz varmis.

Siz önce hakaret etmemeyi deneyin . S.dik yaristirmiyoruz ki eslerimizle. Siz olayı baslatiyorsunuz admaa hakaretleri ediyorsunuz sonra vay efendim vajinismusts bana çok ılımlı olan adama ne oldu diyorsunuz. Olayı siz baslatmayin hakareti ilk siz etmeyin . Siz tahrik ettikçe daha agirlarini söyler tabi . Adam hep böyle değilmiş size bu süreçte ılımlı yaklaşmış o da hakaretlere basvurabilirdi. Hala daha vajinusmusun çözümüyle ilgili konuşmuyorsun adam 2 yıl sabretmis cozumunu aradın mi . Aranizdaki problemleri çözmeden terapi almiycaksiniz ama evlilikte cinsel problemler eşlerin arasını nasıl açıyor biliyor musun. Bu yüzden cozemiyorsunuz kişisel problemlerinizi çünkü mahreminizi acmiyorsunuz birbirinize iki ev arkadaşı gibi . Benim esimin bir problemi olsa ki olabilir insandir , çözümü için cabalamasan2 yıl kocasız gibi beklesem bir de bana sürekli ilk hakaret etse sogurdum . Çuvaldızı biraz kendinize batırın

valla bu kadınların hepsi piremses.. onlar canları nasıl isterse davranır ama kocaları ağızlarını açamaz.
hayır üzüldüğüm, gerçekten evliliğinde saygıyı koruyan, çabalayan kadınlar da haksız yere eşlerinden hakaret işitiyorlar..

valla bu kadınların hepsi piremses.. onlar canları nasıl isterse davranır ama kocaları ağızlarını açamaz.
hayır üzüldüğüm, gerçekten evliliğinde saygıyı koruyan, çabalayan kadınlar da haksız yere eşlerinden hakaret işitiyorlar..
Aynen katılıyorum . Eşi tedavi için cabalamasa gelip konu açacak bir sürü insan var. Adamınki de sabır gerildikce gerilir. Üstüne bir de gerizekalı git de kurtulayım gibi tahrik ediliyorsa. Konu sahibi kendi yaptiklarinin, olayı kendisinin başlattığını eşini gaza getirdiginin farkında değil . Sadece esin ne kadar iğrenç pislik senin çeneni sıkmış dememizi bekliyor . Ben gerizakli aptal diyeyim ama kocam gelsin benim saçımı okşayıp neyin var neye gerildin böyle piremsesim özür dielrim ses cikardigim için ve gerizekalı olduğum için desin çünkü saygı tek taraflı :21:

Aynen katılıyorum . Eşi tedavi için cabalamasa gelip konu açacak bir sürü insan var. Adamınki de sabır gerildikce gerilir. Üstüne bir de gerizekalı git de kurtulayım gibi tahrik ediliyorsa. Konu sahibi kendi yaptiklarinin, olayı kendisinin başlattığını eşini gaza getirdiginin farkında değil . Sadece esin ne kadar iğrenç pislik senin çeneni sıkmış dememizi bekliyor . Ben gerizakli aptal diyeyim ama kocam gelsin benim saçımı okşayıp neyin var neye gerildin böyle piremsesim özür dielrim ses cikardigim için ve gerizekalı olduğum için desin çünkü saygı tek taraflı :21:

ne olur olsun şiddete karşıyım ama eğer karşı tarafa tahrik varsa o tarafında hangi psikoloji ile zıvanadan çıktığını düşünmek lazım. ki bu muhtemelen ilk olay değildir. hani sinirlenir bir kere ağzından kaçırırsın, onda da özür dilersin ok. yorumlardan anladığım konu sahibi zaten hep ters davranıyor.
bazı erkeklerde gerçekten böyle kadınlar yüzünden harcanıyor.

ne olur olsun şiddete karşıyım ama eğer karşı tarafa tahrik varsa o tarafında hangi psikoloji ile zıvanadan çıktığını düşünmek lazım. ki bu muhtemelen ilk olay değildir. hani sinirlenir bir kere ağzından kaçırırsın, onda da özür dilersin ok. yorumlardan anladığım konu sahibi zaten hep ters davranıyor.
bazı erkeklerde gerçekten böyle kadınlar yüzünden harcanıyor.

