Yürüyerek gittiğim iş yerinden tayinim çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Saolun iyi geldi yazınız, damdan düşen anlıyor cidden, bakalım hayırlısı olsun inşallah

İnşallah benim de öyle olur daha iyi biyere geçebilirim

Porsukcorap bu mesajıma neden beğenmedim attınız? Siz de mi ordansınız Hayret bir şey
Ben hayatım boyunca hiçbir cemaate üye olmadım işim de olmaz.
Ama bakanlıkları cemaatler yönetemez en fazla oradaki kişiler birbirini kolluyordur diyelim.
Bu tür yapilanmalardan da nefret ediyorum ayrıca.

Şimdi de koşarak gidersin
spor olur
üzülme

Ben hayatım boyunca hiçbir cemaate üye olmadım işim de olmaz.
Ama bakanlıkları cemaatler yönetemez en fazla oradaki kişiler birbirini kolluyordur diyelim.
Bu tür yapilanmalardan da nefret ediyorum ayrıca.

Yo yönetildi daha önce darbe yapmaya çalıştılar? Gurbetçisiniz heralde? Şimdi de başka bir cemaat geldi bunu az çok herkes biliyor, azıcık araştıran da bilir, kollamak kadar masum da değiller asla

Gruplaşma iyi bişey degl.
O yüzden iyi olmuş size
Birey olarak var olamıyor musunuz da topluluk oluşturuyosunuz

Arkadaşlar bazılarınızın heralde yeni cemaatten haberi yok, şuan çoğu bakanlık Adıyaman daki cemaate göre yönetiliyor
Yok olan bi şey bu maalesef ama gerekli yerlere yine de şikayet edin ortada bir sebep gerek ne sunacaklar şikayeti alınca '' yav bu bizim cemaatten değil kusura bakmayın '' mı diyecekler Hoş bulurlar bi bahane belki kanıt gerek. Ben deliririm böyle durumda her yerde başvururum.

Yo yönetildi daha önce darbe yapmaya çalıştılar? Gurbetçisiniz heralde? Şimdi de başka bir cemaat geldi bunu az çok herkes biliyor, azıcık araştıran da bilir, kollamak kadar masum da değiller asla
Evet fetö bir terör örgütü hepsi vatan hainidir.

Gurbetçi filanda değilim 15 temmuzu birebir yaşadık hepimiz unutmadık da.

Devlete sızan pislikler hepsi devlet o şekilde yönetilmedi eğer yönetilmiş olsaydı boyun eğerdi.

Yine bir terör yapılanması olursa boynunu koparır devlette hatta millet siz merak etmeyin.

Yine var Malesef çok siyaset konuşmak istemiyorum zaten yasak, hala akıllanmamak insanın zoruna gidiyor, Atatürk gibi bi an da başlarını ezmeden kurtulunmuyor. Ben de aktif görev aldım o gün.. ama milletimize de yazık göz göre göre pireyi deve yapıp toplumun başına sürekli bela etmek…neyse

Aynen katılıyorum.

Gruplaşma iyi bişey degl.
O yüzden iyi olmuş size
Birey olarak var olamıyor musunuz da topluluk oluşturuyosunuz

Okul ortamında iş ortamında kafanın uyuştuğu insanlarla gruplaşırsın, bundan daha doğal ne var ki ?
6 kişilik kadın arkadaş grubumuz vardı, her konuda birbirimizi destekleyip her türlü muhabbeti çevirebilirdik.
Birey olamayan zaten bir gruba dahil olamaz, kimseye bir şey katamaz çünkü.
İyi olmuş lafı oldukça art niyetli. Yorumunuz son derece saçma. He evet iyi de oldu bana, şimdiki okulumda da gene dahil olduğum arkadaş grubum oldu.

Malesef

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…