- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi tatlitambak
-
Aynı şehirde ve mahallede olsaydık ben eşlik etmek isterdim.
Cani ben eşlik etmek isterim sana ama bu ara hastayım kolumu oynoynamayahalim yok ibraz toparlayinca yazarım burdan ama ben yürüyüş yapmaya imkanım yok burda havalar - 15 Mayıs'a kadar da düzelme ben evde leslie 2 mil yapıyorum haftada 2 3 gü de gym e gidiyorum
Cumadan itibaren bende yürüyüşe baslicam bildirimde bulunca inş. Bu konunun açılması çok iyi olmuş valla
canım hayırlı olsun günlüğün
spor gerçekten çok fark ettiriyo ben 1 haftadır yapamıyorum kilo vermem azaldı diyeti sporla tamamlaman çok iyi takipteyim
kirmizibalikkac ost: 38994222 .!.:2 sene önce bulundugum sehirde deli gibi yuruyüs arkadasi ariyordum. Ilan bile vermistim
selam canım bende sana katılmak istiyorum spora başlamam lazım benimde kosu bandım ve kondsyon bisikletimde mevcut kilom 115.1
aynen canım ya tam esiyo başlıyorum spora 2 3 gün herşey güzel sonra bi bırakıyorum bidaha yapana kadar 1 ay geçio nerdeyseKatılabilirsin canim tabiki
bu arada ikimiz de aynı topikteyiz 90 kilo üstü olan
spor da destek şart
canım ya hergün 1 dk arttırsakmı sence? olurmu ki
aynen canım ya tam esiyo başlıyorum spora 2 3 gün herşey güzel sonra bi bırakıyorum bidaha yapana kadar 1 ay geçio nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?