- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi tatlitambak
-
Tambagim bende katilayim sana izninle tabi:) iyice savsakladim sporu
bugun basliyorum bende buraya yazmak iyi gelecek inşallah tekrar rutine bindirebilirim
Basladim bile:))
30 dk hizli tempo yürüyüş yaptim kanter icinde kaldim qma hamlasmamisim bu iyi haber. Darisi yarinin başına..
Tabiki canım spor beni de zorluyor spor olayı hele çocuklar la aman boş ver diyorum ama bu günlük sayesinde zorluyorum kendimi
Hadi bakalim birbirimize gerekirse baski yapalim yinede yapalim su sporu. Sadece zayıflama amacli degil spor yapmak saglik icin de sartt.
Bugunluk 50 dk. hizli tempo yuruyus yaptim 50 tanede mekik ekledim gunluk sporuma simdi 25 tane cektim firsat buldugumda kalanini yapcam insallah
2 mil leslie yaptim kizlar ter icinde kaldim :))))))
Cocuklar da bana eslik ettiler cok zevkliydi
Bugunluk 50 dk. hizli tempo yuruyus yaptim 50 tanede mekik ekledim gunluk sporuma simdi 25 tane cektim firsat buldugumda kalanini yapcam insallah
Selam kizlar benide heveslendirdiniz bende birazdan leslie yapabildigim kadar yapicam yapinca yazarim dakikasini:))
T tatlitambak canim yaptinmi yuruyusunu
Kolay gelsin tatlitambagimCanım tam şimdi bisiklet sürüyorum
:) birbirnizin kiymetini bilin . Zaman gecti artik kizim var baharda kizimi arabaya atip yuruyuse baslayacam insallah :))
guldurdun beni.....
Benim o da var karsi komsum ama herzaman uymuyoruz vakit olarak. Ben de cikamasam da evde yapabilirim ve buradan da paylasirim sorumluluk olur diye
Tabiki canim katilabilirsinBENDE KATILMAK ISTIYORUM
bugun kendıme lıste yaptım nısan sonuna kadar 59 olmalıyım kılom 74.5
bende evde spor yapabılırım elıptık bısıkletım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?