Yürüyüş arkadaşı aranıyor...

tatlitambak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2013
9.858
18.282
248
6 aylik bebeğim var.
11 Mayıs da kızımın doğum günü o zaman a kadar biraz da olsa kilo vermek istiyorum. Şuanda yapabileceğim tek spor yürüyüş arada da kondisyon bisikleti...

yarından itibaren en az 30 dk olmak şartı ile kim bana eşlik etmek ister bu yolda....
zorlayıpta hergün çıkmak istiyorum....

Kilo 87.5
boy 171

ilk tartı günüm 2 Şubat olacak çünkü kendime söz verdim o vakte kadar tartılmayacağım.

Günlük hedefim 3.5 - 4 lt su
en az 30 dk yürüyüş ya da kondisyon bisikleti

Cani ben eşlik etmek isterim sana ama bu ara hastayım kolumu oynoynamayahalim yok ibraz toparlayinca yazarım burdan ama ben yürüyüş yapmaya imkanım yok burda havalar - 15 Mayıs'a kadar da düzelme ben evde leslie 2 mil yapıyorum haftada 2 3 gü de gym e gidiyorum

Istedigin zman katılabilirsin canim

Cumadan itibaren bende yürüyüşe baslicam bildirimde bulunca inş. Bu konunun açılması çok iyi olmuş valla

Cumadan itibaren bende yürüyüşe baslicam bildirimde bulunca inş. Bu konunun açılması çok iyi olmuş valla

Spor konusunda tembelim biraz canım. Aslında seviyorum yapmayı ama çocuklardan ev işinden dolayı yorulunca yapmasam da olur diyorum.
Ama bu günlük sayesinde en az 30 dk yapcam

canım hayırlı olsun günlüğün
spor gerçekten çok fark ettiriyo ben 1 haftadır yapamıyorum kilo vermem azaldı diyeti sporla tamamlaman çok iyi takipteyim

canım hayırlı olsun günlüğün
spor gerçekten çok fark ettiriyo ben 1 haftadır yapamıyorum kilo vermem azaldı diyeti sporla tamamlaman çok iyi takipteyim

Spor olmazsa olmuyor gercekten yapabilirim ama yapmamak daha rahat geliyordu. Ama simdi buraya yazmanin da etkisiyle zorluyorum kendimi ve bu ara bir diyet deniyorum bakalim sonuc iyi olursa paylasacagim

2 sene önce bulundugum sehirde deli gibi yuruyüs arkadasi ariyordum. Ilan bile vermistim

kirmizibalikkac ost: 38994222 .!.:
2 sene önce bulundugum sehirde deli gibi yuruyüs arkadasi ariyordum. Ilan bile vermistim

guldurdun beni.....
Benim o da var karsi komsum ama herzaman uymuyoruz vakit olarak. Ben de cikamasam da evde yapabilirim ve buradan da paylasirim sorumluluk olur diye

selam canım bende sana katılmak istiyorum spora başlamam lazım benimde kosu bandım ve kondsyon bisikletimde mevcut kilom 115.1

selam canım bende sana katılmak istiyorum spora başlamam lazım benimde kosu bandım ve kondsyon bisikletimde mevcut kilom 115.1

Katılabilirsin canim tabiki
bu arada ikimiz de aynı topikteyiz 90 kilo üstü olan

spor da destek şart

aynen canım ya tam esiyo başlıyorum spora 2 3 gün herşey güzel sonra bi bırakıyorum bidaha yapana kadar 1 ay geçio nerdeyse

Benim de öyle oluyor düzene koymak lazım o zaman bbugün sende katil bana bakalim

30 dk kondisyon bisikleti
15 dk zumba
güzel geçti bu günüm çok şükür
evdeyim hava çok soğuk spor yapamıyorum demek bahane sadece zaman ayirmiyoruz o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…