Boşuna yazmayın konu sahibi başka konulara bakıyor, söylenenler işine gelmemiş olacak ki okumuyor bile yazılanları :D Çok komik ya :)

Anlıyorum dediğiniz herşeyde haklısınız yorumlarınız verdiğiniz zaman içinde çok teşekkür EDİYORUM ayrıca bende hatalıyım biliyorum ama eşimin bana iki katını yapıyor olması beni daha çok geri çekiyor niye böyle oluyor bilmiyorum
Erkekler bizden daha sinirli öfke kontrolleri daha zor oluyor lafinizi söyleyin tabiki görmek istediğiniz tepki daha aşağıda olsun istiyorsanız siz de biraz aşağıdan konuşmalısınız damara basmadan ifade etmek lazım anlaşılan huyunu çözmussunuz bu çok iyi bir şey ne yapmanız gerektiği konusunda ilk adım karşı tarafı tanımak sinir anında demekki o üstte çıkmak istiyor ben erkeğim burdayım demek istiyor desin hakkıdır ama yönünü şeklini siz belirleyin ipleri ona bırakmamak lazım nasıl yaşamak istiyorsanız öyle davranmaya çalışın cidden zor zaman ister aylar belki yıl gerekir rayına oturtmak lakin bir ömür cekeceginize bir yıl sabredersiniz rahat edersiniz bir meyve ağacı düşünün ne kadar iyi bakar destekler iseniz o kadar meyve verir. Adamın biri evlenmeden önce müstakbel eşine demiş ben sinirli biriyim eve gelirken camdan bak eğer ceketim elimdeyse bilki o gün sinirliyim sen de beni o gün alttan al demiş , kadın tamam demiş eğer bende bir gün sınırlı olursam yazmamı alnıma bağlarım sen de bana ilişme demiş tamam demişler neyse bunlar evlenmiş adam bı gün aynı dediği gibi ceket elinde eve geliyormuş kadın uyanık o da yazmasını alnına bağlamış açmış kapıyı adam bakmış şaşırmış : ) ikisi de o gün birbirine ilişmemiş evde de tartışma olmamış yani evlilik işi biraz emek biraz çaba biraz anlayış biraz saygı en önemlisi de doğru zamanda doğru tepkiyi vermek demek oluyor rica ederim ben de size teşekkür ederim : )

linç yemek istemiyorum ama
erkek olsam
eşim evde keyif sürse bana defol git işe dese
cinsel hayatımız da olmasa -ki çok önemli
sinir krizi geçiririm ya da boşanırım kusura bakmayın.
niye sizin evde tribinizi çekip dursun ki adam üstelik sevişmiyorsunuz bile.
he sağlık problemi olur anlarım Allah korusun ciddi bir şey olur neyse de
iki yıldır vajinismus için ne yaptınız?

2 yıllık evliyim vajinismusum. eşimle sayısız tartışmalarımız oldu . Bayağı uzun süredir çok iyiydik aramız süperdi gülüp eğleniyırduk. Taki bugüne kadar daha doğrusu 5 gündür aramız limoniydi ufak Bi sebepten bende kaba davrandığı için uzak duruyordum biraz. bugün tamamen patlak verdi uyuyorum sabahın köründe testere çekiç almış bişeyler yapıyo bende söylendim bana inat yapıyorsun dedim gerizekalı karantina bitse de işine gitsen rahatlasam dedim söylendim o ise üzerime yürüdü kes sesini konuşma artık dedi konuşurum dedim ozaman ağzını dağıtırım senin sabrediyorum kaç gündür beni çileden çıkarma dedi elini kaldırdı vurmadı ama daha sonra Bi daha elini kaldırırsan yüzümü göremezsin hep affettim seni bunun içinmi dedim eşime o da tehdit etme beni diyip daha çok sinirlendi üzerime yürüdü çenemi sıktı nereye gidersen defol git ben bırakırım seni dedi vajinismus olduğum için suçladı beni buzamana kadar herşeyde o haklıymış evliliğini yaşayamamış ne dediysem yapmış hep alttan almış affetmiş beni öyle söyledi. Bende hava almak için çıktım dışarı eve geldim şimdi düşünüyorum bu evlilik Bi şansı daha hakeder mi?
İkiniz de hatalisiniz. Ses yapıyor diye gerizekalı demişsiniz onun yerine bunu daha sonra c yapsan ya da hiç bişey demesenuz olmaz mıydı o da haksız size saldırmak yerine benimle düzgün konuş kanallarla dese yeterdi fiziksel şiddete gerekli yok vajinismus var demişsiniz çözülmesi gerek evliliğin büyük bir kısmı hele bir erkek için ikinizi de haksız ve kaba davranmissiniz

