- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi tatlitambak
-
Bravo canım bende Cumartesi seninleyim ama benim hedefim daha büyük 1 saat hatta sabah aksam yapacam 15 Günde 3 kilo hedefim var hayatımda hiç bu kadar sürede bu kadar kilo vermedim bakalım sporla olacak mu varmışın canımBugün 30 dk açık hava da yürüyüş yaptım. Küçük bbebeğim aağladığı iiçin eve ddöndüm. Yoksa 45 dk ya tamamlayacaktim
Bravo canım bende Cumartesi seninleyim ama benim hedefim daha büyük 1 saat hatta sabah aksam yapacam 15 Günde 3 kilo hedefim var hayatımda hiç bu kadar sürede bu kadar kilo vermedim bakalım sporla olacak mu varmışın canım
bebekle zor cocukla daha da zor bisiklete biniyorum yanıma geliyor yaramzlık yapıyor hiç durmuyor ne yapcam bilmiyorum .ilk zamanlar bende 87 kiloydum canım bu sene 75 yaza 65 kışa 60 olacagım inşCanım benim bebek 6 aylik daha biraz büyük olsaydı ya da hava guzel olsa 1 saate tamamlardım. ..
her zaman beklerim canım. Ay inşallah verirsin. Ben de 4 şubata kadar tartılmayacağım merak ediyorum
bebekle zor cocukla daha da zor bisiklete biniyorum yanıma geliyor yaramzlık yapıyor hiç durmuyor ne yapcam bilmiyorum .ilk zamanlar bende 87 kiloydum canım bu sene 75 yaza 65 kışa 60 olacagım inş
AYNEN CANIM İLLA BİR KACAMAK OLUYOR olsun buna rağmen 4 kilo verdim 3 ayda bu da basarıCanım işte bu zorlukları düşünüp diyeti mızı Bozma mak gerek sporu zorluklarla yapıyoruz.
Senin günlüğe de bakıyorum arada sen de benim gibi diyet yapıyorum ama veremiyorum modundayiz ama hergün kaçamak.
Ben 2 gündür iyi gidiyorum çok sukur
Slm canim bende katilabilirmiyimmm cumartesi pazar komşucum benide götür sürükleyerek
T tatlitambak cigim bende katilabilirmiyim sana iki uc gundur sporumu yapmiyorum useniyorum gun icinde senin gibi cocuklar ev isleri derken yapmadim aksamlari 45 dk yapiyodum bende eger kabul edersen bildiririm canm
Meyve ili geçiştirdim aksama brokoli yerim galiba ama geç olsun yoksa açıkıyorum geceBence simdi cavdar ekmekli tost yanina buyuk bi ayran iyi gider
Yada aksam yemegini simdi ye biraz sıkı yersin yarin sabaha kadar idare etmesi icin
Seni cok azimli goruyorum canm ya masallah..kac beden giyiniyosun merak ettim ben 87 kiloyken 46 giyiniyodum simdi 48 dar geliyoMeyve ili geçiştirdim aksama brokoli yerim galiba ama geç olsun yoksa açıkıyorum gece
Seni cok azimli goruyorum canm ya masallah..kac beden giyiniyosun merak ettim ben 87 kiloyken 46 giyiniyodum simdi 48 dar geliyo
Ayni durumdayiz bende cok sıkıldim bu kilo olayindan hamile olmadan once aldigim kiyafetlerimin hicbiri olmuyo kendime guvenim desen sifir ama burda sizinle bitcek insallah seni takipteyim canm sen benden daha zayifsinSıkıldım kilolardan sürekli tartılmaktan yani yemek yemekten korkar oldum anlayacağın
bir müddet tartiya ara verdim ama yine yediklerime dikkat ediyorum. Gece yeme lerini kestim
15 gün tartılmayacağım bakalım sonuç ne olacak ve 46 beden giyiyorum şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?