- 27 Ocak 2020
- 5.986
- 11.612
- 168
- Konu Sahibi Herseyguzelolsundh
-
Seviyemi seviyeye göre belirliyorum ne yapalım.. karşımdaki kişi seviyesizse anlaması için seviyesine kadar inmeye çalışıyorum...Konuşma tarzınız alt seviye de sizinle muhattap olmak istemiyorum.ben konu sahibini savunan yorum yaptığım için kızıp ona benzettiniz ya sizde eşine benziyosanız vay eşinizin yada eş adayınızın haline acıdım mutlaka test yaptırın
aynen üşenmedim baktım konu sahibine aylar önce de akıl vermişim güzel bir dille.Biz konu sahibinin geçirdiği hastalığın zor olduğunu biliyoruz.. 2 yldr yaşanamayan cinsellk yüzünden eşinin bu şekilde sabırszlaştığını ve sorunlranını büyüdüğünü konu sahibinin tedavi olması gerektiğini evlilliği kurtarmak için artk birşeyler yapması gerektiğini söylüyoruz suçlu olup cinsellik meraklısı ve patlamış mısır oluyoruz.. eminimki koçası ereksiyon soruni geçirseydi ve tedavi olmasaydı sinir olurdu ve erkekler biz kadnlar kadar da anlayışyı olmuyor ne yasık ki.. Anlamayana davul.zurna az..
Evet patlardın patlamaz mydın ? Acaba patlardını hangi anlamda söylemişim beennn.. hadi bakalım seviyeniz yetiyorsa bulursunuz... !Buyrun ilk yorumda sen olsan patlardın yazan kim Bi daha bakın
Sapık sapık aynı evin içinde yaşayıp bide kocalarımızdan çocuk yapıyoruz çünkü sapığızaynen üşenmedim baktım konu sahibine aylar önce de akıl vermişim güzel bir dille.
neyse ya aman biz kocalarıyla sevişenler hep sapığız zaten ay o ne kocayla sevişilir mi hiç
Pardon siz niye benim yorumlarıma takıldınız bal gibide sağlık sorunu olan Bi kadını linç ediyorsunuz hiçmi farkında değilsiniz sırf sevişmiyor diye yapıyorsanız durum gerçekten hiç iç açıcı depilmerak etme Türkçe öğretmeni olarak yazım yanlışlarınıza rağmen demek istediğinizi anladım. biz konu sahibini bildiğimiz için o şekilde yorum yaptık. kaldı ki ben ilk mesajımda Allah korusun sağlık sorunu olur falan o başka diye de belirttim.
bence birden parlayan sizsiniz.
İsteyerek mi evlendin görücü usulü ile mi2 yıllık evliyim vajinismusum. eşimle sayısız tartışmalarımız oldu . Bayağı uzun süredir çok iyiydik aramız süperdi gülüp eğleniyırduk. Taki bugüne kadar daha doğrusu 5 gündür aramız limoniydi ufak Bi sebepten bende kaba davrandığı için uzak duruyordum biraz. bugün tamamen patlak verdi uyuyorum sabahın köründe testere çekiç almış bişeyler yapıyo bende söylendim bana inat yapıyorsun dedim gerizekalı karantina bitse de işine gitsen rahatlasam dedim söylendim o ise üzerime yürüdü kes sesini konuşma artık dedi konuşurum dedim ozaman ağzını dağıtırım senin sabrediyorum kaç gündür beni çileden çıkarma dedi elini kaldırdı vurmadı ama daha sonra Bi daha elini kaldırırsan yüzümü göremezsin hep affettim seni bunun içinmi dedim eşime o da tehdit etme beni diyip daha çok sinirlendi üzerime yürüdü çenemi sıktı nereye gidersen defol git ben bırakırım seni dedi vajinismus olduğum için suçladı beni buzamana kadar herşeyde o haklıymış evliliğini yaşayamamış ne dediysem yapmış hep alttan almış affetmiş beni öyle söyledi. Bende hava almak için çıktım dışarı eve geldim şimdi düşünüyorum bu evlilik Bi şansı daha hakeder mi?