Öncelikle geçmiş olsun canım
Cinselliğin evlilikte önemini yazanlar vajinismusun Bir hastalık olduğunu ve eş kişisinin davranış ve tavırlarının bu hastalığı yenmesinde büyük rol oynayacağını bilmeyecek kadar cahiller sanırım.bu yorumu yapanlar vajinanızda Bi kitle olduğunu düşünün ve eşinizin oraya ulaşamaması evlilikte çok önemli olsun. Tövbe est.daha değişikte yazardım ama malum yerim dar.
Canım bence o sana önceden ne demiş olursa olsun gerizekalı dediğin için bence özür dile.şiddete kesinlikle ve kesinlikle karşı ım hem sözlü hem fiziksel ama ne olursa olsun burda kavgaya sebebiyet veren sen olmuşsun. Eğer o da özür dilerse özrünü kabul etmediğini fiziksel şiddetin suç olduğunu sonuçlarının iyi olmayacağını söyle. Umarım hata olduğunu anlayıp pişman olmuştur bile

(Konu sahibi eşini istemediğinden değil hastalığından dolayı beraber olamıyor bu durumda eşin anlayışlı olması çok önemli. Belki tedavi görüyordur o kısmını bilemiyoruz)
Eşinizin size tahammülü kalmamış gibi görünüyor, sizi kaybetme korkusu da yok. Biterse bitsin kafasında.

Öncelikle geçmiş olsun canım
Cinselliğin evlilikte önemini yazanlar vajinismusun Bir hastalık olduğunu ve eş kişisinin davranış ve tavırlarının bu hastalığı yenmesinde büyük rol oynayacağını bilmeyecek kadar cahiller sanırım.bu yorumu yapanlar vajinanızda Bi kitle olduğunu düşünün ve eşinizin oraya ulaşamaması evlilikte çok önemli olsun. Tövbe est.daha değişikte yazardım ama malum yerim dar.
Canım bence o sana önceden ne demiş olursa olsun gerizekalı dediğin için bence özür dile.şiddete kesinlikle ve kesinlikle karşı ım hem sözlü hem fiziksel ama ne olursa olsun burda kavgaya sebebiyet veren sen olmuşsun. Eğer o da özür dilerse özrünü kabul etmediğini fiziksel şiddetin suç olduğunu sonuçlarının iyi olmayacağını söyle. Umarım hata olduğunu anlayıp pişman olmuştur bile
Yorumları falan okusaydnz konu sahibinin eşi.bu konuda çok hassasiyet göstermiş yardmcı olmuş ama konu sahibi sorununu çözmek yerine 2 yl beklemiş ve eşi de artık patlamaya başlamş
.. ee az değil 2 yl .. Koskoça 2 YIL.. Taş olsa çatlar sen olsan patlardn..

Amaaan sizde sinirle çıkan ufacık bir sözü ne abartmşsnz küfür değil ya gerizekalı demiş alt tarafı boşanmak öyle kolay mi lafta yapmayın bunları
Gerizekali küfür degil diye sürekli evin içinde eş olarak birimlerimize Gerizekali gel Gerizekali gitmi diyelim. Hrr evlilikte ufak tefek tartışmalar oluyor küsünce kızınca Gerizekali mı diyelim bana göre yanlış.

Back
X