Bakın tekrar söylüyorum yorumumu ilk alıntı yapıp bana sataşan sizsiniz. Sanırım cinsellik düşünmekten bazı yetiler kayba uğramışSapık sapık aynı evin içinde yaşayıp bide kocalarımızdan çocuk yapıyoruz çünkü sapığızÇünküü kocalarımızı seviyoruz ve onlarla kanka olarak yaşamak istemiyoruz.. Ay gece gece çok sinirlendim.. Resmen yanlış.anlaşılmayı düzelteyim dedim parladı kadın.. gerçe o kendi konusunda da kendisine ters düşen herkese parlıyordu huyu galiba
öğretmen olunca sevişilmiyor mu? cinsellik hakkında konuşulmuyor mu ?Pardon siz niye benim yorumlarıma takıldınız bal gibide sağlık sorunu olan Bi kadını linç ediyorsunuz hiçmi farkında değilsiniz sırf sevişmiyor diye yapıyorsanız durum gerçekten hiç iç açıcı depil
Hatta yaaa sen ne diyosun yaaaa cinsellik te pasifmisin yaaa sende olsan patlardın gibi cümleler kuran biriyle biz oluyorsunuz ve siz öğretmensiniz öylemi,?
bilemiyorum da öğretmenlerin böyle şeyleri konuşması bile ayıpmış sanırım. bunu da öğrendim çok şükür bu gece. bir daha yapmamalıyımSapık sapık aynı evin içinde yaşayıp bide kocalarımızdan çocuk yapıyoruz çünkü sapığızÇünküü kocalarımızı seviyoruz ve onlarla kanka olarak yaşamak istemiyoruz.. Ay gece gece çok sinirlendim.. Resmen yanlış.anlaşılmayı düzelteyim dedim parladı kadın.. gerçe o kendi konusunda da kendisine ters düşen herkese parlıyordu huyu galiba
Patlamam dedim hadi bakalım sizde bunu anlayın öylede patlamam böylede patlamam eşlerden biri HASTA ise yine patlamam anladınızmı. Siz buyrun patlayın diyorum daha ne diyim. Sizin fikrinize katılmadım diye cinsel hayatımda pasif olduğumu söylesem kadar edep ve terbiye bilmeyen insanlarla muhattap olamam benEvet patlardın patlamaz mydın ? Acaba patlardını hangi anlamda söylemişim beennn.. hadi bakalım seviyeniz yetiyorsa bulursunuz... !
Bakın tekrar söylüyorum yorumumu ilk alıntı yapıp bana sataşan sizsiniz. Sanırım cinsellik düşünmekten bazı yetiler kayba uğramış
Ben kimseye sapık demedim suç atmayın
Yaa pardon şu mesajın neresinde sataşma var.. Konu sahibi eşinin bu konuda kendisine destek verdiğini, hassasiyet gösterdiğini söyledi demişim.. Buna rağmen konu sahibi 2 yıl boyunca tedavi olmamış eşide artk patladı siz olsanız siz de patlardınız demişim ben burda ne gibi bir art niyet çıkarttınız ki.. Sataşmamışım size. Kişiliğinize birşey dememişim yorumumda .. Ama siz olayı öyle bir noktaya getirdiniz ki fıttırdım bende.. Ne yani konu sahibine.akıl verip tedavi olun eşinizle sorunlarınız bu yüzden çözülmüyor dediysem hata mı ettik.. anlamıyorum sizin düşüncenizi.. Hemcinsimiz diye aaa çok iyi yaptın çeksin kocan illa sevişcekmisin sanki mi dememis gerekiyor.. Hayır birde sevişmeye meraklı patlamış.mısır ilan ettiniz beni.. Pardon asıl seviye kimde düşük.bir bakın isterseniz..Yorumları falan okusaydnz konu sahibinin eşi.bu konuda çok hassasiyet göstermiş yardmcı olmuş ama konu sahibi sorununu çözmek yerine 2 yl beklemiş ve eşi de artık patlamaya başlamş
.. ee az değil 2 yl .. Koskoça 2 YIL.. Taş olsa çatlar sen olsan patlardn..
dediğiniz gibi HASTA olsa tamam.Patlamam dedim hadi bakalım sizde bunu anlayın öylede patlamam böylede patlamam eşlerden biri HASTA ise yine patlamam anladınızmı. Siz buyrun patlayın diyorum daha ne diyim. Sizin fikrinize katılmadım diye cinsel hayatımda pasif olduğumu söylesem kadar edep ve terbiye bilmeyen insanlarla muhattap olamam ben
Ben uslubunuzdatan bahsediyorum Bi tarafını yırtıyo gibi konuşmaları bir öğretmene yakıştıramadım diyorum. Hala öğretmenler sevişemiyomu diyosunuz. Bu kadarmı merkezinizde cinsellik?öğretmen olunca sevişilmiyor mu? cinsellik hakkında konuşulmuyor mu ?
ayrıca pasif diyen bendim ama size değil bu şekilde parlayan insanlar genelde öyle olur diye genelleme yaptım.
vajinismusun doktora gidilmeden sağlık sorunu olup olmadığını bilemezsiniz.
benim bir arkadaşım evlenmek için bir tarafını yırtıp daha ilk geceden ben erkek şeyi görünce midem bulanıyor deyip bir sene kocasını çıplak bile görmedi.
yazık değil mi adama?
Cinsellik düşünmekten kaybettiğimiz yetilerimizle bizi mutluluklar diliyorum efeniimmbilemiyorum da öğretmenlerin böyle şeyleri konuşması bile ayıpmış sanırım. bunu da öğrendim çok şükür bu gece. bir daha yapmamalıyım
Siz olsanız patlardınız dememişsiniz 1 sen olsan patlardın demişsiniz kendi yazdığınızı kendiniz okuyamıyosunuz daha ne diyimYaa pardon şu mesajın neresinde sataşma var.. Konu sahibi eşinin bu konuda kendisine destek verdiğini, hassasiyet gösterdiğini söyledi demişim.. Buna rağmen konu sahibi 2 yıl boyunca tedavi olmamış eşide artk patladı siz olsanız siz de patlardınız demişim ben burda ne gibi bir art niyet çıkarttınız ki.. Sataşmamışım size. Kişiliğinize birşey dememişim yorumumda .. Ama siz olayı öyle bir noktaya getirdiniz ki fıttırdım bende.. Ne yani konu sahibine.akıl verip tedavi olun eşinizle sorunlarınız bu yüzden çözülmüyor dediysem hata mı ettik.. anlamıyorum sizin düşüncenizi.. Hemcinsimiz diye aaa çok iyi yaptın çeksin kocan illa sevişcekmisin sanki mi dememis gerekiyor.. Hayır birde sevişmeye meraklı patlamış.mısır ilan ettiniz beni.. Pardon asıl seviye kimde düşük.bir bakın isterseniz..
burası okul olmadığına göre?Ben uslubunuzdatan bahsediyorum Bi tarafını yırtıyo gibi konuşmaları bir öğretmene yakıştıramadım diyorum. Hala öğretmenler sevişemiyomu diyosunuz. Bu kadarmı merkezinizde cinsellik?
benim söylediğim ifadeyi de siz söylediniz sanıp daha çok sinirlendi size hakkınızı helal edin bu aradaCinsellik düşünmekten kaybettiğimiz yetilerimizle bizi mutluluklar diliyorum efeniimm
Ya sabır 2 yıldır vajinismusum diyo kadın neyini anlamadınız.dediğiniz gibi HASTA olsa tamam.
konu sahibinin hastalığı ne biliyor musunuz?
Yaaa arkadaşım genelleme yapmak yerine sen diye hitap etmişim ne var bunda ? Sen dedim diye kan mı çıkartalım yani ? İster patla ister patlama banane.. ben biraz da konu sahibinin eşinin penceresinden bakmanızı istedim konuya.. Ama dediğim gibi deveye hendek atlatmayı tercih ederim.. Çıkartmışsınız pençelerinizi saldırıda bekliyorsunuz.. daha birşey demiyorum yolunuz açık olsun..Siz olsanız patlardınız dememişsiniz 1 sen olsan patlardın demişsiniz kendi yazdığınızı kendiniz okuyamıyosunuz daha ne diyim
2.si benim patlayıp patlamamam size kalmadı dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?